Eşim her kavgamızda boşanmaktan bahsediyor

Markete gitmek için izin almamda sıkıntı yok o bnim kocam haberdar olmalı onun razı olmadığı şeyleri yapmamaya çalışıyorum bunun için af dilemedim başka konulardan diledim saygısızlık ypyosun kocanın yön verdiği yoldan git kocan kötülüğünü istemez sözümü dinle diyo
İyi, dinleyin madem siz de. Kocanızdan daha iyi bilecek değilsiniz. Ondan iyi kim bilebilir (!). KOCA O YA KOCA. Her şeyin en doğrusunu o bilir. Nereye gideceğinizin bile.

Bana bir daha ayrılıktan söz edersen , senden ayrılırım " diye resti çekeceksiniz.

Ha resti cektiginizde şiddette görebilirsiniz ; eşinizin böyle bir imajı çizildi gözümde.

Size en büyük tavsiyem , çocuk sahibi olmak için cookk zaman verin kendinize.

Eşini hem hatalı görüp, hem son şans verdi demek?
Çok incitici geldi bana bu laf, markete giderken bile eşinden izin alan bir kadın için.
Ama durum sizde bu şekilde değil sanırım.
Madem sevgide ilgide problem yok, oturup iki kahve yapıp konuşun.
Güzel güzel, hissettiklerinizi ve hissetmek istediklerinizden bahsedin.
Bunu, onun ne kadar değerli olduğunu da belirten laflarla destekleyin. Duygusal yaklaşın.
Fakaaat, ben olsam;
En ufak bir şey de böyle olmaz böyle gitmezi işiten kulaklarım bir gün çıldırır gider boşardı , gitmekle tehdit edip.
Evliliği bitirmekle yaptırım sağlamaya çalışıyor ve bu çok çirkin. Ve gereksiz konularda hemde devamlı...
Tamam gitmiyorsa gitmesin sıkıntı yok, deyin bir günde, korkutmasın sizi bu lafları. Bitecekse bitsin.

Çok seviyor seni çok.
Aynen devam et.
Ağzını da gözünü de yum sadece.
Başını okşasın, öpsün her şey geçer.

Eşi misiniz kölesi mi ? Ben anlayamadım tam olarak .
siz yüz vermişsiniz o tepenize çıkmış
Aynen böyle devam edin . Nefes alırken bile izin isteyin belki o zaman yaranırsınız

Merhaba 7aylık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik hala daha o da bnde çok seviyoruz birbirimizi bn tanımadığım bilmediğim şehirde yalnızım kimsem yok eşime markete giderken bile izin istiyorum onsuz çıkmıyorum dışarı haliyle hergün eve kapanıp kimseyle iki çift laf edememekten bunaldım o yüzden ister istemez eşime sarıyorum kış geçinceye kadar kayınvalidemle altlı üstü oturuyorum yaza doğru taşınıcam maddi durumumuz iyi şükür kayınvalidem bu yıl sıfır olarak girdi bu daireye aynı şekilde başka bi semtde eltimde sıfır bir dairede ve kredisiz borçsuz oldu herşey yaz geliyo eşim arada evlere bakıyor internetten eski küçük evlere bakıyor para olmasına rağmen bn bi eve fazla para veremem diyor biraz daha makul evler bakıyorum kızıyo bna sinirleniyo bnde surat astığımda daha çok deliye dönüyo yapamam seninle böyle olursan hava lüks senin istediğin diyor ama niyetim o değil bn sadece temiz yeni bi ev istiyorum bi an öncede şu kaynanamdan kurtulmak istiyorum eşim normaldede ufakta olsa tartışsak kavga etsek büyütüyo böyle olursan ypamam bn seninle kendine çeki düzen ver diyor sonra tamam diyorum sarılıp barışıyoruz eşime saygı göstermeye çalışıyorum her. İstediğini ypmaya çalışıyorum ama hep her kavgada böyle üzülüyorum eşimin ailesiyle bizim aile arasında kültür farkı var bu yöndende kavga ediyoruz haftada 1kavga ediyoruz her kavgada yeter artık seninle ypamam biter diyor son şans verdi akşam ne ypıcam bilmiyorum evdede bunalıyorum kursa gideyim yok işe gireyim yok ehliyet kursuna gidecektim ondanda vazgeçti bizim akrabalarda ehliyetsiz kadın yoktur onlardaysa erkekler bile yeni yeni alıyo insanlar bni farklı görür havalı görür diye istemiyo ama alakası yok bn elimde bulunsun istiyorum araba al diyede tutturmam şuan çocuk yokken alayım dedim dediğime bin pişman ettirdi kavga etti önceden yazdırcam diyodu haftada bir kavga ediyoruz her kavgayı büyüyüp boşanırız seninle ypamam böyle olursan kendine çeki düzen ver büyü diyor aramızda 11yaş var bn yaşıtlarımdan büyük gösterip davranmama rağmen daha çok büyümemi istiyo yaşımı yaşayamıyorum ne yapıcam bilmiyorum eşim sevmediğine ayrılmak için bahane arıyor desem o da değil çünkü bni çok seviyor sürekli öpüp kokluyor sevgisini dile getiriyor içki kumar başıboş gezme huyu alışkanlığı yok şükür eşime nasıl yaranabilirim ne ypabilirim ufakta olsa her kavgada bu sözler ağızında karı koca arasında hiç mi kavga olmaz her zaman denmez bu diyorum kavga olmıyacak olmasın diyor yalnızım buralarda konuşacak kimsem olmadığına eşimle her şeyi konuşuyorum işi de yoğun başını şişiriyorum bunaldım artık ne ypıcam bilmiyorum
Bence blöf yapıyor esin bende bi kaç sefer eşime yaptım otur karşıma gerçekten ciddi misin ayrılmak mı istiyorsun bidaha sormcamfalan dedi dondum kaldm :) yani blöf boşanacak olsa boşar diğer konularda haklisiniz ne dedigin degil nasil dedigin olay oyuzden ikna edeblrsin esini bence tanıyosun ona gore adımlarını at :)

