Işte eğitimsiz,çocuk yaşta evliliklerin sonu.
Sence biz neden 30 yaşında evleniyoruz. Düşündün mü hiç?
Çünkü 19,21,23 yaşında bir kızı sindirmek,susturmak,ezmek,büzmek, üzmek çok kolay
Peki beni? Beni sindirmek kolay mı.. hayır.
Ben neden ona yaraniyorum..illaki biri ötekine yaranmali mı. ?
Neden izin alıyorum. Koca kişisi izin verme makamı mı? Ben aptal mıyım da dogruyu yanlışı ayırt edemeyip ondan izin aliyorum?
Boşarım seni ne demek? Ay çok korktum ne olur beni boşama
Tamam sen ne istersen ben onu yaparim ama allah rızası icin beni boşama.... diye yalvarmam mı gerekiyor.
Hahay boşa bi zahmet senden kurtulayım derim ben olsam.
Evlenme sebebimiz başımıza bir erkek getirmek değil... yanımıza yoldaş almak. Ben bu evin köpeği değilim. Başımda duracak bir sahibe ihtiyacım yok
Benim başımda illaki biri duracaksa ben dururum.
Okul okunmamış, meslek sahibi olunmamış, markete giderken bile bir bilirkişiden izin isteyen şahane bir nesil geldi. Çok gurur duydum.
Bir kişilik.. bir karakter.. bir mizac vardir.
Mesela beni kısıtlamak, benim baş kaldırmama isyan etmeme sebep olur. Çünkü bunlar benim mizacıma aykırı.
Size ve sizin gibi olan herkese dilerim bu mizaçtan..
Bu arada yaranmaya çalışmaya devam edin. Ilerde illaki yaranırsınız ... ha tabi "yapmasaydın" demezse.. bu da bir ihtimal.
Bir insan evden çıkamıyor, araba kullanamiyor, kursa gidemiyor, markete çıkamıyor. Ve halen daha nasıl yaranirim diyor.. cok şaşkınım. Uzun süre bu şaşkınlığı atamam üzerimden.
Araba kullanmak ne zamandır hava atmak oldu.. eşiniz urartulardan mı kaldı.. sizi 2019 dünyasına davet ediyorum