Eşim her kavgamızda boşanmaktan bahsediyor

Sizin yapacağınız tek şey var, eşinizle ailenizi ziyarete gideceksiniz ki giderken de çok şey götürün, annenizin babanızın yanında, buraya yazdıklarınızı birbir anlatıp baba bu beni bosamadan beni kurtar demek.
Çünkü siz henüz ergensiniz, çocuksunuz. Sizi ancak anneniz babanız kurtarır

İzin almak ne ya ? Böyle yaparsanız adam da saltanatını sürer tabi. Üstüne bir de affetti demişsiniz. Ne yaptınız da affetti allah aşkına ? Normal insanlar gibi markete pazara gideceksiniz diye mi af dilediniz ? Bu suçluluk psikolojisi ile adam sizi iyice sömürecek haberiniz yok.
Markete gitmek için izin almamda sıkıntı yok o bnim kocam haberdar olmalı onun razı olmadığı şeyleri yapmamaya çalışıyorum bunun için af dilemedim başka konulardan diledim saygısızlık ypyosun kocanın yön verdiği yoldan git kocan kötülüğünü istemez sözümü dinle diyo

Markete gitmek için izin almamda sıkıntı yok o bnim kocam haberdar olmalı onun razı olmadığı şeyleri yapmamaya çalışıyorum bunun için af dilemedim başka konulardan diledim saygısızlık ypyosun kocanın yön verdiği yoldan git kocan kötülüğünü istemez sözümü dinle diyo
Su mesajdan da yola cikarak gercek olmadigini dusunuyorum. Tamamen troll icin acilmis bir konu. Hayir anlamiyorum biz bile sitenin yeni sürümüne daha alışamadık yeni üye olup siteyi nasil kullanabildin helal valla. :KK59:

Siz ona saygı duyuyorsunuz ya o size saygı duyuyor mu peki? Kursa gitmene, ehliyet almana izin vermezken ne gibi bir bahane sunuyor mesela? Evlilik böyle birsey değil canım, yaşın daha çok küçük böyle hayat boyu ezilirsin. Ayrılmayacağını bildiği için seni boşanma korkusuyla aklınca terbiye etmeye çalışıyor ve bunu da başarıyor malesef..

Işte eğitimsiz,çocuk yaşta evliliklerin sonu.

Sence biz neden 30 yaşında evleniyoruz. Düşündün mü hiç?

Çünkü 19,21,23 yaşında bir kızı sindirmek,susturmak,ezmek,büzmek, üzmek çok kolay

Peki beni? Beni sindirmek kolay mı.. hayır.

Ben neden ona yaraniyorum..illaki biri ötekine yaranmali mı. ?

Neden izin alıyorum. Koca kişisi izin verme makamı mı? Ben aptal mıyım da dogruyu yanlışı ayırt edemeyip ondan izin aliyorum?

Boşarım seni ne demek? Ay çok korktum ne olur beni boşama
Tamam sen ne istersen ben onu yaparim ama allah rızası icin beni boşama.... diye yalvarmam mı gerekiyor.

Hahay boşa bi zahmet senden kurtulayım derim ben olsam.

Evlenme sebebimiz başımıza bir erkek getirmek değil... yanımıza yoldaş almak. Ben bu evin köpeği değilim. Başımda duracak bir sahibe ihtiyacım yok
Benim başımda illaki biri duracaksa ben dururum.

Okul okunmamış, meslek sahibi olunmamış, markete giderken bile bir bilirkişiden izin isteyen şahane bir nesil geldi. Çok gurur duydum.

Bir kişilik.. bir karakter.. bir mizac vardir.

Mesela beni kısıtlamak, benim baş kaldırmama isyan etmeme sebep olur. Çünkü bunlar benim mizacıma aykırı.

Size ve sizin gibi olan herkese dilerim bu mizaçtan..

Bu arada yaranmaya çalışmaya devam edin. Ilerde illaki yaranırsınız ... ha tabi "yapmasaydın" demezse.. bu da bir ihtimal.

Bir insan evden çıkamıyor, araba kullanamiyor, kursa gidemiyor, markete çıkamıyor. Ve halen daha nasıl yaranirim diyor.. cok şaşkınım. Uzun süre bu şaşkınlığı atamam üzerimden.

