Eşim ilişkide çok kötü ve bunu onu nasıl söylerim bilmiyorum

Tam olarak derdiniz ne acaba ? Bi önceki konunuzda nelerden bahsediyorsunuz şimdi ise cinsel ilişkinizi yoluna koyma düşünceniz sağlıklı bir şekilde düşünce yapınız yok ilk önce bu karmaşık duygulardan kurtulun derim

Tam olarak derdiniz ne acaba ? Bi önceki konunuzda nelerden bahsediyorsunuz şimdi ise cinsel ilişkinizi yoluna koyma düşünceniz sağlıklı bir şekilde düşünce yapınız yok ilk önce bu karmaşık duygulardan kurtulun derim

Bizim aklımızla dalga geçiyor işte.
Sanki diğer açtığı konu kara deliğe düştü de bizde unuttuk gitti 🤦‍♀️

Yani böyle birşey sizce nasıl söylenir
Sana ne be milletin cinsel performansından, aile içi iletişiminden. Milletle ne kendi problemlerini konuş ne de onlarınkini dinle.. gitsinler doktora sen niye dert edindin elalemin sex performansını hey Allahım

Sana ne be milletin cinsel performansından, aile içi iletişiminden. Milletle ne kendi problemlerini konuş ne de onlarınkini dinle.. gitsinler doktora sen niye dert edindin elalemin sex performansını hey Allahım
kız doğru söylüyor sorun arkadaşının ben klavyedeki esc tusuyum 😅

Milletle ne sohbetler kuruyorsunuz ya, ben de kendimi rahat zannediyorum.

Elinizde kısır şey mi diyorsunuz, ayyy dün kız benimki bir sevişti enfesti.
O da ya benimkinde tık yok şekerim, işlevsiz minicik falan gibi sohbetleriniz mi var.

Zilyon tane arkadaşım var bir tanesinin bile sex hayatını bilmem siz çaya şeker diye ne koyuyorsunuz mahremiyet algınız sıfır resmen

Eşiniz aynı zamanda arkadaşınızında mı eşi? Başlıkta eşim yazıyor yanıtta bir arkadaşımın kocişi.
Neysee alıp karşınıza konuşun senin b*llük tat vermiyiii kocacım diye :KK70:
Empati yapalım:KK70: kocası adama benim kadın iyi yapamıyor diye dert yansa
Aman Allahım kaos çıkar püüü rezil ahlaksız adam karısını elaleme anlatıyor yazıklar olsun deriz. Ama bunlar koca anlatıyorlar, sanki ekonomi gündemi kadar doğal sıradan bir şekilde
Vıcık vıcık arkadaşlık ayağına saçma muhabbetler

X