• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hiç değişmemiş:(

sevgii35

Kuzularım❤️❤️
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
1.373
16
683
Diğer
eşim aslında iyidir hoştur ama olaylara reaksiyonu çok fazladır çok aşırı tepki verir kontrol edemez kendini kenidisiyle 4yıldır evliyiz kendimden çok fazla taviz verdim onun için çokşeyi değiştirdim kendimle ilgili ama yaranamdım hep fedakarlıklarımı yapmak zorunda olduğum şeyler gibi görüo bigünde evetya hakkını yememek lazım demez mecburdun der.eşim şiddet uyguladı bikaç kez ama ona göre buşiddet değil şiddet dediğin iz bırakır hani nerede izi der bu sayılmaz evet çok büyük bişey deil ama bi tokat yada elindeki bişeyi fırlatmak şiddet deil gecen gün yüzüme tükürdü hemde ortada hiçbişey yokken
ben mutfakta iş yaparken televizyonu açmıştım cmrtsi günü oda oğlanı uyuytuyodu bi hışımla geldi senin yüzünden uyandı sesi nekadar çok sağırsın sen dedi kapattı televizyonu daha söylenio nolurdu sende televizyon iızlemyen kadınlardan olsaydın falan...tamam diyorum iş yaparken actım diyorum yok analamıo
neyse pazar oldu oğlan uyudu öğlen kendisi bağıra bagırakonusuyo dedim çocuk uyandı bak nolurdu kapaıyı kapatıp konuşsaydın ben dün uyandırdım diye neler ettin dedim çocuklar uykusunu almayınca mızmız oluyo akşam dışarı çıkcaktık keske uykusunu alsaydı dedim
allahım coştu işin sonu telefonu kafama atıp yüzüme tükürmekle ablasını arayıp anlatmakla biitti
bide çocuğa yemek yedircektim daha saati var diyorum erken çocuk uyumamış öğlen uykusuzlıktan ağlıo ağlıo diyo sen yemek vermedin ondan diyorum uykusu var diyoruma e 7 de kalktı sabah çocuk nasıl dayansın saat 10 yok diyo sen yapma bn yaparım mamasını.sen beceremzsin diyor.neyse bende oarada ağlıodu emzireyim dedim uyuyakaldı diyorum bak uykusu varmış gelio bakıo hani diyo tam uyumamış hem diyo ben mutfaktaykn salladın demi diyo baskalarının karılarını örnek verio sen nere onlar nere diyo param için evlendin diyo sanki öncesinde ölüyodum açlıktan.çalışmıosunda güzelliğinde yok bari biri olsaydı zaren diyolar diyo eşinde güzel dğilmiş diye oysa biçok kişi eşimi bana yakıştırmaz oğlun güzel sana cekmiş babasından hiç almamış falandiyolar.ama ben bunu hiç konu etmedim çocuk oldu olalı kimsyle görüşemiyom bana diyo sen ii olsan milletle gider gelirdin seni kimse sevmiyo diyo annemi aramakla tehdit ediyo annemi arıcam anlatcam diyo defolgit oğlanıda bırak git diyo boşanalım diyo dedim gidecek biri varsaoda sensin dedim aradı ablasına dedi bu vicdansız çocuğu aç uyuttu sabahtır çocuğu uyandırdım diye neler etti dedi..oda demedi noldu kardesini tuttu tabi
napmalıyım işletme mezunuyum çalışmıyorum eşim istedi diye ama çok çaresizim ayrılsam yapabilir miyim bilmiom ailem sonuna kadar destek olur ama korkuyorum elalem tepkisinden oğlumu teek büyütmekten yardım edin bana

Nasıl olur bilemiyorum ama eşinizin size bu şekilde davranmasına müsade etmeyin,
size yazık değil mi ezdirmeyin kendinizi ve güçlü olun .
İnsan eşine böyle mi davranır ya ne ilginç insanlar var,bunları okuyunca biraz eski eşim geldi aklıma onun da böyle tavırları olurdu

Eşinizin size yaptıklarını, söylediklerini okurken yüzümde şu ifade oluştu; :36:.. Iyyy dedim içimden. Ne kadar çok çenesi var yahu. Dır dır dır. çekilmez ki kardeşim böyle. Sen niye bu kadar alttan alıyosun? Her sinirlendiğinde ablasının eteğine mi sığınacak? her sıkıştığında anneni arayıp şikayet mi edecek?