Araba kullanmak ne zamandır hava atmak oldu.. eşiniz urartulardan mı kaldı.. sizi 2019 dünyasına davet ediyorum

Her kelimene katılıyorum. Ancak urartular bile daha medenidir. Tabi konu gercekse :)

Merhaba 7aylık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik hala daha o da bnde çok seviyoruz birbirimizi bn tanımadığım bilmediğim şehirde yalnızım kimsem yok eşime markete giderken bile izin istiyorum onsuz çıkmıyorum dışarı haliyle hergün eve kapanıp kimseyle iki çift laf edememekten bunaldım o yüzden ister istemez eşime sarıyorum kış geçinceye kadar kayınvalidemle altlı üstü oturuyorum yaza doğru taşınıcam maddi durumumuz iyi şükür kayınvalidem bu yıl sıfır olarak girdi bu daireye aynı şekilde başka bi semtde eltimde sıfır bir dairede ve kredisiz borçsuz oldu herşey yaz geliyo eşim arada evlere bakıyor internetten eski küçük evlere bakıyor para olmasına rağmen bn bi eve fazla para veremem diyor biraz daha makul evler bakıyorum kızıyo bna sinirleniyo bnde surat astığımda daha çok deliye dönüyo yapamam seninle böyle olursan hava lüks senin istediğin diyor ama niyetim o değil bn sadece temiz yeni bi ev istiyorum bi an öncede şu kaynanamdan kurtulmak istiyorum eşim normaldede ufakta olsa tartışsak kavga etsek büyütüyo böyle olursan ypamam bn seninle kendine çeki düzen ver diyor sonra tamam diyorum sarılıp barışıyoruz eşime saygı göstermeye çalışıyorum her. İstediğini ypmaya çalışıyorum ama hep her kavgada böyle üzülüyorum eşimin ailesiyle bizim aile arasında kültür farkı var bu yöndende kavga ediyoruz haftada 1kavga ediyoruz her kavgada yeter artık seninle ypamam biter diyor son şans verdi akşam ne ypıcam bilmiyorum evdede bunalıyorum kursa gideyim yok işe gireyim yok ehliyet kursuna gidecektim ondanda vazgeçti bizim akrabalarda ehliyetsiz kadın yoktur onlardaysa erkekler bile yeni yeni alıyo insanlar bni farklı görür havalı görür diye istemiyo ama alakası yok bn elimde bulunsun istiyorum araba al diyede tutturmam şuan çocuk yokken alayım dedim dediğime bin pişman ettirdi kavga etti önceden yazdırcam diyodu haftada bir kavga ediyoruz her kavgayı büyüyüp boşanırız seninle ypamam böyle olursan kendine çeki düzen ver büyü diyor aramızda 11yaş var bn yaşıtlarımdan büyük gösterip davranmama rağmen daha çok büyümemi istiyo yaşımı yaşayamıyorum ne yapıcam bilmiyorum eşim sevmediğine ayrılmak için bahane arıyor desem o da değil çünkü bni çok seviyor sürekli öpüp kokluyor sevgisini dile getiriyor içki kumar başıboş gezme huyu alışkanlığı yok şükür eşime nasıl yaranabilirim ne ypabilirim ufakta olsa her kavgada bu sözler ağızında karı koca arasında hiç mi kavga olmaz her zaman denmez bu diyorum kavga olmıyacak olmasın diyor yalnızım buralarda konuşacak kimsem olmadığına eşimle her şeyi konuşuyorum işi de yoğun başını şişiriyorum bunaldım artık ne ypıcam bilmiyorum
Siz kendinizi değersiz mi hissediyorsunuz ki eşime nasıl yaranayim diyorsunuz sizin yaptığınız bir hata yok ki eşiniz açıkça sizin ailesinden farklı olduğunuzun farkında ve resmen kendinizi geliştirmenizi istemiyor. Eş dediğin hanımını destekler güzel şeyler yapması için ama eşiniz tam aksi üstelik böyle yapamam seninle bir değil iki değil. Ben inatlasmadan yana değilim ama bu lafı bu kadar çok duysam asıl ben seninle böyle yapamıyorum sürekli tehdit ediyosun kendim için biseyler yapmama müsade etmiyosun der bavulumu toplayıp giderdim. En sevmediğim erkek tavırları çok çirkin ilerde bunu engelleyemediginiz için kendinize çok kizarsiniz tartismaysa tartışma ama bu kadar sessiz kalıp haklı olduğunuz konularda bile haksız duruma düşmeyin

• Beğen
Reactions: 000
Eşinle tek bir konuda hemfikiriz.