Bana bir daha ayrılıktan söz edersen , senden ayrılırım " diye resti çekeceksiniz.

Ha resti cektiginizde şiddette görebilirsiniz ; eşinizin böyle bir imajı çizildi gözümde.

Size en büyük tavsiyem , çocuk sahibi olmak için cookk zaman verin kendinize.
Aynı bende bu şekilde düşünüyorum konu sahibi

Saf mısınız allasen o seni bosamakla korkutuyorsa,sende onu restinle korkut bı zahmet,çek resti al havasını:işsiz: ne münasebet benimle yapamayacaksin sen,asıl ben seninle böyle devam edersen yapamam,ben bosarim seni diyiver de bı görsün gözünü korkutmak nasıl oluyormuş :KK66:

açıkcası ben anlamadım bır erkek daha yenı evlı ıken bosanalım der ki bence çok sürmez bu evlilik ALLAH yardımcınız olsun.

Sizin babanız yok mu neden başka baba bulma gereği hissettiniz?
Kaldı ki benim babam bile böyle mağara adamı değildir.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama genç diye tahmin ederek söylüyorum bırakın boşasın bu insanla ömür geçmez. Birkaç seneye bambaşka bir insana donuseceksiniz ve deli pişman olacaksınız. Daha gençken kendinizi kurtarın dönün bu yoldan.
Adamın olgunluktan anladığı daha iyi köle olmanız.
Siz de hala "daha iyi nasıl yaranirim" diye soruyorsunuz. Diyecek bir şey bulamadım.
Kendinize yazık etmeyin.
Kurslara vs gitmek istiyorsaniz bir potansiyeliniz bir farkindaliginiz var demektir. Kendinizi heba etmeyin boylelerinin elinde..
Gözünüzün çabuk açılması dileğiyle..

