- 29 Mayıs 2021
- 3.377
- 14.288
Kadınların aldatmasida asla normal değil ki olmamalida. Eskiden günlerde konuşulurdu böyle şeyler mahalledeki amcaların santimine kadar bilirdikEmpati yapalımkocası adama benim kadın iyi yapamıyor diye dert yansa
Aman Allahım kaos çıkar püüü rezil ahlaksız adam karısını elaleme anlatıyor yazıklar olsun deriz. Ama bunlar koca anlatıyorlar, sanki ekonomi gündemi kadar doğal sıradan bir şekilde
Vıcık vıcık arkadaşlık ayağına saçma muhabbetler
Bahane mi? ilişkideki en önemli konu.
Ben de Amarigan ajanıyımBu bir arkadaşımın sorunu
Empati yapalımkocası adama benim kadın iyi yapamıyor diye dert yansa
Aman Allahım kaos çıkar püüü rezil ahlaksız adam karısını elaleme anlatıyor yazıklar olsun deriz. Ama bunlar koca anlatıyorlar, sanki ekonomi gündemi kadar doğal sıradan bir şekilde
Vıcık vıcık arkadaşlık ayağına saçma muhabbetler
Ben de Amarigan ajanıyım
Eşiniz aynı zamanda arkadaşınızında mı eşi? Başlıkta eşim yazıyor yanıtta bir arkadaşımın kocişi.
Neysee alıp karşınıza konuşun senin b*llük tat vermiyiii kocacım diye
Ben mesela her sabah 5 te kalkar Feride’nin kocası yatakta performansı arttırdı mı acaba diye düşünürüm, mesir macunudur, istridyedir bunlarla ilgili piyasa analizi yaparım, süre takibi için başlarında saat tutarım, yapmayanı da kınarımBahane mi? ilişkideki en önemli konu.
Önceki konusunun görülebileceğini düşünmeden yada bilmeden yazdı sonra çevir kazı yanmasın olayına döndü muhtemelen ama yemedik işteBaşlık eşim diyorsun konu arkadaşının eşi fake misin millet ile dalga mı geciyorsun ne hale getiriyorsunuz bu siteyi şaşırdınız iyicene ya
Dalga geciyor tatlım yaa bi önceki konusuna bakınca anlıyorsun zatenArkadaşın neden kendi yazamıyor? Arkadaşının eşi için neden eşim diye konu açtın? Yoksa aklımdaki şey mi? Aman allahım daha da kötü…….
Arkadaşınızın yatak odasından size ne kiBu bir arkadaşımın sorunu
Dalga mı geçiyosun? Arkadaşının yatak odasından sana ne öyleyse?Bu bir arkadaşımın sorunu