• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim internetten kadınlara bakıyor

serennnay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
59
17
3
Kızlar selam eşimle 3 senedir evliyiz severek evlendik şuan da da 2 aylık bir bebeğimiz var aramız çok iyidir eşimle ama ara ara telefonunda açık kadınlara baktığını fark ediyorum. Bu gece twitter hesabına baktım aramalarında açık saçık onlyfans kadınları var bildiğiniz cinsel içerikli fazla açık resimler ve hesaplarına girmiş bakmış isimlerini de notlarına kaydetmiş. çokk sinirlendim sabah olsun hesap sormayı bekliyorum sizce nasıl tepki vereyim siz olsaydınız ne yapardınız

Kızlar selam eşimle 3 senedir evliyiz severek evlendik şuan da da 2 aylık bir bebeğimiz var aramız çok iyidir eşimle ama ara ara telefonunda açık kadınlara baktığını fark ediyorum. Bu gece twitter hesabına baktım aramalarında açık saçık onlyfans kadınları var bildiğiniz cinsel içerikli fazla açık resimler ve hesaplarına girmiş bakmış isimlerini de notlarına kaydetmiş. çokk sinirlendim sabah olsun hesap sormayı bekliyorum sizce nasıl tepki vereyim siz olsaydınız ne yapardınız
S.çardım ağzına. Sabahı beklemeden hem de.

Şunu da yapın;
Notlardaki isimlerden birini kendi isminize yazarak düzeltin rehberinden. Sabahı bekleyecekseniz madem arayın yanınızda şok olsun. Ordan sonra ver coşkuyu 😪

Sabahı bekleyecek sabrınız olmasına hayran kaldım. Hemen sorun hesabını. Not almış bir de ayy banlanmayacak olsam yazacak çok şey var da.
niye telefonumu kurcalıyosun illa birşeyler bulmak kavga etmek için arıyorsun diye savunuyor kendini böyle durumlarda ona da çok ayar oluyorum

Notları silip yerine hissettiklerinizi yazıp döşeyin. Açıp bakmaya kalktığında sizin yazdığınız notu görsün. Sonra ver yansın…
Böylelikle notlara da ne zaman baktığını anlamış olursunuz. 🙋🏻‍♀️
çokk mantıklı ama yarın mutlaka hesabını sormam lazım yoksa içim içimi yer sinirim iyice bozulur

niye telefonumu kurcalıyosun illa birşeyler bulmak kavga etmek için arıyorsun diye savunuyor kendini böyle durumlarda ona da çok ayar oluyorum
İlla kavga etmek için arıyorsun mu? Hayatımda böyle saçma savunma duymadım. Bundan daha net kavga sebebi olabilir mi?

Hesaplara girip bakmış yetmezmiş gibi bir de notlara isimlerini kaydetmiş sonradan konuşup görüşmek için muhtemelen. Sabırlı birine benziyorsunuz. Ben olsam karabasan gibi çökerdim herifin üstüne.

Back