• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hiç değişmemiş:(

bide çocuk konusuna gelince çok istedim onu kendim için istedim eşime güvenmeden kendime istedim.ayrılsam bile en büyük kazancım bu evlilikten o dur.yavrum benim.eşim bana vururken yanımızdaydı bi kahkaha attı oyun sandı oysa bilmedi babası annesine vurdu daha çok küçük kıyamıyorum

Çocuğun böyle ortamlarda büyüdüğünde kendiside ielrde bu sahneleri normal ve doğal karşılayacak haberin olsun
acil bir şeyler yapmalısın

:53::53: allahtan suratında iz bırakmamış, ruhunda bıraktığı izler nolacakmış

resmen psikolojik şiddet görüyorsun, saygı sıfır, bilemiyorum canım allah kolaylık versin ama böyle ömür geçermi sen düşün

geçmez:50: çocuğa rağmen..

genç yaşta bi dert,bi hastalık bulursun..(allah korusun,çocuğuna nolacak sonra..)
katlanılacak gibi görünmüyor..

sen huzura kavuş..
o da senden sonra ablasıyla sabah akşam kulis yapsın artık issstediği kadarr :47:

daha öncede bu tarz olaylar yasadık eşimle hatta daha kötüleri bazen bende anlamıorum neden hala burdayım işletme ama 2 yıllık.zaten eşim hep bunu vurur yüzüme..anca 2 yıllık kazanırsın sen diye...kendi doktor diye küçümsüo beni
oğluna aşık bi adam herseyden önde o.çok isterdim evladına düşkün olsun eşim olacak insan diye.şimdi diyorum keşke bukadar olmasaymış.cocuk hasta olur beni suçlar az giydirdin diye düşer çocuk yine bana kızar dikkat etmedin diye...ağzımla kuş tutsam nafile.eşimin ailesinde var bu tarz hareketler.kaynım daha beter.çok mutsuzum.
buarada annenmle babam görüo tavırlarını annemlere gittiğimiz zamanda burnumdan gelir kavga cıkarır annem çekinirondan babam bile.kayınvalidem zaten çok korkar oğlundan.annesi tepesine çıkarmış şimdide benden beklio.annem kızım seni üzüo,kapımız açık diyo ama...cesaaretim yok,ama yasım daha 25 sanki 40ımdayım içim gecti çürüüdü artıkkk

valla kendi doktor olmuş ama insan olamamış, beğenmiyosa baştan evlenmeseymiş,

ailende arkanda daha ne bekliyosun ki

çocuğuna o bakar maddi olarak, sadece kendine bakacaksın yani, bi yerden başlamak lazım daha gençsin, 25 yaş ne ki, geleceğini düşün bence

Son düzenleme:
canım kendisi doktor olmuş ama insanlıktan saygıdan bir haber :47: madem seni bu kadar hor görüyordu küçümsüyordu baştan aklı neredeydi, hele her olaydan sonra küçük bir çocuk gibi ablasını arayıp şikayette bulunmasıda başka bir sorun,ailen dahi ondan çekiniyormuş ne sanıyor kendini küçük dağları o mu yaratmış, bir insan yedisinde ne ise yetmişindede odur derler yha sonuna kadar katılıyorum bitanem ben bu lafa, ailen arkandaymış eminim sana destek olurlar, kpssye hazırlanabilirsin, bu arada iş başvurularıda yaparsın eminim güneş bir yerden doğacaktır hayatına, ezdirme canım kendini sende bir insansın ruhun var duyguların var, o çok bilmiş eşinin kölesi değilsin, iyi düşün arkadaşım ama ben o kişide pek bir hayır göremedim :41:

canım aile terapisine gitseniz.
bir tanıdığımın eşide çocuk olduktan sonra iyice coşmuştu, becerebilse kendi emzirecek seviyede.
hastalık bu...
eşim iyidir hoştur demişsin, demek ki bir şeyler bitmemiş, onun için düzeltme anlamında neler yapabilirsin diye düşünerek yazdım.
belki eşin farkında bile değildir...
tedaviye ihtiyacı var bence...

bu nasil bir doktor? hatta bu nasil bir insan?
adam olamamis cinslerden
neden buyuttunuz ki bu adami gozunuzde herkes ondan cekiniyo
bence haddini bildirin ne tukurmeye ne vurmaya
hakki var
cocuk bunu oyun saniyo bilinc altina yerlestigi zaman
acimasizca yapistirmayida normal sanacak
terbiyesiz adam
valla canim kendini ezdirme iki yillikda kazansan diploman bile olmasa
bu adam gibisi cekilmez
haa essek gibi pisman olur terapiste gitmeyi kabul eder
orda dusunursun
ama hem meslegin hem ailen varsa sahip cikacak
bu adamin bu saygisizliklarini cekmek ZORUNDA DEGILSIN!!

