Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bir arkadaşımın sorunu
Tam olarak derdiniz ne acaba ? Bi önceki konunuzda nelerden bahsediyorsunuz şimdi ise cinsel ilişkinizi yoluna koyma düşünceniz sağlıklı bir şekilde düşünce yapınız yok ilk önce bu karmaşık duygulardan kurtulun derim
Sana ne be milletin cinsel performansından, aile içi iletişiminden. Milletle ne kendi problemlerini konuş ne de onlarınkini dinle.. gitsinler doktora sen niye dert edindin elalemin sex performansını hey AllahımYani böyle birşey sizce nasıl söylenir
kız doğru söylüyor sorun arkadaşının ben klavyedeki esc tusuyumSana ne be milletin cinsel performansından, aile içi iletişiminden. Milletle ne kendi problemlerini konuş ne de onlarınkini dinle.. gitsinler doktora sen niye dert edindin elalemin sex performansını hey Allahım
Müge Anlı'nın dediği gibi beni çıldırtmak mı istiyorsun ey konu sahibikız doğru söylüyor sorun arkadaşının ben klavyedeki esc tusuyum
ama tepkine kahkaha bastım yeminle. Sana ne elin sexinden okuyup okuyup gülüyorum yaaMüge Anlı'nın dediği gibi beni çıldırtmak mı istiyorsun ey konu sahibi
Saçma sapan işler ya
Ay napim ya başkası dese tüüü diye linçlerler arkadaşının kocasının sevişme performansı üzerine akıl istiyor böyle bir şey var mı allasenama tepkine kahkaha bastım yeminle. Sana ne elin sexinden okuyup okuyup gülüyorum yaa
aklımzla alay etmek isterken aslında kendi aklıyla ediyorAy napim ya başkası dese tüüü diye linçlerler arkadaşının kocasının sevişme performansı üzerine akıl istiyor böyle bir şey var mı allasen
Bahane mi? ilişkideki en önemli konu.Adam kendine çeki düzen mi versin istiyorsun yani. Yoksa bunu bahane edip boşanmak mı ?
Kadınlar kime bakıp karşılaştırma yapacak?ama tepkine kahkaha bastım yeminle. Sana ne elin sexinden okuyup okuyup gülüyorum yaa
Kuzenim yazmış.Bu bir arkadaşımın sorunu
Empati yapalım kocası adama benim kadın iyi yapamıyor diye dert yansaEşiniz aynı zamanda arkadaşınızında mı eşi? Başlıkta eşim yazıyor yanıtta bir arkadaşımın kocişi.
Neysee alıp karşınıza konuşun senin b*llük tat vermiyiii kocacım diye