İşte yaşamayanlar anlamıyor .. hatta ayni zamanlara kadar beklemeyen diğerinı bile anlamıyor .. çok sıkıntı bi konuBende 3 yil bunu çektim esim.cok sukur bir gunden bir gune kotu bisey demedi
Ne de güzel söyledin kuzum Allah senden de diger arkadsslarimizdan da razı olsun. Allahim kimseyi böyle hir durum ile de imtihan etmesinİşte bunları görmek istiyoruz
Hadi yak mumları ateşli bi gece olsun
Ama aman içki falan içme bacım dua oku öyle başla Allah yardım edecektir ..unutma imtihanı veren ama dermanı verende o
Sevip te kavusamamak gibi maalesef ama yapicaksın hadi
Az once bir arkadas daha yazmış. Hiç üste çıkmayı dneemedim daha çok acı diye dusunuyordum ama bu tavsiyrnizden sonra bende deneyecegim mutlaka tesekkurlerMerhaba
Bende yaşadım yaşadığınızı.
1,5 - 2 ay yapamadık.
Cok kasıyordum ağlıyordum.
Eşim hic baskı yapmadi, kötü bisey demedi.
Ama icten ice kendini sucluyordu, üzülüyordu.
Ben kendim aştım.
Nasıl anlatabilirim bilemiyorum.
Normalde hep o denerken bir gün de üste ben gecip denedim. Eşim hic karışmadı. Yavas yavas oldu.
Ilk gun yarısı ikinci gun de diger yarısı.
Tek fark, bizim ilk bozma islemi 5. Günlerde falan oldu.
Ben ittirirken esim zorladi. Iyiki de oyle yapmis ama.
Sonrasi bendeydi
Aynen kimisi dalga bile geciyor.hayvanlar bile giriyor insanlar nasil giremiyor dieİşte yaşamayanlar anlamıyor .. hatta ayni zamanlara kadar beklemeyen diğerinı bile anlamıyor .. çok sıkıntı bi konu
Tam tersi kuzum, ben daha da rahat ettim.Az once bir arkadas daha yazmış. Hiç üste çıkmayı dneemedim daha çok acı diye dusunuyordum ama bu tavsiyrnizden sonra bende deneyecegim mutlaka tesekkurler
Sağol bacımNe de güzel söyledin kuzum Allah senden de diger arkadsslarimizdan da razı olsun. Allahim kimseyi böyle hir durum ile de imtihan etmesin
Sorma ya nasıl patlayasim geliyo öyle insanlara.. Şimdi aynı şeyi çocuk konusunda yapıyor yapan yakınlarım hariç bunu ilk defa tanışabilir bide yapiyo .. patavatsız lar amanAynen kimisi dalga bile geciyor.hayvanlar bile giriyor insanlar nasil giremiyor die
Yaaa bizde smdi bebek isdiyoruz siz ne zaman yendinz ne zaman hamile kaldinzSağol bacım
Sorma ya nasıl patlayasim geliyo öyle insanlara.. Şimdi aynı şeyi çocuk konusunda yapıyor yapan yakınlarım hariç bunu ilk defa tanışabilir bide yapiyo .. patavatsız lar aman
Yarin yapmadan buraya gelme sakın :) o iş ya olucak ya olucakAslında arzulayıp yapamamak en kötüsü. Yorganı tepeme kadar cekip hickira hickira aglarken onun bana sarilması sevkat gostermesi daha da uzuyor beni. Hala nasil yapamam diyr dusunuyorum bunun icin gerekcem bile yok ayrica 25 yasindayim bilincli bir birey olarak tuhaf geliyor ssdece. Ama çok pis gaza geldimben yarın ne kadsr acirsa acisin yapicam ve buraya hepinize güzel bir tesekkur yazisi yazicam buna eminimmm artik aglamak istemiyorum :)
Maalesef daha kalmadım hamileYaaa bizde smdi bebek isdiyoruz siz ne zaman yendinz ne zaman hamile kaldinz
Rabbim hayirlisini hayirli zamanda versin mübarek gün dua edelim.kimsenin kucagini bos birakmasin mevlam.bizede nasip etsin insalllahMaalesef daha kalmadım hamile
7 sene oluçak evliligmin
Pko sorunu çıktı bir kere asilama oldum o tutmadı şimdi bekliyoruz bakalım
Nasip olur ins
Acıyor demeseydin zaten korkuyor konu sahibiYavaş yavaş zorlamasını isteyin. Korkunuzu yenmenizi sağlar. Eşiniz çok anlayışlı davranmış. Başka bir doktorada görünün. İlk seferde çok acı çekenler oluyor. Evliliğin yeni başlamış. Evlilik budur. Beraberce aşmaktır. Bitmez hemen.
Ben acıyorda korkuyor diye algıladım.Acıyor demeseydin zaten korkuyor konu sahibi
Çok güzel böyle düşünmen bu bile başarmanın yarısı araştır büyük şehirlerde cinsel sağlık bölümleri var hastanelerde şu yeni açılan şehir hastanelerinde küçük yerlerde de bazı doktorlar var özel muameleyi oluyor ben iki yıl erteledim koca iki yıl ama sonra iki seans ya bitti hiç korkma araştır ve hemen tedavi olEvet sitede okuduklarımdan anlıyorum ki tek yaşayan ben değilim.. ama inanın yasamayan anlayamaz cok korkunc bir durum bu.. Allaha sukurler olsun ki bir kez niye olmuyor demedi. Bıkkınlık göstermiyor sabrediyor hatta ben hadi deneyelim diyorum en son deneyimde olmayınca ayrılaalim istersen ben yapamiyorum dedigimde sacmalama olacak eninde sonunda ben senin yanindayim dedi. Sadece ben kendimi cok eksik hissediyorum o yuzden aglama krizlerim ve boyle kotu dusuncelerim oluyor. Ama sonucta oda bir erkek ve cocukta istiyoruz. Eninde sonunda asacagiz biliyorum ama surecin uzamamasını istiyorum uzayıp beni dsha cok psikolojik olarak çökertmesine izin vermek istemiyorum
Amin kuzum aminRabbim hayirlisini hayirli zamanda versin mübarek gün dua edelim.kimsenin kucagini bos birakmasin mevlam.bizede nasip etsin insalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?