ugraşma degişmezzzzzzzzzzzzzz hic bişey olmaz kendini bitirirsin ya her yaptıgını sineye cekeceksin yada bu işi burda bitiriceksin seven insan böyle hareketler yaparmı yapmazzzzzzzzzzz yapamaz sen onun en yakını degilmisin seni nasıl aşagılar umutsuz vakka

iki yıllık bile olsa okumuş emek vermişsiniz.iki yıllık okul okul değil mi? sizin bir mesleğiniz olmuş sonuçta.ailenizde neden çekiniyor ondan.sizin psikolojiniz bozulduktan sonra neyin kıymeti kalır. emin olun böyle bir ortamda büyüyerek çocuğunuzun da psikolojisi bozulur.ileride gergin,sinirli bir yapıya sahip olur.hatta eşine ve belki çocuklarına o da aynı şekilde davranır. babanız ve anneniz alsın karşısına açıkça konuşsun.ya düzelsin yada beğenmiyorsa açıkça söylesin. yada herkesin sözünü dinlediği çekindiği birileri vardır onlarla konuşun eşinizin kulağını birilerinin çekmesi lazım.ama lütfen kendinize ve yavrunuza bunları yaşatmayın.

doktorlar egoya boğularak yetiştiriliyorlar.. Egoist bir kişilik olması enteresan değil..

şiddet kolay affedilebilir birşey değil.. eşiniz kabul ediyorsa evlilik terapistine gitmenizi öneririm.

Ailen arkandaysa durma git diyeceğim ama, adam çocuğa düşkün ve doktor diyorsun. Bu tip adamlar çocuğunu elinden alır sanada göstermez Hakim bir onun iş ve pozisyonuna bakar, birde senin. söylemek istemiyorum ama pek şansın olmaz o durumda. Onun karşısında güçlü olabilmen için önce iyi bir iş bulman lazım. Yine burdada biraz olumsuz konuşacağım ama şu bir gerçekki etraf bırak iki yıllık 4 yıllık işletme mezunları ile dolu pek çoğu işsiz güçsüz :( Senin bir an önce, bu adama haddini bildirmen lazım ama işin zor Allah sana yardım etsin canım...

Yaşım 25 ama sanki 40 demişsin ya...Şimdi 25 yaşındasın,gençsin,iyi kötü sabrın,tahammülün,gücün var.
40 olunca iyice bezmiş olacaksın.40 a kadar dur çocuk büyüsün okula başlasın,aman sınavı var psikolojisi bozulmasın derken zaman geçer.
O zamana kadar adam 2 gün iyi 3 gün kötü olur,düzelir diye bekler,oyalanır durursun.
40 olup ayrılmak istersen,bu yaştan sonra ne yaparım,beni kim işe alır dersin.Bu zamana kadar nasılsa çektim der,susup oturursun.
Çok iyi ölçüp tartman lazım.Hayat senin hayatın.Nasıl bir hayatın olsun istiyorsun ?

bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur de-ğiş-meeeezz... bugün öküz olan yarın olmayacak mı ?? mantığıyla sabrımın sonuna geldiğim bi anda boşandım. ilk günlerde bi kararsızlık bi duygusuzluk oldu ama şu an öyle çok mutluyum ki pişman olduğum tek şey daha önce boşanmamış olmak. sinirli ve nerde ne tepki verceğini kontrol etmeyi bilmeyen bi kocam vardı çektim çektim değiştirmeye çalıştıkça kendim yıprandım. sonra bi gün çok üzüldüğümü bilen bi arkadaşım şöyle bişey söyledi: bi ödev hazırladığını düşün değiştirirsin bozulur uhusu akar kağıt yamulur silersin yırtılır bi türlü tutturamazsın baktın ki olmuyo buruşturup yırt o kağıdı yepyeni bi sayfa al tertemiz bi başlangıç yap.. benim hayatımı bu söz değiştirdi ve inanki onunla ömrümü çürütmektense kendi benliğimi yendiden kazanmak bana güven veriyo

