- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
- 33
Biz bir ara mortal kombata dadanmiştık eşimle, birlikte oynayabilisiniz cok zevkli:)) bilgisayarla ilgili bir problemden dolayi oyun rafa kaldirildi ve ben ona elektro gitar aldim hem egleniyor hem de zamani degerleniyor. Istegi varsa eger müzik aleti ögrenmek iyi gelebilir
Bence bunlardan en verimlisi bir müzik aleti çalmak..kendi başına en kolay öğrenebileceği alet de gitar..belki zamanla size şarkılar bile besteler :))
Dil öğrensin, benim yeni turkum. Şu an öğrenmeye çalışıtığım dil İspanyolca, çok eğlenceli.
özel maket dükkanları var
maketler- boyaları - fırçaları
bence siz önce o dükkanları deneyin çünkü deneyimlerinize göre tavsiyede bulunuyorlar
önce başlangıç seviyesinde maket almanız lazım yoksa seveceği varsa da sıkılıp bırakır
Benim aklıma da buradakı çoğu kişi gibi ilk maket ve puzzle geldi. Bulmaca fln da olabilir. O kdr farklı bulmacalar var ki..
Ben bi ara acaip sudokuya sarmıştım mesela... Ne bileyim erkekler ne yapar ki byle hobi olarak. Benim babamın el becerisi çok güzeldir tahta yontur fln ama.. Bunun için ayrı mekan ve beceri lazım. Resim keza öyle..
Led döşeme yapabilir, inanılmaz zevkli bişey. Ben çok yaptım terapi gibi hemde şahane şeyler çıkıyor ortaya. Valla çok masraflı değil yani led sayısına göre değişir. Hatta Bunu döşetmek isteyen firmalarda oluyor hem parada kazanabilir..
Amin. Esim ben birseyler diktikce imreniyor ben ne yapsam acaba diyor. Onune ilgisini ceken birsey bulup koysam oyunu aninda birakir. Isyerinde de sirf bilgisayar basinda ben de oyleyim ama yaptigimiz isler sanal. Mesela ben dikis yaparken onca sanal isten sonra gercek birseyler urettigim icin mutlu oluyorum. Esim de bunu istiyor.
Nerelere nasil doseniyor bu led? Bir de tamam evin her yerine dosedik bitti. Hizimizi alamayip apartmana da mi baslasak :)
merak ettim nasıl oluyor hobi olarak.
Led döşemeyi ev dekorasyonu için yapılıyor da, hobi olarak ne yapılabilir? Örnek verir misiniz?
Canım ev dekorasyonu için söylememiştim. Arkadaşa da şimdi örneklerini yazdım. Biz tablo ışıklandırması, türk bayrağı, Allah havzaları, işyerim vardı oranın logalı tabelasını falan ben yaptım hemde animasyonlu. Mesela çocuğunuz varsa 3 D çizgifilm kahramanı gece lambası yapabilirsiniz. Google amca örnekler konusunda yardımcı olacaktır size
evet biz de böyle yapıyoruzBence eşinize de dikiş öğretin, Beraber kırkyama yaparsınız. Biriniz keser diğeri diker eğlenceli olur. Hem beraber bir aktivite de bulunmuş olursunuz, hem kendinize yatak örtüsü, pike gibi şeyler yaparsınız , hemde evdeki parça kumaşlar değerlenmiş olur. Masrafsız olur. Ayrıca küçük desenli modelleri seçerseniz epeyce bir zaman onunla uğraşmış olursunuz.
Genelde dikiş kadın işi gibi görünse de terzilerin çoğu erkektir.
Ben şimdi baktım da harika görünüyor canım bayıldım tablolara gerçekten çok güzel bir hobiniz var çok mu zor yapımlarıCanım ev dekorasyonu için söylememiştim. Arkadaşa da şimdi örneklerini yazdım. Biz tablo ışıklandırması, türk bayrağı, Allah havzaları, işyerim vardı oranın logalı tabelasını falan ben yaptım hemde animasyonlu. Mesela çocuğunuz varsa 3 D çizgifilm kahramanı gece lambası yapabilirsiniz. Google amca örnekler konusunda yardımcı olacaktır size
evet biz de böyle yapıyoruz
eşim kesiyor ben dikiyorum
en güzeli fotografçılık, bir sürüde çeşiti var bi tanesini seçip uzmanlaşabilir
Bence eşinize de dikiş öğretin, Beraber kırkyama yaparsınız. Biriniz keser diğeri diker eğlenceli olur. Hem beraber bir aktivite de bulunmuş olursunuz, hem kendinize yatak örtüsü, pike gibi şeyler yaparsınız , hemde evdeki parça kumaşlar değerlenmiş olur. Masrafsız olur. Ayrıca küçük desenli modelleri seçerseniz epeyce bir zaman onunla uğraşmış olursunuz.
Genelde dikiş kadın işi gibi görünse de terzilerin çoğu erkektir.
Bahçeniz varsa bitki, sebze vs yetiştirebilir. Hem kötü enerjisini alır toprak hem canlı bir şey yetiştirmek bir ayrı...
Benim eşim ney üflüyor hem zor hem aşırı dinlendirici bir sesi var. Apartmanda yaşıyoruz ama sesi çok güzel olduğu için hiç şikayet almadık. Keşke şikayet etselerde bırakıp elinden benimle daha çok ilgilense   ben kendim içinde cam boyamayı araştırıyorum bu aralar çok zevkli duruyor inşallah en kısa zamanda başlıcam bakalım
evet biz de böyle yapıyoruz
eşim kesiyor ben dikiyorum
Kursunu bulabilse tulum çalmak istiyor ama o da zor.
Bildiğiniz bir yer var mı?
Ben şimdi baktım da harika görünüyor canım bayıldım tablolara gerçekten çok güzel bir hobiniz var çok mu zor yapımları
Ben şimdi baktım da harika görünüyor canım bayıldım tablolara gerçekten çok güzel bir hobiniz var çok mu zor yapımları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?