Kusura bakmayın ama tepenize çıkarmışsınız o da rahat bulmuş orayı... devamını getirmeyeyim sinirlendim!

eşim aslında iyidir hoştur ama olaylara reaksiyonu çok fazladır çok aşırı tepki verir kontrol edemez kendini kenidisiyle 4yıldır evliyiz kendimden çok fazla taviz verdim onun için çokşeyi değiştirdim kendimle ilgili ama yaranamdım hep fedakarlıklarımı yapmak zorunda olduğum şeyler gibi görüo bigünde evetya hakkını yememek lazım demez mecburdun der.eşim şiddet uyguladı bikaç kez ama ona göre buşiddet değil şiddet dediğin iz bırakır hani nerede izi der bu sayılmaz evet çok büyük bişey deil ama bi tokat yada elindeki bişeyi fırlatmak şiddet deil gecen gün yüzüme tükürdü hemde ortada hiçbişey yokken
ben mutfakta iş yaparken televizyonu açmıştım cmrtsi günü oda oğlanı uyuytuyodu bi hışımla geldi senin yüzünden uyandı sesi nekadar çok sağırsın sen dedi kapattı televizyonu daha söylenio nolurdu sende televizyon iızlemyen kadınlardan olsaydın falan...tamam diyorum iş yaparken actım diyorum yok analamıo
neyse pazar oldu oğlan uyudu öğlen kendisi bağıra bagırakonusuyo dedim çocuk uyandı bak nolurdu kapaıyı kapatıp konuşsaydın ben dün uyandırdım diye neler ettin dedim çocuklar uykusunu almayınca mızmız oluyo akşam dışarı çıkcaktık keske uykusunu alsaydı dedim
allahım coştu işin sonu telefonu kafama atıp yüzüme tükürmekle ablasını arayıp anlatmakla biitti
bide çocuğa yemek yedircektim daha saati var diyorum erken çocuk uyumamış öğlen uykusuzlıktan ağlıo ağlıo diyo sen yemek vermedin ondan diyorum uykusu var diyoruma e 7 de kalktı sabah çocuk nasıl dayansın saat 10 yok diyo sen yapma bn yaparım mamasını.sen beceremzsin diyor.neyse bende oarada ağlıodu emzireyim dedim uyuyakaldı diyorum bak uykusu varmış gelio bakıo hani diyo tam uyumamış hem diyo ben mutfaktaykn salladın demi diyo baskalarının karılarını örnek verio sen nere onlar nere diyo param için evlendin diyo sanki öncesinde ölüyodum açlıktan.çalışmıosunda güzelliğinde yok bari biri olsaydı zaren diyolar diyo eşinde güzel dğilmiş diye oysa biçok kişi eşimi bana yakıştırmaz oğlun güzel sana cekmiş babasından hiç almamış falandiyolar.ama ben bunu hiç konu etmedim çocuk oldu olalı kimsyle görüşemiyom bana diyo sen ii olsan milletle gider gelirdin seni kimse sevmiyo diyo annemi aramakla tehdit ediyo annemi arıcam anlatcam diyo defolgit oğlanıda bırak git diyo boşanalım diyo dedim gidecek biri varsaoda sensin dedim aradı ablasına dedi bu vicdansız çocuğu aç uyuttu sabahtır çocuğu uyandırdım diye neler etti dedi..oda demedi noldu kardesini tuttu tabi
napmalıyım işletme mezunuyum çalışmıyorum eşim istedi diye ama çok çaresizim ayrılsam yapabilir miyim bilmiom ailem sonuna kadar destek olur ama korkuyorum elalem tepkisinden oğlumu teek büyütmekten yardım edin bana

:53::53: allahtan suratında iz bırakmamış, ruhunda bıraktığı izler nolacakmış

resmen psikolojik şiddet görüyorsun, saygı sıfır, bilemiyorum canım allah kolaylık versin ama böyle ömür geçermi sen düşün