böyle bir erkekle ömür geçmez canım geçse de sen dert sahibi olursun kendine yazık edersin:50:
düzelir mi çok zor bence ama o olgunlaşsa bile o zamana kadar sen bitersin zaten
umarım hakkında en doğru ve hayırlı kararı verirsin

daha öncede bu tarz olaylar yasadık eşimle hatta daha kötüleri bazen bende anlamıorum neden hala burdayım işletme ama 2 yıllık.zaten eşim hep bunu vurur yüzüme..anca 2 yıllık kazanırsın sen diye...kendi doktor diye küçümsüo beni
oğluna aşık bi adam herseyden önde o.çok isterdim evladına düşkün olsun eşim olacak insan diye.şimdi diyorum keşke bukadar olmasaymış.cocuk hasta olur beni suçlar az giydirdin diye düşer çocuk yine bana kızar dikkat etmedin diye...ağzımla kuş tutsam nafile.eşimin ailesinde var bu tarz hareketler.kaynım daha beter.çok mutsuzum.
buarada annenmle babam görüo tavırlarını annemlere gittiğimiz zamanda burnumdan gelir kavga cıkarır annem çekinirondan babam bile.kayınvalidem zaten çok korkar oğlundan.annesi tepesine çıkarmış şimdide benden beklio.annem kızım seni üzüo,kapımız açık diyo ama...cesaaretim yok,ama yasım daha 25 sanki 40ımdayım içim gecti çürüüdü artıkkk

o zaman gidip doktor alsaymış saygısız adam
boşa dememişler eşeğe altın semer vursanda eşek yine eşektir diye
okumuş doktor olmuş ama insan olmayı becerememiş
sen kimsin nesin yaaaa
doktorsun ama o beğenmediğin eşinin tırnağı kadar bile olamazsın

bu kk da çok şey okudum da bu tükürme olayını ilk okuyorum, lamagillerden herhalde eşin
bence eşin sana ilerde de saygı duymayacak
bi şekilde rapor falan almayı başarsan keşke, morartı yok iz yok diyo ya, o yüzden mi acaba, kafasıda çalışıyo sanırm, bu tacizleri ispatlayacak bişeyler bulabilsen...
burdaki benzer olayları yaşayım ayrılmış arkadaşlar yol gösterse keşke
bi arkadaş mahkeme çocuğunu sana vermez demiş, umarım doğru değildir, bilgim yok bilemiyorum

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım
Ne söylenebilir bilemiyorum ki hiç bi zaman ayrıl yada ayrılma diyemem
En doğru kararı yine sen verirsin
Ama seni bu derece alçaltmasına izin verme
Benim eşimde bazen esiyolar böyle psikolojik şiddet uyguluyor ve
Bu iz bırakan şiddetten daha da kötü depresyona giriyor insan resmen
Milletin karısını örnek vereceğine ,milletin kocasına baksın da
kendisinin ne türlü bi koca olduğunu anlasın bence eşiniz

[b[ı]]böyle bır adamı baba etmekle hata etmışsın sen
yol yakınken kurtar kendını[/b][/ı]

Yüzüne tüküren bir adama kocam diyorsunuz ?
onunla hala aynı evi paylaşıyorsunuz ..
İnsanlar birbirlerine çeşitli ünvanlar verir , eş - baba - aile - doktor - öğretmen- abi - arkadaş gb ..
Ama bu ünvanları almak için önce İnsan olmak gerekir..
Sizin o doktor ünvanını alan kocanız insan olmayı bıyerler de unutmuş ..
ve siz insan olmayı unutan biriyle bir ömürü aynı yolu paylaşmaya çalışıyorsunuz .Boşa kürek çekiyorsunuz.
Şuan aklı ermeyen bebeğiniz yarın birgün herseyı anlamaya başladıgında Annesinin yüzüne tüküren bir babaya sahip olmak isteyecekmidir ? kendinize ve evladınıza bunu yapmayın .. Güzel bir hayatı her insan hak eder, o hayatı elde etmekte insanın kendi elınde .. Allah yardımcınız olsun ..

