eşim ilgisiz sevgisiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
annesine benım evim sız kapının dısındasınız dedım zaten ben istersem ayrılırım istersem barısırıım bu sızı ılgılendırmez dedim
Sen o zaman gayet bilinçli ve kendini savunabilen bi insansın canım evliliğini sen daha iyi biliyorsun en iyi kararı vereceğine eminim

yanı size saçma geicek ama bazen cok kaba bazen cok kibar biri oluyo bu durumda ben kendımı kotu hıssedıyorum benım yuzumden mı dıye benmı uzerine gidiyorum
Eşiniz dengesiz birisi çünkü. Ondan böyle davranıyor. Keşke iyi tanıma fırsatınız olsaydı.

haftada 1 içiyodu tekrar barıstıktan sonra 2 haftada 1 ee düşürdü

Hayat böyle şeylere katlanmak için çok kısa.ha düzeldi ha düzelecek derken bakmışsınız ömür geçiyor.bosanmasaniz bile o duyduğunuz cümleler asla aklınızdan çıkmaz.ozellikle eşinizin ailesinden.kolay kolay böyle bir şey söylemem ama olmazı oldurmaya çalışıyorsunuz gibi geldi.hakkinixfs hayırlısı olsun umatim daha güzel günler sizi bekliyordur

yanı 2.5 senedir ailesine saygım sevgım çoktu onlarında bana öyle ama bu durumda tamamen nötrum

biz cuma gunleri izinliyiz bu hafta senı guzel bir yere götürücem dedi ben napıcam bununla ya

Bu iş çok laçkalaşmış, bitmesi en hayırlısı olur. Hayır göre göre bile bile devam etmenin, şanslar bilmem neler vermenin mantığı ne onu anlamıyorum, bitirin gitsin, yapmışsınız bir hata evlenmek kadar boşanmak da normal; şu aileyi evliliği kutsallaştıran kafalardan çıkılmalı. Ayrıca ailesini arayıp şikayet edeceğinize kapıyı çarpıp çıkmadığınız için suç sizin, hoş çıksanız ne olur iki içi boş lafa geri geliyorsunuz.

hata tamamen benım asla içmicem dedi bende sevdiğim için inandım ama artık sevgımde sanırım bıttı
Kendine gel ve silkelen lütfen.
Çocuğun olunca olacakları söyleyeyim, sürekli içen küfür hakaret eden bir babayla yaşamak zorunda kalacak.
Kendine yapıyorsun evlatlarına çektirme bu eziyeti.
Ayakları üzerimde duran bir bayansın ailen arkanda çocuğun yok.
Ayrılmazsan er yada geç olacak bu ayrılık ama daha fazla yara almadan bitir hayatına bak.

İçine sinmeyen bir şeyler varsa verdiğin şansı haketmiyordur. Git davanı aç, bence fazlasıyla sabretmişsin. O adamdan kurtulup kendine geldiğinde 2.5 yıl boşa sabretmişim diyeceksin emin ol

Adamın yaptıkları bir tarafa,ailesinin tutumu da asla kabul edilemez şeyler.Allah aşkına bunları kendinize niye reva görüyorsunuz?Böyle evlilik olmaz ki,çocukta olmadan boşayın gitsin.Aileniz de arkanızda iken o adamı affedip bu evliliğe devam etmeniz büyük bir hata.

Alışkanlığın konforu diye bir şey var, bir araştırın, bence tam olarak bunu yaşıyorsunuz şu an

İki kişi arasında olan mahrem yatak odasını herkese anlatan adamdan hayır gelmez bence ayrılık sebebidir kv nin sözleri için ölseydim duymasaydim hayir efendim o ölsün siz değerlisiniz kıymetlisiniz neden kendini bilmez elin insanı için öleyim

Bı ıpın ucu kactı mı onu yakalıycam dıye kosa kosa hayatı kacırıyor ınsan. Bence aıleler herseyı bılmemeli. Mahrem seylerı . Bılıyorsa da konusu gecemez.. Bunu eksıklık gormus bence. Kadınlık falan muhabbetı ıste anla. Ordan kopmus o olay. Senı ezebıleceklerı bı koz olmus kendı eksıklıklerı ezıklıklerı yetersızlıkleri artık arka plana gömülebilmiş. Uste cıkmıslar gb. Ondan senı asagılamaya yermeye calısıyorlar.. Her serde hayır varmıs. (Cocugun olsa da bu durumda kendıne saygın ıcın burda bırak derdım de) .. Cok fazla ödün vermemek lazım asktan gebersek bıle. Bırını sırtında 60 yıl tasırmıssın 1 gun ındıırmıssın de hanı neden ındırdın dermıs ya senınkı o duruma dogru gıdıyo. Vefa yok saygı sevgı yok.. Karı koca ne ıcın olunur ki..

Son düzenleme:
Tüm konuyu okumadim. Adam gidip vajinismusu ailesine anlatmasi yeterlidir. Öyle biri ile nasil halen sex yapabildin? Yaşadiğin vajinusmus bile değildir. Adamin gerzekliğidir.

Lütfen boşan bu kişiden. Kendine değer ver. Bu kişi sana zerre değer vermiyor.

Kimseye yuvani yik denmez ama.. Zaten ev kira, cocuk yok, adam hem ickici, hem terbiyesiz, bir de kendine cocuk gibi baktiran bir bagimli.. Size bosanin demiyorum ama yerinizde olsam ben bosanirdim diyorum. Su noktada bosanirsaniz kaybedeceginiz hic birsey yok. Kazanacaklariniz cok..

Psikologa gidecek durumunuz var mı? Madem tam karar veremiyorsunuz ayrılma aşamasını destek alarak yönetebilirsiniz. İnanın dışardan okuyan biri olarak halinize üzüldüm. Bunları yaşamayı hak etmiyorsunuz. Aile desteğiniz var çalışıyorsunuz ne güzel. Lütfen kendinize böyle bir hayatı reva görmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…