Bak ofiste cok tecrübeli ablam o adamdan hemen kurtulsun diyo..
Bence kesinlikle düzelmez.. Okukern tüğlerimiz diken diken oldu..
üni.mezunusun ailende destek neden korkuyosun ???
Yarın yaşın gecince pişman olacaksın...
Annem 20 sene boyunca babamın düzelmesini bekledi cocukları için...
Olan annemin gençliğine oldu...
Ailene anlat durumu büyükler araya girip onun aklını başına almasını söylesin baktın olmuyo ayrılman evladın için daha hayırlı
sana böyle davranan cocuğuna iyi baba olamaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ya dayanamıyorum böyle hastalıklı davranışları okumaya.Allahım sabır!Ne diyelim arkadaşım oooof of. Sıralama: konuş,gerekirse tut elinden psikoloğa götür, baktın değişmiyor ailene anlat haberleri olsun,onlar da konuşsun, baktın değişmiyor uyar ayrılırım de, baktın hala değişmiyor ayrıl. Önce dene. Çocuk olmadan da böyle miydi merak ettim?Kavga konuları çocuk üzerine gibi geldi de.

Allah yardımcınız olsun,
Eğer ayrılmayı kesin kafaya koyduysanız elalemi duymamaya çalışacaksınız,gerçi düşünme demekle olmuyor bunu ben de çok iyi biliyorum ama elalem için de yaşayamayız.
Ailenizin durumdan ne kadar bilgisi var?

Son düzenleme:
Bi de merakımı mazur görün ama başlık "eşim hiç değişmemiş". daha önce bir ayrılık mı geçti aranızda? Düzelir umuduyla dönüp çocuk mu yaptınız?Sonra da değişmediğini anladınız?

Bak ofiste cok tecrübeli ablam o adamdan hemen kurtulsun diyo..
Bence kesinlikle düzelmez.. Okukern tüğlerimiz diken diken oldu..
üni.mezunusun ailende destek neden korkuyosun ???
Yarın yaşın gecince pişman olacaksın...
Annem 20 sene boyunca babamın düzelmesini bekledi cocukları için...
Olan annemin gençliğine oldu...
Ailene anlat durumu büyükler araya girip onun aklını başına almasını söylesin baktın olmuyo ayrılman evladın için daha hayırlı
sana böyle davranan cocuğuna iyi baba olamaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

istersen bi üyelik de ablaya al da arada kalmasın :)

Eşiniz değişmezde bundan sonra
Olan size olur .Ya kırıp dizinizi oturcaksınız yada tepkileriniz en az onunkiler kadar kırıcı olucak yada sen yoluna ben yoluma diceksiniz . .

Onun sana yaptıklarının aynını sende ona yap, seni aşağılamasına izin verme. :45:
Sen o çocuğun annesisin, ablasınıda ara ve olan biteni baştan sona anlat, bilmeden bir daha bu konulara karışma de, onuda tersle.

Bu ne dir be, erkeğin bir çocuğa bu kadar karıştığı nerde görülmüş, görmemiş oğlu hesabı...

Sok oldum ya, bide afedersin ama esin ne cok müdahale ediyo, bi arkadasda yazmis kari gibi ne cok dir dir ediyo... Okurken bunaldim, pes dedim artik!
Ben ayril demekten yana degilim aslinda cünki ayriligin ne zor oldugunu biliyorum ama bu durumda daha ne bekliyosun? Düzelmesinimi? Meslegin varmis ne güzel, ailemde bana destek demissin! El alemin lafindanmi cekiniyosun? Bosver baskalarini...
Ayrilsanda, devam ettirsende Allah sabir ve kolaylik versin!

ay nasıl sinir oldum çıldırıcam şimdi eşinin çenesi düşmüş ah sen nasııııııııııııl tahammül ediyosun ona ya ben olucam gırtlağını sıkıppp sus adaam sus artık diye saldırmıştım hani bi tabir vardır karı gibi diye asla kadınlara hakaret gibi algılamayın ama bu adamdaki çene ona karış buna karı delimdiir nedir sen koru böyle cinslerden biziii işletme mezunuymuşsun işte hala neden katlanıyosun bu aciz adama boşasana be arkadaşım elle tutulur hiç bi yanıda yok ki bu adamın adam bile dememem lazım da bi ünvan bulamıyorum ablasını arayıp anlatıyor bide tövbeee haşaaaa sana geliyoruuuum inş boşanırsın

Canım sen yeni evlendiğinde bir konu açmıştın hatırlıyorum..

