Herkese merhaba nornalde boyle sorunlari yazmam kendim cozmeye calisirim ama hata bende mi artik anlamiyorum eşimle cok guzeldi hersey balayina istanbula gittik eğlenmek icin lunaparka gittik sonra esim bi yere yemege gidince annemle kardesimide getirseydik keske onlarlada gelelim diye başladı baslarda cok bisey demedim ama artik sabrim tasti suanda hamileyim ve 4 yasinda da bi kizimiz var ama herseyde annesini dahil ediyor disarda bi yemek yiyoyoruz paket yapip annesine kardesine de goturuyor bisey alalim yiyelim yok ondan da alip götürüyor yada beraber yiyoz bi is kurcak annesi basta onemsemiyodu temizliğini vs yapiyo diye ona muhtac ama heryere onu goturuyor kursa gidiyolardi sertifika aldi en son sehir disinda is gorusmesine gittiler bugun..... Bi ara su doldurmaya gidiyodu gene anasi cocugu aldi o gun ama beni goturmedi sonra is yerinden hediye vermisler 2 ser tane diger çiftleri goturuo kardesine verdi once kardesi bana gore jmursamaz yardim etmiyor sadece onu kullaniyor bunu al abi bunu al link atiyor selam sabah yok mesajlari bile okumustum kurmaya calisitgi iate bi isin ucundan tutmuyor anasi zatwn iste istediklerini yapmiyor once evinin temizligu once evi temiz toplu olcak ondn sonra onun isi onceligi krndisi ve cocugu hatta vikerede demis herkesin kendi evi diye bi ara gezi 9ldu karisi.cocugunu goturmek yerine gene anasini goturdu neymis biz zatwn gormusuz anasi da gormemis anasi dedigim kadinda bunu yillarca dovmus psikolojisini bozmus kadin tam bir narsist!! babasi bunlari eve kitleyip gitmis oda mahrum kalmasin istiyo heralde anlamadim gitti ama hayatinin icine edej bi kadini buladar gayatinin merkezi yaomasi benim iyice canimi sikti siz ne düşünüyorsunuz ben mi hayatiliyim anlayis mi gostermeliyim anasi kardesi diye bi cozum ariyorum teşekkürler