Merhaba 7aylık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik hala daha o da bnde çok seviyoruz birbirimizi bn tanımadığım bilmediğim şehirde yalnızım kimsem yok eşime markete giderken bile izin istiyorum onsuz çıkmıyorum dışarı haliyle hergün eve kapanıp kimseyle iki çift laf edememekten bunaldım o yüzden ister istemez eşime sarıyorum kış geçinceye kadar kayınvalidemle altlı üstü oturuyorum yaza doğru taşınıcam maddi durumumuz iyi şükür kayınvalidem bu yıl sıfır olarak girdi bu daireye aynı şekilde başka bi semtde eltimde sıfır bir dairede ve kredisiz borçsuz oldu herşey yaz geliyo eşim arada evlere bakıyor internetten eski küçük evlere bakıyor para olmasına rağmen bn bi eve fazla para veremem diyor biraz daha makul evler bakıyorum kızıyo bna sinirleniyo bnde surat astığımda daha çok deliye dönüyo yapamam seninle böyle olursan hava lüks senin istediğin diyor ama niyetim o değil bn sadece temiz yeni bi ev istiyorum bi an öncede şu kaynanamdan kurtulmak istiyorum eşim normaldede ufakta olsa tartışsak kavga etsek büyütüyo böyle olursan ypamam bn seninle kendine çeki düzen ver diyor sonra tamam diyorum sarılıp barışıyoruz eşime saygı göstermeye çalışıyorum her. İstediğini ypmaya çalışıyorum ama hep her kavgada böyle üzülüyorum eşimin ailesiyle bizim aile arasında kültür farkı var bu yöndende kavga ediyoruz haftada 1kavga ediyoruz her kavgada yeter artık seninle ypamam biter diyor son şans verdi akşam ne ypıcam bilmiyorum evdede bunalıyorum kursa gideyim yok işe gireyim yok ehliyet kursuna gidecektim ondanda vazgeçti bizim akrabalarda ehliyetsiz kadın yoktur onlardaysa erkekler bile yeni yeni alıyo insanlar bni farklı görür havalı görür diye istemiyo ama alakası yok bn elimde bulunsun istiyorum araba al diyede tutturmam şuan çocuk yokken alayım dedim dediğime bin pişman ettirdi kavga etti önceden yazdırcam diyodu haftada bir kavga ediyoruz her kavgayı büyüyüp boşanırız seninle ypamam böyle olursan kendine çeki düzen ver büyü diyor aramızda 11yaş var bn yaşıtlarımdan büyük gösterip davranmama rağmen daha çok büyümemi istiyo yaşımı yaşayamıyorum ne yapıcam bilmiyorum eşim sevmediğine ayrılmak için bahane arıyor desem o da değil çünkü bni çok seviyor sürekli öpüp kokluyor sevgisini dile getiriyor içki kumar başıboş gezme huyu alışkanlığı yok şükür eşime nasıl yaranabilirim ne ypabilirim ufakta olsa her kavgada bu sözler ağızında karı koca arasında hiç mi kavga olmaz her zaman denmez bu diyorum kavga olmıyacak olmasın diyor yalnızım buralarda konuşacak kimsem olmadığına eşimle her şeyi konuşuyorum işi de yoğun başını şişiriyorum bunaldım artık ne ypıcam bilmiyorum
Buraya konunuzu yazarken bile eşime nasıl yaranacağım diyorsunuz.
Eşimin başını şişiriyorum demişsiniz.
Siz bu durumu çoktan kabullenmişsiniz.
Buraya da nasıl eşimin gönlünü hoş tutarım da bana boşanalım demesin diye konu açmışsınız.
Sonra arada eşimden tabi ki izin alacağım o eşim demişsiniz.
Eee yani pardon da sürekli izin almak sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok ki.
Tek sorun ikide bir eşinizin boşanalım demesi ise eşiniz her bunu deyince ağlayın.Ne olur boşama sensiz olamam, bak cariyen olurum geyşan olurum deyin.Nolur deyin.
Gurur, öz güven, öz saygı kavramlarını da bir zahmet silip atın.
Tabi üstüne bir kaç ay aralıkla 3,5 çocuk da olsun.
Bunları yapın mutluluğunuz (!) Katmerlensin.:KK34:

Markete gitmek için izin almamda sıkıntı yok o bnim kocam haberdar olmalı onun razı olmadığı şeyleri yapmamaya çalışıyorum bunun için af dilemedim başka konulardan diledim saygısızlık ypyosun kocanın yön verdiği yoldan git kocan kötülüğünü istemez sözümü dinle diyo
Eşinizin razı olmadığı şey düşünmeniz.
Muhakeme kabiliyetinizi fazlalık görüyor.
Düşünmeyi de yavaş yavaş bırakmanızı istiyor.
Daha şimdiden izin almaya alışmışsınız diğer tüm kararları onun vermesine de alışırsınız.
Not: Neden kaçtınız aileniz zamanında eşinizin bu tavırlarını görüp onay vermedi mi?Tek kritere bakıp yani paraya bakıp mı karar verdiniz?Aileniz bu yaşadıklarınızı biliyor mu?