eşim aslında iyidir hoştur ama olaylara reaksiyonu çok fazladır çok aşırı tepki verir kontrol edemez kendini kenidisiyle 4yıldır evliyiz kendimden çok fazla taviz verdim onun için çokşeyi değiştirdim kendimle ilgili ama yaranamdım hep fedakarlıklarımı yapmak zorunda olduğum şeyler gibi görüo bigünde evetya hakkını yememek lazım demez mecburdun der.eşim şiddet uyguladı bikaç kez ama ona göre buşiddet değil şiddet dediğin iz bırakır hani nerede izi der bu sayılmaz evet çok büyük bişey deil ama bi tokat yada elindeki bişeyi fırlatmak şiddet deil gecen gün yüzüme tükürdü hemde ortada hiçbişey yokken
ben mutfakta iş yaparken televizyonu açmıştım cmrtsi günü oda oğlanı uyuytuyodu bi hışımla geldi senin yüzünden uyandı sesi nekadar çok sağırsın sen dedi kapattı televizyonu daha söylenio nolurdu sende televizyon iızlemyen kadınlardan olsaydın falan...tamam diyorum iş yaparken actım diyorum yok analamıo
neyse pazar oldu oğlan uyudu öğlen kendisi bağıra bagırakonusuyo dedim çocuk uyandı bak nolurdu kapaıyı kapatıp konuşsaydın ben dün uyandırdım diye neler ettin dedim çocuklar uykusunu almayınca mızmız oluyo akşam dışarı çıkcaktık keske uykusunu alsaydı dedim
allahım coştu işin sonu telefonu kafama atıp yüzüme tükürmekle ablasını arayıp anlatmakla biitti
bide çocuğa yemek yedircektim daha saati var diyorum erken çocuk uyumamış öğlen uykusuzlıktan ağlıo ağlıo diyo sen yemek vermedin ondan diyorum uykusu var diyoruma e 7 de kalktı sabah çocuk nasıl dayansın saat 10 yok diyo sen yapma bn yaparım mamasını.sen beceremzsin diyor.neyse bende oarada ağlıodu emzireyim dedim uyuyakaldı diyorum bak uykusu varmış gelio bakıo hani diyo tam uyumamış hem diyo ben mutfaktaykn salladın demi diyo baskalarının karılarını örnek verio sen nere onlar nere diyo param için evlendin diyo sanki öncesinde ölüyodum açlıktan.çalışmıosunda güzelliğinde yok bari biri olsaydı zaren diyolar diyo eşinde güzel dğilmiş diye oysa biçok kişi eşimi bana yakıştırmaz oğlun güzel sana cekmiş babasından hiç almamış falandiyolar.ama ben bunu hiç konu etmedim çocuk oldu olalı kimsyle görüşemiyom bana diyo sen ii olsan milletle gider gelirdin seni kimse sevmiyo diyo annemi aramakla tehdit ediyo annemi arıcam anlatcam diyo defolgit oğlanıda bırak git diyo boşanalım diyo dedim gidecek biri varsaoda sensin dedim aradı ablasına dedi bu vicdansız çocuğu aç uyuttu sabahtır çocuğu uyandırdım diye neler etti dedi..oda demedi noldu kardesini tuttu tabi
napmalıyım işletme mezunuyum çalışmıyorum eşim istedi diye ama çok çaresizim ayrılsam yapabilir miyim bilmiom ailem sonuna kadar destek olur ama korkuyorum elalem tepkisinden oğlumu teek büyütmekten yardım edin bana

ayyy okuyunca sinir oldum. niye karışıyo o kadar çocuğa yaaa erkek otursun bişey istersen yapsın istemezsen karışmasın canım ne o öyle :27: :27: vallahi ben eşime hiç yardım etmiyo etmedi diye kızarım hep ama böyle karışacaksa hiç elini sürmesin istemem. Ben bilmem hiç eşimin çocuğumu uyutmaya çalışmasını ya da altını değiştirmesini ya da yemek yedirmesini bakmasını hiççççç yapmadı su bile içirmedi desem yeridir sadece öper sever bakımıyla hiççç alakası yoktur. Gerçi artık bakılacak durumu da yok 4 yaşında ve yaşına göre kendi kendinin hakkından gelen bir çocuk maşallah :nazar: :nazar: kendi üstünü giyer, gider mutfakta suyunu içer, ilgisizmişim gibi düşünülmesin sakın kızım ben yapıcam der bende öğrenmesini kösteklememek için kontrollü izin veririm kendi yapar. :nazar: :nazar: Allah sana sabır versin bacııımmm çok zor bir koca :53: :53: :53:

1-) Eşinizin iyi bir insan olduğuna hala emin misiniz?

2-) Kendi yalnızlığınızı gidermek için mi çocuk doğurdunuz:53:
Yazık, madem evliliğinizin sürmeyecini biliyordunuz boşandıktan sonra
kimsesiz çocuklara gönüllü anne olsaydınız daha iyi olmazmıydı?

Back