Eşim ilişki esnasında aşırı sert davranıyor

Aynı şey değil.
Eğer iki taraf da memnun olsaydı sorun yoktu. Fakat kadın bu şekildeki ilişkiden memnun değil , mutlu değil.
Kadını mutlu etmiyorsa performansı arşa çıksa nafile.
Tecavüze uğrayanlara özenen bir karaktere ne anlatıyorsun kuşum sen?

merhaba kızlar bu konuyu eşimle dostumla konuşmaya çekiniyorum açıkçası ama artık dozunu aştı paylaşıp çare bulmam şart
ben 18 yaşındayım 3 aylık evliyim eşim 25 yaşında bekar zamanlarında çok hızlı bir hayat yaşamış değişik alışkanlıkları var eve sürekli alkollü geliyor yetmezmiş gibi evdede içiyor sonra keyfi yerine gelince hemen ilişki istiyor bende istiyorum evet ama eşimin seks anlayışı çok farklı inanılmaz sert davranıyo artık bir süre sonra canım acımaya hatta bazen ağlamaya başlıyorum ama hiç bir şekilde umursamıyo kendi kafasına göre davranıyo , kalçalarım tokatlanmaktan kızarıyo artık hiç abartısız kulağa komik geliyo ama saçımdaki kaynağın koptuğu an dahi oldu bir günde 3 -4 leri gördüğümüz bile oldu artık seslerden kayınvalidemde rahatsız olmaya başladı alt katımda oturuyor bu sabah kahvaltıda görümcemlerde varken akşamları uyuyamıyorum artık dedi laf arasında bana imalı imalı bakarak görümcemde sırıttı eşimi uyardığımdada pişkin pişkin gülmeye başladı bugün sizene a** istediğim gibi davranırım diyip kavga çıkaramadınmı bidaha konuşmaya g** leri yemesin dedi sen çekiniyosan ben senin yerine söylerim sen merak etme diyo ama zaten yeterince sinirli ve dengesiz ailesiylede kavga etmekten asla çekinmeyen bi insan kayınvalidemde üzülüyor bulaştırmak istemiyorum kızlar ne desem bu adama biraz daha nazik davranır bana ilişki esnasında :KK43:
Şu an psikopatın pençesinden kurtulmak diye bir kitap okuyorum.
Eşin cinsellik sorasında duygusuzca senin istek ve arzularını önemsemeden canını acıtarak ilişkiye girmesi bir psikopatlık göstergesidir. Gün içinde sana hakaret etmesi ve diğer aile fertlerinle sık sık kavga etmesi alkol kullanması psikopatların yaptığı davranışlardır. Psikopatların eşleri bir süre sonra onlara bağımlı olur ve ayrılamaz. Çocuğunuz olup ayrılmak istediğinde çok daha kötü olacak. EŞİNİ ÖLDÜREN ERKEKLER PSİKOPAT KİŞİLİK BOZUKLUĞUNA SAHİP OLAN insanlardır. Bence yol yakınken ayrılan gerekiyor.

Sensin geri zekalı adı pislik defol
Emojiniz ne öyle eksilerde birinciliği kimseye kaptırmıyorsunuz. Ya cidden sizin yorumlarınız neden böyle ? Hayır bir kişi de doğru söylüyorsun bile demiyor . Evlerden ırak sizin gibiler

Çok canınız yanmiyosa biraz sabredin belki zamanla düzene girer
Aldatıyorsa affet, dayak yiyorsan sabret, canın yanıyorsa bekle. Ne güzel tavsiyeler böyle. Sizin de iki kızınız varmış. Onlara da böyle tavsiyeler verip hayatlarını karartmayın

Birşey demedim ki keşke daha normal şekilde değerlendirse performansını.
Canım acıyor diyor,saçimı öyle bir çekiyor ki kafamdaki kaynak kopuyor diyor,popom morarma noktasina geliyor artık tokatlanmaktan üzerine oturamayacak hale geliyorum,ağlıyorum hatta bağırıyorum durmuyor diyor hatta apartman inliyor kadının çığlıklarından.
Neyi değerlendirecek Allah aşkına ya.
İki tarafta bundan hoşlansa tamam ama konu sahibi zevk almıyor,hoşlanmıyor bu durumdan daha ötesi var mı?
Ne yapsın yani hard sex diye bir gerçek var,bunu seven bir sürü kadin var sorun bende diyip acı çeke çeke alkolik kendini bilmeyen eşinin isteklerine 3-4 defa devam mı etsin gecede.
Saçmalamayın artık yeter yani.
Konu sahibi size tavsiyem eşinizin öncelikle alkol sorunu çözülmeli bence,sex konusunda da istemediğinizi,hoşlanmadığınızı açık açık söyleyin. Anlamıyorsa,değişmeye düzelmeye çabalamıyorsa bence ayrılin,hamile kalmayin bu sürecte de korunun bence.

