• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim her konuda tartisiyor :(

Önerileriniz icin cok tesekkür ederim kizlar :KK36: Insallah uygulicam, hic konusmuyoruz suanda bakalim küslük ne Zaman bitecek ama evet bu sefer kesinlikle alttan almicam, cok bekler. Agzimi bicak kesmedi bugün, böylede devam etcem. Bakalim napacak. Dediginiz gibi kendimi geri cekecegim. Eve gelir gelmezde baska islerle ugrascam, bakalim ise yarayacak mi. Olmadi piskologa giderim

Bozuk çamaşır makinesi almazsınız ama bozuk adamları alırsınız.

Çok mu aradın bu odunu, odun bile işe yarar.

Kendi kırdığı fındıklara bakmayıp seni suçlayamaz, ayrıca kimse kimsenin bekçisi değil ister evlenmeden yaparsın ister evlenince.

Bu geri beyinle fazla uzatma.

Bozuk çamaşır makinesi almazsınız ama bozuk adamları alırsınız.

Çok mu aradın bu odunu, odun bile işe yarar.

Kendi kırdığı fındıklara bakmayıp seni suçlayamaz, ayrıca kimse kimsenin bekçisi değil ister evlenmeden yaparsın ister evlenince.

Bu geri beyinle fazla uzatma.

Esim cok israrla evlenmek istedi... pesimden baya kostu ugrasti, ben istemiyordum begenmiyordum. Bu ugraslari oldugu icin evlendik. Evlenmeden önce hep plan kurardi, cok yer gezdirirdi, benim rahatimi düsünürdü sadece. Arada tartismalarimiz olurdu ama cogu Zaman barisirdik. Yani evlenmeden önce bu Kadar odun degildi... yanlis hareketini gördügümde bitiriyordum, o sürekli arar israrci olurdu. Nisanliykende ailemle cokca konusur eder onlarin gönlünü alirdi... ama maalesef durum böyle simdi

Tavrimi anladi onada cok sinirlendi ama durmicam...böyle devam edecem:KK12: dün onun herzaman yaptigi gibi gittim uyudum, birseyde yapmadim. Sinir oldu ayni tavri görünce. Bakalim ne olacak ama küslük devam ediyor...
İyi yapmışsınız.
Her şeyi siz alttan alamazsınız ezerler

Esim cok israrla evlenmek istedi... pesimden baya kostu ugrasti, ben istemiyordum begenmiyordum. Bu ugraslari oldugu icin evlendik. Evlenmeden önce hep plan kurardi, cok yer gezdirirdi, benim rahatimi düsünürdü sadece. Arada tartismalarimiz olurdu ama cogu Zaman barisirdik. Yani evlenmeden önce bu Kadar odun degildi... yanlis hareketini gördügümde bitiriyordum, o sürekli arar israrci olurdu. Nisanliykende ailemle cokca konusur eder onlarin gönlünü alirdi... ama maalesef durum böyle simdi
Gerçekten çok ilginç Allah yardımcınız olsun; ona bir süre hiç cevap vermeyin kendi kendine konuşsun tepki de vermeyin bakalım ne yapacak?

Çok dik bir çıkış yapacaksınız. Bunun çözümü bu . Onu namusunuza laf ettiği için terk edeceksiniz başka türlü asla düzelmez. Mutlaka terapi de alması gerekiyor zira kendisinin ruh hastası mazoşist egoist bir insan evladı olduğunu düşünüyorum. Size de sonsuz sabırlar diliyorum . Yazım tarzınızdan oldukça naif , kaliteli ve iyi kalpli biri olduğunuz belli. Asla sizi hak etmeyen bir balta ile evlenmişsiniz. Umarım biran önce nasıl Harika bir karısı olduğunu görür ve hak ettiğiniz şekilde size davranır

Olmayacak seylere küser. Iyi olunca iyidir, gezdirir yedirir icirir, bir dedigimi ikiletmez. Maalesef küslük cikarir cocuk gibi, küsüncede hic yüzüme bakmaz alttan Almaz. Okadar sacma tartisir ki, dün artik sinirimden aldim siseyi önünde bir güzelce salladim. Gözlerim okadar sisti ki aglamaktan. Zaten fazlada konusmadim bugün. Sonucta ikimiz ayni evde oturuyoruz, barismaya mecburuz... ama evet ilgi odagimi degistirmeliyim
Şişeyi sallayınca noluyormus

