Selam arkadaslar... dertlesecek insan ariyorum.
3 ay oldu evleneli ama inanin dayanamiyorum artik. Esimle cok tartisiyoruz Hemde okadar gereksiz yere ki...
Esim herseye alinan küsen bir insan ve cok bencildir. Herzaman kendini över, kendini Olgun bilir. Bazi konularda öyledir evet ama yeri gelince cocuk gibi küser.
Dügün gecemizden sonra haftalar boyunca olur olmaz tartismalar cikardi. Beni affedersiniz ama tecrübeli sandi, ki öyle birsey asla yok! Ilk deneyimimdi her konuda. Haftalar boyunca birseyler ögrenmeye calisti, sürekli sordu etti baska biri var miydi dedi o tür seyler sordu... O aralar neye ugradigimi sasirdim...benimle konusmadi, yüzüme bakmadi, bagirdi sirf böyle bir süphe yüzünden... O tartismalari gectik, balayinda her türlü tartisma cikardi. Geceler boyunca aglayarak yattim, ben aglarken hic takmadi. Öyle uyumasini horlamasini dinlerdim. Balayinda ufak bir kaza atlattik, karsi taraf suclu oldugu halde beni kazayi önlemedigim icin sucladi. Elbette benimde hatalarim oldu, mesela evlenmeden önce bazi arkadaslarimla olan mesajlarimi sildim. Aslinda silmesemde olurdu ama esim her muhabbetime karistigi icin, mesajlari okudugunda niye böyle seyler yaziyorsun diyecegini bildigim icin maalesef sildim... Silmez olaydim. Inanin cok yiprandim... kendimi okadar zor tutuyorum ki. Iki gün iyi oluyoruz bes gün kötü. Dün mesela ben uyuyordum, o uyanmis uyanmadigim ve beklentisini karsilamadigim icin küslük cikardi. Tüm gün yüzüme bakmadi. Karsina oturdum güzelce konustum, anlatmaya calistim ona ragmen konusmadi. Telefonu eline Aldi, ben konusurken telefonuyla ilgilendi. Uyuyordum ben ya! Okadar sacma nedenlerden dolayi tartisiyoruz ki... Gazozu sallayarak ictigime bile karisiyor! Tamam diyorum sallayarak icmeyecegim diyorum ama aliskanlik iciyorum ve daha neler... Dügünümüzden sonra bir kere bile sevdigini söylemedi, ben diyince cevap bile vermedi. Ben onu överken o beni elestiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Daha yeni evlendik ve yuvami yikmak istemiyorum. Ailemin hic birseyden haberi yok, onlar iyi gecindigimizi saniyor, birsey bilmiyorlar bu konuda... herkes mutlu oldugumu saniyor...