Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)

Eşim hiçbir konuda para harcamak istemiyor

Ben babasiz ve yoksul büyüdüm. Bu yüzden babası olmak çok güzel bir şey mi babasız olmak çok kötümü kıyaslayamıyorum .
Varlık içinde yokluk daha acıdır, buna yüzde yüz kefilim.
Gerçekten yok olsa, yok der kabullenirsin de varken ulaşamamak çıldırtır.

Para dışında sıkıntı yok. Para istemezsem iyi
Aslında ne kadar büyük bir sorun bu,hazır çocukta yokken bosanin,hayatınıza bakın diyeceğim.Kolay kolay boşan da demem kimseye ama bu adam taşıyıcı babaliktan öteye gitmez.

Bilemedim böyle adam insana nasıl güven verebilir?
En yakınından, eşinden de para saklarsa gitsin tek başına paraciklariyla yaşasın.
Öyle. Yeğenine çeyrek alalım diyince ne altın takacağım 100 lira yeter dedi

Siz görümcesi tüp bebek için kendisinden para isteyen, vermediği için eşinden trip yiyen üye değil misiniz?

Esinizin parası varsa neden kardeşine vermemişte sizden istetmiş? Kayınvalideniz oğlunda para olduğunu biliyormuş ya hani. Annesi biliyorsa kızı da biliyordur. Siz ne alaka o zaman?

Böyle bir adamdan çocuk yapmayın mümkünse.

İstemediği bir çocuğu neden sevsin ki? Üstelik herhangi maddi katkısı olmadığı gibi para yiyecek doğal olarak. Çocuk yaptığınız gibi baktı ki masraf çıkıyor bir de malıma ortak olacak kaçar bile bu adam. Bu adamdan çocuk yapmak hayatınızın hatası olur.

ikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
Bu adamdan cocuk yapmak.konusunda emin misin sen istiyosun cocugu ben degil ne demek tam bir sigirlik cümleye bak yaaa😡😡

Siz görümcesi tüp bebek için kendisinden para isteyen, vermediği için eşinden trip yiyen üye değil misiniz?

Esinizin parası varsa neden kardeşine vermemişte sizden istetmiş? Kayınvalideniz oğlunda para olduğunu biliyormuş ya hani. Annesi biliyorsa kızı da biliyordur. Siz ne alaka o zaman?

Böyle bir adamdan çocuk yapmayın mümkünse.
Çünkü benim param ifşa oldu. O ise saklıyor. Kayinvalidemin tahmini bu. Kira , maas arazi geliri (ürünler var Ayrıca kiralik büyük bir arazi de var) ve yaşam tarzından yaptığı çıkarım. Kayinvalidem bizde kalmıştı. Tüm alışverişi benim yaptığımi farketmiş. Sen eve harcama oğlumun en az 500 bini vardır tüp bebeğe biriktir demişti.

Bu adamdan cocuk yapmak.konusunda emin misin sen istiyosun cocugu ben degil ne demek tam bir sigirlik cümleye bak yaaa😡😡
Aslında istiyor. Doktor tedavinin iyi gittiğini söyleyince çok sevindi. Bebeğim olursa doğar doğmaz onun üstüne ev yapacağım dedi. Ama tüp bebeğe kesin gözüyle bakmadığı için eğer olmayacaksa benim param çıkmasın kafasında.

Aslında istiyor. Doktor tedavinin iyi gittiğini söyleyince çok sevindi. Bebeğim olursa doğar doğmaz onun üstüne ev yapacağım dedi. Ama tüp bebeğe kesin gözüyle bakmadığı için eğer olmayacaksa benim param çıkmasın kafasında.
Ev mi 😂😂😂😂ya ev yapicagi bebek icin once paraya kiyacak bunlar hikaye olunca ev mev yalan olur. Bende tup bebek ile hamile kaldim 1 kurusun lafini duymadm esimden 70 80 milyar harcadım belki ama degdi para bnden ckmasin ne demek olacak cocuk ikinizin parasinj sn ver ben vermem lafimi olur ya bunun dile dusmesi dahi iğrenç parasini seven evlenmesin cocuk.yapmasin nett

para konusunda güvenini sarsan bir şeyler olmuş olabilir mi? annesinden ya da babasından gördüğü ve dolayısıyla evliliğine de yansıttığı...
Bilmiyorum. Garip bir tutumu var. Canını verir ama parasını vermez. Ailesi akrabası misafir geldiğinde asla et almaz. Evde ne varsa onu koyar. Bizim eve de sayesinde et girmediği için pilav ot yer giderler

Ev mi yapacakmis 🤣🤣 adamın kafa sadece gayrimenkule çalışıyor. Bez ve mama almayacagina eminim.

Para harcamak içindir. Fazladan Harcamayacagi parayi kazanmanın ne anlamı var?harcamayacaksa para kazanmak için kendisini yormasın

Siz bu çocuğu yapacaksınız kesin. Kendi geliriniz ne kadar?

Back