• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM İÇİN HOBİ

ne diye aratacağız googleda acaba. kanvas tabloların arkasından led ışık yansıyor o tarz bir şey mi
Canım ben led döşeme tablo yazdım görsellere baktım çıkan başlıkları tıkladım ilk defa duyduğum için nasıl arıcağımıda bilemedim de görsellerde ki tablolar çok güzel eğer doğru konuyu araştırdıysam tabi.

Canım ben led döşeme tablo yazdım görsellere baktım çıkan başlıkları tıkladım ilk defa duyduğum için nasıl arıcağımıda bilemedim de görsellerde ki tablolar çok güzel eğer doğru konuyu araştırdıysam tabi.
led-isikli-tablo-modelleri-resim-1-MzM3M.jpg

sanırım bu tarz şeyler ama tabloyu hazır alıp arkasına ışık mı koyuyorsun acaba

bakırköy incirli caddesinde (adını hatırlayamıyorum) çok iyi bir dükkan var, bizimle orada çok ilgilenmişlerdi
top models diye bir marka var, onun da şubeleri var - bakırköy'de - bahçeşehir'de
beyoğlunda da vardı ama tam neredeydi hatırlamıyorum.

Ben anadolu yakasındayım maalesef. Yolum düşerse mutlaka bakarım. Teşekkürler.

Erkeklere göre hobi bilmiyorum
Onlar ancak maç izlesin olmadı kurtlar vadisi

Kadın için çiçek-toprak, dikiş-nakış çok şey var
Bende keçeyle uğraşmayı çok seviyorum

Ama çocuk olunca hiç birine vaktin kalmıyor, çocuk uyusa da şu işimi halletsem diye bakıyosun
Allah size de nasip etsin en hayırlı zamanda inşallah

Eşim asla maç izlemez. Türk dizilerinin hiçbirini izlemez. Birlikte bir çok yabancı dizi bitirdiğimiz olmuştur. Ama benim amacım birşeyler üretmek. Keşke bebiş olsa da vaktim olmasa hiç :)

Resim yeteneği varsa resim yapabilir, yada mutfakta yeni tarifler deneyebilirsiniz birlikte. Yeni soslar,salatalar,tatlılar vb.
Hobi çok ama ev diye sınırlandırdığınız için çok alternatif kalmıyor.

Resime hiç yeteneği yok. Yemek olarakta evde iki kişiyiz sürekli yaparsak kim yiyecek. Bir kere beraber mantı yaptık elimizin ayarı kaçmış millete dağıta dağıta bitiremedik. :KK76:

ahşap oymacılığı olabilir.

Gürültüsüz birşey bakıyoruz.

Led döşeme yapabilir, inanılmaz zevkli bişey. Ben çok yaptım terapi gibi hemde şahane şeyler çıkıyor ortaya. Valla çok masraflı değil yani led sayısına göre değişir. Hatta Bunu döşetmek isteyen firmalarda oluyor hem parada kazanabilir..

Nasıl yaptığınızla ilgili bizi biraz bilgilendirmeniz mümkün mü? Arkadaşlardan da baya talep var. Online ders verebilirsiniz belki bize hı?

led-isikli-tablo-modelleri-resim-1-MzM3M.jpg

sanırım bu tarz şeyler ama tabloyu hazır alıp arkasına ışık mı koyuyorsun acaba
Evet benim baktığım tablolarda bu şekildeydi telefondan girdiğim için resim ekleyemiyorum. Nasıl yapıldığını bilmiyorum arkadaş lehimden elektirik bilgisinden bahsetmiş biraz araştırıp uğraşmayı kesinlikle istiyorum. Kendim yapamazsam bile eşim işi elektrikle alakalı ona yaptırıp öğrenmeyi düşünüyorum. Galiba çok bilinen birşey değil bu konuyla alakalı başlıklar az çıkıyor. Yada ben internetten arattırmayı bilemedim.

Eşim asla maç izlemez. Türk dizilerinin hiçbirini izlemez. Birlikte bir çok yabancı dizi bitirdiğimiz olmuştur. Ama benim amacım birşeyler üretmek. Keşke bebiş olsa da vaktim olmasa hiç :)

İyi bişey aslında maç izlemiyor olması
Benim eşim izler
Ben bi kere sıkılıp uyumuşum
Gol olmuş sanırım gözümü bi açtım tepemde maymun var sandım :KK53: aaa uu yapıp yumruğunu havaya kaldırmış
Işık ta kapalı, tv nin ışığı var sadece
Dedim napıyosun sen böyle
Meğerse gol olmuş bağırsa uyanırım diye öyle abidik gubidik hareketler yapıyomuş sessizce :KK53:

O da olur Allah'ın izniyle, sadece vaktini bekliyordur

Ben anadolu yakasındayım maalesef. Yolum düşerse mutlaka bakarım. Teşekkürler.

Resime hiç yeteneği yok. Yemek olarakta evde iki kişiyiz sürekli yaparsak kim yiyecek. Bir kere beraber mantı yaptık elimizin ayarı kaçmış millete dağıta dağıta bitiremedik. :KK76:

Gürültüsüz birşey bakıyoruz.

ahşap oyma gürültüsüz. kıl testereyle yapılanlardan. örnek http://www.milliirade.com/?p=21843

Arkadaslar esimin oyun bagimliligi var. Yani cok degil ama yine de bos kaldigi her an bir elinde tablet digerinde bilgisayar kendini kaptiriyor. Ben basindan kalk artik bilgisayarin dersem hemen kalkiyor ve soruyor simdi ne yapayim canim sikiliyor diye. Aslinda bagimli da degil bana gore sadece yapacak baska bir sey bulamiyor.

Esimle ikimiz de bilgisayar basinda calisiyoruz. Mesela benim kendi hobilerim var, calismama ragmen dikis yapiyorum beni rahatlatiyor. Diktiklerime kumas boyasiyla desen de yapmaya basladim. Hem uretiyorum hem de egleniyorum. Esime de boyle evde ugrasabilecegi eglenceli bir hobi bulmak istiyorum.

Ahsaptan oyuncak dusunduk ama onun oymasi var civi cakmasi var apartmanda rahatsiz etmek istemem kimseyi.

Boyle sessiz, maddi olarak bize kulfet olmayacak hobi fikirlerinizi rica ediyorum.
Puzzel olabilir beraberde yaparsınız hem eğlenir hemde oyalanır

Nasıl yaptığınızla ilgili bizi biraz bilgilendirmeniz mümkün mü? Arkadaşlardan da baya talep var. Online ders verebilirsiniz belki bize hı?

Canım bilgi vermeyi çok isterdim ama şimdi hastaneden geldim bayağı bir moralim bozuldu, kafam bin beşyüz kusura bakmayın. Zaten burdan anlatılacak bir durum söz konusu değil mutlaka elektronik bilgi olması lazım. Yani direnç, artı eksi kablolar falan tanınması lazım. Belki youtube da falan yapılışını bulabilirsiniz.

Ahşap boyama da çok eğlenceli bir hobi.

Back