Kendine çeki düzen ver. Yoksa bir gün kendi kimliğini kaybedeceksin. Çünkü eşinin yaptığı tam olarak bu.

Kaçarak evlenmiştin sanırım. Bu yüzden kimseye boyun eğmek, başkalarının fikirlerini benimsemek ve onlara göre yaşamak zorunda değilsin.

Son olarak; sevgi böyle bir şey değil.

Kendine eş değil köle almış; istediği gibi kullanıyo sizi. Evliliğiniz için uğraşan sadece sizsiniz zaten görmüyor musunuz, adamın umru değil isteklerini yaptırma çabasında. Bi de sizin kimseniz yok orda, onun ailesinin yanındasınız kendi çöplüğünde diye daha da ötüyo horoz bey. Kendinizi bu kadar alçaltmayın, her istediğini yapıp bu kadar taviz vermeyin; bakın taviz verdikçe daha da ezmeye çalışıyor. Boşanmak istiyorsa boşansın; zaten farklı kültürlerle anlaşabilmek zor, herkes anlaşma taraftarı olmuyo çünkü.

Merhaba 7aylık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik hala daha o da bnde çok seviyoruz birbirimizi bn tanımadığım bilmediğim şehirde yalnızım kimsem yok eşime markete giderken bile izin istiyorum onsuz çıkmıyorum dışarı haliyle hergün eve kapanıp kimseyle iki çift laf edememekten bunaldım o yüzden ister istemez eşime sarıyorum kış geçinceye kadar kayınvalidemle altlı üstü oturuyorum yaza doğru taşınıcam maddi durumumuz iyi şükür kayınvalidem bu yıl sıfır olarak girdi bu daireye aynı şekilde başka bi semtde eltimde sıfır bir dairede ve kredisiz borçsuz oldu herşey yaz geliyo eşim arada evlere bakıyor internetten eski küçük evlere bakıyor para olmasına rağmen bn bi eve fazla para veremem diyor biraz daha makul evler bakıyorum kızıyo bna sinirleniyo bnde surat astığımda daha çok deliye dönüyo yapamam seninle böyle olursan hava lüks senin istediğin diyor ama niyetim o değil bn sadece temiz yeni bi ev istiyorum bi an öncede şu kaynanamdan kurtulmak istiyorum eşim normaldede ufakta olsa tartışsak kavga etsek büyütüyo böyle olursan ypamam bn seninle kendine çeki düzen ver diyor sonra tamam diyorum sarılıp barışıyoruz eşime saygı göstermeye çalışıyorum her. İstediğini ypmaya çalışıyorum ama hep her kavgada böyle üzülüyorum eşimin ailesiyle bizim aile arasında kültür farkı var bu yöndende kavga ediyoruz haftada 1kavga ediyoruz her kavgada yeter artık seninle ypamam biter diyor son şans verdi akşam ne ypıcam bilmiyorum evdede bunalıyorum kursa gideyim yok işe gireyim yok ehliyet kursuna gidecektim ondanda vazgeçti bizim akrabalarda ehliyetsiz kadın yoktur onlardaysa erkekler bile yeni yeni alıyo insanlar bni farklı görür havalı görür diye istemiyo ama alakası yok bn elimde bulunsun istiyorum araba al diyede tutturmam şuan çocuk yokken alayım dedim dediğime bin pişman ettirdi kavga etti önceden yazdırcam diyodu haftada bir kavga ediyoruz her kavgayı büyüyüp boşanırız seninle ypamam böyle olursan kendine çeki düzen ver büyü diyor aramızda 11yaş var bn yaşıtlarımdan büyük gösterip davranmama rağmen daha çok büyümemi istiyo yaşımı yaşayamıyorum ne yapıcam bilmiyorum eşim sevmediğine ayrılmak için bahane arıyor desem o da değil çünkü bni çok seviyor sürekli öpüp kokluyor sevgisini dile getiriyor içki kumar başıboş gezme huyu alışkanlığı yok şükür eşime nasıl yaranabilirim ne ypabilirim ufakta olsa her kavgada bu sözler ağızında karı koca arasında hiç mi kavga olmaz her zaman denmez bu diyorum kavga olmıyacak olmasın diyor yalnızım buralarda konuşacak kimsem olmadığına eşimle her şeyi konuşuyorum işi de yoğun başını şişiriyorum bunaldım artık ne ypıcam bilmiyorum
Offf bu konular sıktı artik, ne demek markete gitmek icin esinden izin istemek bunun bi siniri var sadece haber vereceksin okadar! Ben esime markete gidiyorum haberin olsun deyip gidip geliyorum arkadaslarimla da bulusuyorum kocalarmiz gececi iken en yakin arkadasima gidiyorum veya o bana geliyor sabaha karsi 3 4e kadar otutabiliyoruz evimin bi blok ötesinde yasiyor arkadasimin esim bana karisiyor mu? Hayir karismiyor tamam ilk yilinda bana cok karisti ama ben izin vermedim bende esimi pek karismiyorum birbirimizi güvenmiyorsak bu evlilik ne diye var o zaman dediydim hak verdi bana, lütfen her hatada kendinde suc arama herseyi esinden izin isteme sana güvensin en önemli konu olan o :KK66:

