Ayrı ayrı birşeyler yapmak yerine neden beraber birşeyler yapmıyorsunuz.mesela beraber film izleyebilirsiniz.arkadaşlarınızı eve davet edip yada siz onlara gidip muhabbet sohbet edebilirsiniz.çocuk yoksa çocuk yapın sonra tek hobiniz olur :)
Uçak ve araba maketleri alın, onları yapsın.
Ya da böyle resimlerin olduğu puzzle...
Benim esim ucak, tarihi yapilar v.s. maket yapiyor. Deneyebilirsiniz.
Benim eşim puzzle yapmayı çok sever hem ben de bazen yanına geçerim birlikte konuşa konuşa yaparız hemde vakit su gibi akar mis gibi uğraş biten olunca çerçeve yapıyorum bide. 500 parçadan başlarsınız severseniz 2000 3000 parçaya gecersiniz derim ben..
Kitap okusa
Helikopter yada drone ucurmak ilgisini cekebilir belki.
Yetenegi varsa kara kalemle bir seyler karalayabilir.
Puzzle yapabilir...
Kocaniz belki üretmek istemiyor dur.yani bir hobi bulmak istese kendi de bunu dusunebilirdi.belki is yerinde fazla ürettiği için evde sadece kafa rahatlatmak adına yapıyordur bunu.nyse en mantiklisi puzzle gbi duruyor.buarada Allah en kısa zamanda size de banada bir bebek nasip etsin..Cocuk istiyoruz ama Allah vermiyor daha. Sohbet muhabbet bir yere kadar. Ugrasacak biraeyler lazim. Ayrica film de izliyoruz ama bana gore hobi uretmek uzerine olmalidir yoksa sikiyor insani.
Maket olabilir.
Nasil baslaniyor yani malzemeleri nasil tedarik ediyor puf noktalari neler gibi bilgileri paylasir misiniz?
Arkadaslar esimin oyun bagimliligi var. Yani cok degil ama yine de bos kaldigi her an bir elinde tablet digerinde bilgisayar kendini kaptiriyor. Ben basindan kalk artik bilgisayarin dersem hemen kalkiyor ve soruyor simdi ne yapayim canim sikiliyor diye. Aslinda bagimli da degil bana gore sadece yapacak baska bir sey bulamiyor.
Esimle ikimiz de bilgisayar basinda calisiyoruz. Mesela benim kendi hobilerim var, calismama ragmen dikis yapiyorum beni rahatlatiyor. Diktiklerime kumas boyasiyla desen de yapmaya basladim. Hem uretiyorum hem de egleniyorum. Esime de boyle evde ugrasabilecegi eglenceli bir hobi bulmak istiyorum.
Ahsaptan oyuncak dusunduk ama onun oymasi var civi cakmasi var apartmanda rahatsiz etmek istemem kimseyi.
Boyle sessiz, maddi olarak bize kulfet olmayacak hobi fikirlerinizi rica ediyorum.
Kocaniz belki üretmek istemiyor dur.yani bir hobi bulmak istese kendi de bunu dusunebilirdi.belki is yerinde fazla ürettiği için evde sadece kafa rahatlatmak adına yapıyordur bunu.nyse en mantiklisi puzzle gbi duruyor.buarada Allah en kısa zamanda size de banada bir bebek nasip etsin..
Led döşeme yapabilir, inanılmaz zevkli bişey. Ben çok yaptım terapi gibi hemde şahane şeyler çıkıyor ortaya. Valla çok masraflı değil yani led sayısına göre değişir. Hatta Bunu döşetmek isteyen firmalarda oluyor hem parada kazanabilir..
Arkadaslar esimin oyun bagimliligi var. Yani cok degil ama yine de bos kaldigi her an bir elinde tablet digerinde bilgisayar kendini kaptiriyor. Ben basindan kalk artik bilgisayarin dersem hemen kalkiyor ve soruyor simdi ne yapayim canim sikiliyor diye. Aslinda bagimli da degil bana gore sadece yapacak baska bir sey bulamiyor.
Esimle ikimiz de bilgisayar basinda calisiyoruz. Mesela benim kendi hobilerim var, calismama ragmen dikis yapiyorum beni rahatlatiyor. Diktiklerime kumas boyasiyla desen de yapmaya basladim. Hem uretiyorum hem de egleniyorum. Esime de boyle evde ugrasabilecegi eglenceli bir hobi bulmak istiyorum.
Ahsaptan oyuncak dusunduk ama onun oymasi var civi cakmasi var apartmanda rahatsiz etmek istemem kimseyi.
Boyle sessiz, maddi olarak bize kulfet olmayacak hobi fikirlerinizi rica ediyorum.
Cocuk istiyoruz ama Allah vermiyor daha. Sohbet muhabbet bir yere kadar. Ugrasacak biraeyler lazim. Ayrica film de izliyoruz ama bana gore hobi uretmek uzerine olmalidir yoksa sikiyor insani.
Maket olabilir.
Nasil baslaniyor yani malzemeleri nasil tedarik ediyor puf noktalari neler gibi bilgileri paylasir misiniz?
ikiniz de spora yazılsanız çok mu alakasız olur?
çok sevimli ev tipi torna ve marangoz tezgahları var merakı varsa
ya da puzzle alın onunla oyalansın.
arkadaşım kocaman panolar yaptı çerçeveletti, çok da şık duruyor.
Bizimki genelde D&R'dan falan alir gidip begendigi seyleri. Evde koyacak yer kalmadi. Maket yaptikca yapiyor. Aliskanlik oldu onda da. :)
Evden cikmadan birseyler yapalim diyoruz. Torna marangoz aletleri de apartmanda olmaz sanirim diger dairelere ses gider.
Maket malzemelerini d&r dan mi aliyor. Hic farketmedim gittigimde daha dikkatli bakarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?