Eşim bana şiddet uyguladı koltuğun arkasında ağladım ama benimle hiç ilgilenmedi,demiştin..

Ben o zaman yorum yapmamıştım ama arkadaşları büyük çoğunluğu bu evliliği gözden geçirmeni tavsiye etmişti..

Senin bebek sahibi olmak için ne kadar çabaladığını da biliyorumm..

Madem evliliğinde yolunda gitmeyen birşeyler vardı bebek sahibi olmak için neden o kadar uğraştın be güzelim?

Bak şimdi sorunlar bebekle birlikte daha çok büyüdü..

Bebek hatırına katlan desem olmaz,çocuğu al git boşan demeye gönül razı değil..

Ama ay aydınlık,yol belliymiş arkadaşım ne diyelim..

İnşallah zamanla oturur hayatınız..

pardon ama eşiniz kendini ne zannediyor acaba? bulunmaz hint kumaşı falan mı? çok gitmek istiyorsa kendisi gitsin.terbiyesiz insan.kusura bakmayın ama çok sinirlendim psikolojik sorunları var sanırım. madem o istemiyor çalışmanızı ne hakla size çalışmıyorsun diyebiliyor. ayrıca sizi sevip beğenip evlenmiş çirkinsin ne demek.lütfen müsade etmeyin.siz onunla bu davranışları çekmek, bu sözleri işitmek için evlenmediniz. eğer aileniz size destek olacak yapıdalarsa paylaşın onlarla. eşinizi uyarsınlar.en kısa sürede de bir iş bulun hazır mesleğiniz de varmış.onun ağzına laf vermeyin. işe giderken bir güzel de giyinip,kuşanın süslenin. kendinizin kıymetini bilin.yok düzelmiyorsa da beğenmiyorsa kendi gitsin.bu şekilde yaşamaktan çok daha mutlu olursunuz emin olun.

daha öncede bu tarz olaylar yasadık eşimle hatta daha kötüleri bazen bende anlamıorum neden hala burdayım işletme ama 2 yıllık.zaten eşim hep bunu vurur yüzüme..anca 2 yıllık kazanırsın sen diye...kendi doktor diye küçümsüo beni
oğluna aşık bi adam herseyden önde o.çok isterdim evladına düşkün olsun eşim olacak insan diye.şimdi diyorum keşke bukadar olmasaymış.cocuk hasta olur beni suçlar az giydirdin diye düşer çocuk yine bana kızar dikkat etmedin diye...ağzımla kuş tutsam nafile.eşimin ailesinde var bu tarz hareketler.kaynım daha beter.çok mutsuzum.
buarada annenmle babam görüo tavırlarını annemlere gittiğimiz zamanda burnumdan gelir kavga cıkarır annem çekinirondan babam bile.kayınvalidem zaten çok korkar oğlundan.annesi tepesine çıkarmış şimdide benden beklio.annem kızım seni üzüo,kapımız açık diyo ama...cesaaretim yok,ama yasım daha 25 sanki 40ımdayım içim gecti çürüüdü artıkkk

Ben bu evlilikte hiç saygı göremedim
Kendinizi bu kadar aşağılatmayın tepkinizi koyun yaptığı yanlışların farkına varmasını sağlayın yoksa gidişat iyi dğeil

bide çocuk konusuna gelince çok istedim onu kendim için istedim eşime güvenmeden kendime istedim.ayrılsam bile en büyük kazancım bu evlilikten o dur.yavrum benim.eşim bana vururken yanımızdaydı bi kahkaha attı oyun sandı oysa bilmedi babası annesine vurdu daha çok küçük kıyamıyorum

Back