Siz evliliği çok yanlış anlamışsınız. Bu kocanızın krallığı olmuş. O emrediyor siz uyguluyorsunuz. Siz kole o sahip. Hala daha nasıl yaranabilirim diyorsunuz. Biraz kendinize saygınız olsun. İlk önce evlilik nedir onu bi öğrenin sonra da salın ipini gitsin siz boşayın onu. Bu nasıl bir ezikliktir nasıl bir acizliktir aklım almadı benim. PEssss

markete bile izin alıp gitmek:olamaz:

gerisini yazmaya bile gerek yok. umarım akıllısındır da çocuk yapmazsın bari bu geri kafalıdan.

markete bile izin alıp gitmek:olamaz:

gerisini yazmaya bile gerek yok. umarım akıllısındır da çocuk yapmazsın bari bu geri kafalıdan.
Dediğiniz gibi akıllı olsa markete giderken eşinden izin almazdı. Yorumlarda o benim kocam tab ki markete giderken izin alınan demiş konu sahibi:deli:

çünkü bni çok seviyor sürekli öpüp kokluyor
Bu sevginin kanıtı değil canım, cinsel ihtiyaç kaynaklı yapılan şeyler.... eğer sevgi kanıtı olsaydı erkekler birlikte olduğu, öptüğü her kadını severdi...
sevgisini dile getiriyor
Kadınlar sevildiğini sözlerden anlamaz, davranışlardan anlar...eğer sevseydi bırak senin isteklerini reddetmesi, seni boşarım demez ve "ben bu kadın için ne yapabilirim" diye düşünürdü...

boşarım diyen adam kesinlikle sevmiyordur....kesin ve net

O zaman kocan hakli.
Dinleyeceksin.
Kalk diyecek kalkacaksın, yat diyecek yatacaksin.

Verebileceğin en güzel tepki hadi boşanalım. Belliki gözünü korkutmuş senin.Hiçbirsey kaybetmezsin kimse sahibin değil senin.Sen rest cekmezsen o hep rest çeker. Hodri meydan de bakalım boşayabilecek mi seni?

Dönüp aradım eski konudaki yorumlarını okudum.
Kızım yazık etmişsin kendine, aileni çiğneyip kaçıp gelmişsin ilk hatan,
Bu adam seni okutmaz, markete gondermeyen adam okula hiç mi hiç göndermez,
Sen yeni evi, baharatligi, tuzlugu nevresimi bir kenara bırak eşinin güvenini kazanmaya bak.
Evliligini kurtardin kurtardin, yaşın küçük, hataların yaşını boyunu aşmış, bu saatten sonra ağzınla kuş tutsann boş. O kaynananin gözünde bu saatten sonra pul kadar değerin yok, olmayacakta.
Bu saatten sonra sıfır muhabbet ve saygı, sen eşinin gözüne gir, gönlüne gir, eş tarafından zerre birşey bekleme.

O zaman kocan hakli.
Dinleyeceksin.
Kalk diyecek kalkacaksın, yat diyecek yatacaksin.
Aklima kucukken oynadigimiz bir oyun geldi. "Benim bir bebegim var. Otur dersem oturur kalk dersem kalkar. Buzul dersem..... " falan diye devam ediyordu. Beni cocukluguma goturdun doktorcum :KK68:

X