Son düzenleme:
Tatlım sende öp kokla okşa kocanı çok sev sonra bildiğini yap olmuyor mu? Hani o öyle yapıyor ya ama seni çok seviyor. Sende seni böyle sevince hoş görüyorsun. Bi dene bakalım belki o da seni hoş görür.
Şimdi de daha gerçekçi yaklaşayım toysun anladık. Gençsin kocan oynuyor seninle öpüyor, kokluyor çok mutlu. Bende olsam o kocanın yerinde kendimden 10 yaş bi hatunla daha mutlu olurdum hele bi de her dediğimi yapıyorsa. Peki senin mutluluğun nerede? Şu anda onu mutlu edeceğim o da beni çok sevip beni çok mutlu edecek kafasıyla bakıyorsun. Yıllar sonra o kafayı duvarlara vurursun ama bildiğim bir şey varsa ne kadar anlatırsan anlat büyük sözü dinlemeyip o 10 yılı bi harcayacaksın. Napalım seni bu yaşta bu kadar evlendirende kabahat. Ne yaşadın ne gördün daha.
Senin kafana göre istediğin cevabı söyleyeyim. Evde örgü ör, temizliğe, değişik yemek tariflerine ( kocanın midesi şenlendin) ver kendini yazık çalışıp seni prensesler gibi büyüten adamcağıza sıkıntı verme. Ne derse tamam de. Misafirliğe giderseniz hani çocuklar annelerine bakar ya biri sorunca ne diyim yanlış bi şey söylemeyim doğru kararı verebildim mi diye heh işte öyle bak kocanın yüzüne. Yakında yüz okuma becerinde gelişir merak etme az daha vakit geçirin. Kvni üzme. Çocuk isterse yap ama sakın ha çocuk için yoruldum diye şikayet etme. Kocandan çocuğu sevmesi dışında bi iş bekleme, gece ki vazifelerini de aman ha aksatma ( erkekler çok hassas oluyor bu konularda), ehliyet senin neyine de kendind kocan seni izni dahilinde götürüp getirir gideceğin yere hem para var tüm taksiler senin. Kocanın yatırım ve ticari işlerine burnunu sokma. Ne getirse büyük bir minnet ve şükranla teşekkür et. Her ortamda taktir et kocanı çok sevdiğini söyle. Bak herşey çok güzel olacak.

Ben de kendime sabır dileyeyim.

Eşinize yaranma fikrinden vazgeçin ilk başta , kendinden 11 yaş her küçük her istediğini yapmak zorunda olduğunu düşünen sizin gibi bir eş bulmuş canı sıkıldıkça tehdit ediyor sizi! Ne demek son şans yahu, ne demek kursa girmeme, ehliyet almama izin vermiyor, markete giderken bile izin istiyorum.

Bunları aileniz yapsa ailem baskıcı diye neler yaparsınız ama"eş' isteyince öylece kabul mü ediyorsunuz? Siz esinizden ayrı bir bireysiniz bunu hatırlayın ilk önce, bir silkenip kendinize gelin bu kadar hiçe saydırmayın kendinizi. Benim de kızım var, ileride evlenip kendine bu muameleyi layık görse kahrımdan ölürüm sanırım.
Yazacak başka bir şey bulamadım
Zaten etrafa ezilecek kız var mı diye bakan sorunlular kendinden kaç yaş küçük ağzını bile açamayacak kızlarla evlenir

Sana büyü de gel diyen süper zeki kocan 18lik kızı alırken aklı nerdeymiş?
Bir de şuna takıldım, havalar ısınana kadar kayınvalideyle altlı üstlüyüz demişsin. Siz evleneli 7 ay olmuş zaten yazın evlenmişsiniz neden ayrı yerde ev tutmadınız?

Şans vermesine müsade etme. Yaranmaya da çalışma. Saygı karşılıklı olur senin ona duyduğun kadar onun da sana alan bırakması gerek. Olmuyorsa kapı orda diye yol göster, minnetin olmadığını görsün. Benim eşim 2 kez boşanalım dedi buyur kapı orda gidebilirsin dava açmaya lafla olmuyo icraat lütfen dedim, ondan beridir açmıyo ağzını

X