Canım acıyor diyor,saçimı öyle bir çekiyor ki kafamdaki kaynak kopuyor diyor,popom morarma noktasina geliyor artık tokatlanmaktan üzerine oturamayacak hale geliyorum,ağlıyorum hatta bağırıyorum durmuyor diyor hatta apartman inliyor kadının çığlıklarından.
İki tarafta bundan hoşlansa tamam ama konu sahibi zevk almıyor,hoşlanmıyor bu durumdan daha ötesi var mı?
Ne yapsın yani hard sex diye bir gerçek var,bunu seven bir sürü kadin var sorun bende diyip acı çeke çeke alkolik kendini bilmeyen eşinin isteklerine 3-4 defa devam mı etsin gecede.
Konu sahibi size tavsiyem eşinizin öncelikle alkol sorunu çözülmeli bence,sex konusunda da istemediğinizi,hoşlanmadığınızı açık açık söyleyin. Anlamıyorsa,değişmeye düzelmeye çabalamıyorsa bence ayrılin,hamile kalmayin bu sürecte de korunun bence.
Herif terbiyesizin teki zaten ki, bağırtılar mahalleyi yıkıyor kimseden utanması yok, kadına akıl veriyor size ne a.. de diye.

Bak canim.şiddet olan kısımları çıkartarak frvam etsin diyorum zaten.3.4 defa sevişmeyi kaç erkek yapabilir o da bir gerçek.şiddeti çıkartarak diyorum zaten.

merhaba kızlar bu konuyu eşimle dostumla konuşmaya çekiniyorum açıkçası ama artık dozunu aştı paylaşıp çare bulmam şart
ben 18 yaşındayım 3 aylık evliyim eşim 25 yaşında bekar zamanlarında çok hızlı bir hayat yaşamış değişik alışkanlıkları var eve sürekli alkollü geliyor yetmezmiş gibi evdede içiyor sonra keyfi yerine gelince hemen ilişki istiyor bende istiyorum evet ama eşimin seks anlayışı çok farklı inanılmaz sert davranıyo artık bir süre sonra canım acımaya hatta bazen ağlamaya başlıyorum ama hiç bir şekilde umursamıyo kendi kafasına göre davranıyo , kalçalarım tokatlanmaktan kızarıyo artık hiç abartısız kulağa komik geliyo ama saçımdaki kaynağın koptuğu an dahi oldu bir günde 3 -4 leri gördüğümüz bile oldu artık seslerden kayınvalidemde rahatsız olmaya başladı alt katımda oturuyor bu sabah kahvaltıda görümcemlerde varken akşamları uyuyamıyorum artık dedi laf arasında bana imalı imalı bakarak görümcemde sırıttı eşimi uyardığımdada pişkin pişkin gülmeye başladı bugün sizene a** istediğim gibi davranırım diyip kavga çıkaramadınmı bidaha konuşmaya g** leri yemesin dedi sen çekiniyosan ben senin yerine söylerim sen merak etme diyo ama zaten yeterince sinirli ve dengesiz ailesiylede kavga etmekten asla çekinmeyen bi insan kayınvalidemde üzülüyor bulaştırmak istemiyorum kızlar ne desem bu adama biraz daha nazik davranır bana ilişki esnasında :KK43:
Artik evlenmişsin erken yaşta ona diyecek bisey yok olmuş bitmiş. Ama sıkıntı bu adamın sana ilişki esnasındaki tek bu davranışı değil ki diyosun dengesiz ve sinirli diye ayrıca sürekli alkol alıyormuş. Bu en büyük sorun bence. Şiddetini daha da artırır böyle adamlar. Sana tavsiyem kesinlikle çocuk falan yapma bu adamdan. Bi şekilde korun ilaç mi iğne mi diğer yöntemler mi. Hatta kaynanangilin gazına falan gelme çocuk doğur düzelir bile derler oğullarını aklamak için. İçki içtiğini bilerek mi ailen verdi bilmiyorum ama yolun başındayken sana da destek çıkarlarsa git onların yanına oku çalış bence. Sakin ha bu yaşta anne olmaya çalışma daha çok gençsin.

Çok canınız yanmiyosa biraz sabredin belki zamanla düzene girer
sunu 🧠 zaman zaman kullanin allah askina ya. eskimez korkmayin.

size gelince;
esiniz bariz psikopat. yemegine sap atin, sakinlestirici filan da ekleyin. seks yapmadiginiz gecelerde belki konusmaya firsatiniz olur.

ayrica ne yapin edin spiral taktirin.

X