Bana kalırsa eşiniz psikolojik rahatsızlığı var sizden saklamış olabilirler ya da hiç haberi yok ama normal değil bence hemen psikiyatriye gitmeli ve psikolgdan terapi almalı şüphe sinir yersiz kıskanclık vs vs normal değil

Afedersiniz tecrübeli sandı yazısına kahkaha attım kusura bakmayın da neden sizin tecrübeli olup olmamanız bizim affedeceğimiz bir şey olsun. Sizin bedeninizle ilgili kararınız sizi ilgilendirir utanılacak veya affedilecek bir durum yok ortada. Adamın böyle olduğu baştan belliymiş sanırım sizinki bile bile lades. Beni yalancılıkla, kandırmakla itham eden adam müsveddesini o dakika bırakır giderim. Şimdi evliliğin başlarında asıl biterse biter ileride çocuk olursa uzun süre evli kalınca sizin için daha zor olur ayrılmak. İyi düşünüp kararınızı ona göre verin

Çok dik bir çıkış yapacaksınız. Bunun çözümü bu . Onu namusunuza laf ettiği için terk edeceksiniz başka türlü asla düzelmez. Mutlaka terapi de alması gerekiyor zira kendisinin ruh hastası mazoşist egoist bir insan evladı olduğunu düşünüyorum. Size de sonsuz sabırlar diliyorum . Yazım tarzınızdan oldukça naif , kaliteli ve iyi kalpli biri olduğunuz belli. Asla sizi hak etmeyen bir balta ile evlenmişsiniz. Umarım biran önce nasıl Harika bir karısı olduğunu görür ve hak ettiğiniz şekilde size davranır

Cok tesekkür ederim, yaptiginiz iltifatlar cok güzel Moral oldu. Kesinlikle bir piskologa basvurcam. Maalesef ailenin en kücügü, belli ki simartilmis. Insallah düzelir...

Bana kalırsa eşiniz psikolojik rahatsızlığı var sizden saklamış olabilirler ya da hiç haberi yok ama normal değil bence hemen psikiyatriye gitmeli ve psikolgdan terapi almalı şüphe sinir yersiz kıskanclık vs vs normal değil

Önceden böyle bir olayla karsilasmis, basindan bir nisan gececekti nisan olmadan ayrilmis. Ozamanlar cok kandirilmis kullanilmis... belki bu süpheler güvensizlikten bu yüzdendir

Tepene çıkarmışsın alttan alarak, ne demek tecrübeli sandı deseydin ben siz erkekler gibi onunla bununla olmadım !!!

lütfen bu evlilin başında tedbırlı davranın eşiniz evliliği anlayamamış bence guzelce konuş olmadı psikaytriye gıdın ...

Afedersiniz tecrübeli sandı yazısına kahkaha attım kusura bakmayın da neden sizin tecrübeli olup olmamanız bizim affedeceğimiz bir şey olsun. Sizin bedeninizle ilgili kararınız sizi ilgilendirir utanılacak veya affedilecek bir durum yok ortada. Adamın böyle olduğu baştan belliymiş sanırım sizinki bile bile lades. Beni yalancılıkla, kandırmakla itham eden adam müsveddesini o dakika bırakır giderim. Şimdi evliliğin başlarında asıl biterse biter ileride çocuk olursa uzun süre evli kalınca sizin için daha zor olur ayrılmak. İyi düşünüp kararınızı ona göre verin

Ya direk ne düsündügünü diyemedim bu yüzden o affedersiniz yazisi :110: Öncelerde böyle birsey yasamis olsaydim tabiki benim kararim olurdu, onun hesabini vermek durumda kalmazdim ama arkasinda dururdum yaptigimin ama dediginiz gibi beni yalanci yerine koymasi cok üzdü... bir yandan ailemide hic üzmek istemiyorum, onlar cok mutlu oldu benim mutlulugumla. Dedigim gibi evlendikten sonra bu Kadar döndu. Ailem elinden geleni yapti, istedigim seyleri aldilar, karsi tarafta ayni sekilde hic bir sorun yasanmadi. Hep istedigimiz sekilde olustu ama böyle agir suclamalar beklemedim... Cocuk icin öyle yada böyle Zaman birakiyorum. Üniversite mezunuyum, is bulayim kendi ayaklarimin üstünde durayim ondan sonra...yuva yikmak degilde yuva kurmak istiyorum

Back