Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ülkenin 1/3’ü hepatit taşıyıcısı, sizce askere alınmama gibi bi ihtimali var mı bu kadar insanın?Selam kadinlar size birşey sormak istiyorum çok acil benim eşim hepatit b taşıyıcısı askere alınır mi gider mi bilgisi olanlar yazabilir mi çok acilllll?????
Ya yok ben zaten gitmesini istiyorum kimi diyor gider kimi diyor gidemez bilginiz var mı inşallah gider yarabbimülkenin 1/3’ü hepatit taşıyıcısı, sizce askere alınmama gibi bi ihtimali var mı bu kadar insanın?
Çoğu kişi alınır diyor kesin kanı ?Alınmaz
Yani şöyle soylim ne ilaç kullanıyor ne bişi doktor gerek yok dedi ilaca değerlerin iyi normal diyor sürekliTaşıyıcılik sorun olur mu ya sanmam
Gider gider…Ya yok ben zaten gitmesini istiyorum kimi diyor gider kimi diyor gidemez bilginiz var mı inşallah gider yarabbim
Böyle bir durum yaşayan oldu mu cevrenizde Allah rızası için biri kesin bişi desinGider gider…
Baktim netten şimdi inşallah dogru yere bakmışımdır..Çoğu kişi alınır diyor kesin kanı ?
İşte doktora tedavi için gitti doktor ilaç vermedi ki gerek yok dedi kan tahlillerin normal diyor her seferindeBaktim netten şimdi inşallah dogrubyere bakmışımdır..
dr tedavisi sonucu 6 ay gibi bir zamanda iyileşme olmuyorsa devam eden bir durum varsa alınmıyormuş
Ama gerileme olduğu takdirde alınıyormuş
Eeee o zaman sorun yokİşte doktora tedavi için gitti doktor ilaç vermedi ki gerek yok dedi kan tahlillerin normal diyor her seferinde
Dua edin gitsin ne olur dualarınızı bekliyorum önemli bu bizim için çok istiyor dua edinSelam kadinlar size birşey sormak istiyorum çok acil benim eşim hepatit b taşıyıcısı askere alınır mi gider mi bilgisi olanlar yazabilir mi çok acilllll?????
Tamam işte sizinki inaktif bu yüzden askerlikten muaf olma durumu söz konusu değil.Yani şöyle soylim ne ilaç kullanıyor ne bişi doktor gerek yok dedi ilaca değerlerin iyi normal diyor sürekli
Yani ciddi bir sorunu olsa doktor ilaç verir diye düşünüyorum iki yıldır gidip geliyor hastaneye bir tane ilaç bile yazmadı doktor veya hiç bişi demiyor normal diyip yolluyorŞu hallerde ise askerliğe elverişli sayılıyor:
"Hepatit B (İnaktif HBsAg taşıyıcısı ile), ve Hepatit C (Anti-HCV Pozitif, HCV-RNA negatifliği ile) ve serolojik olarak gösterilmiş diğer kronikleşme özelliğindeki hepatotrop virüslerin neden olduğu, biyokimyasal bozukluk yapmamış hepatitler."
Buna göre alınır askere.
İlaç kullanmayanlar inaktif mi oluyorTamam işte sizinki inaktif bu yüzden askerlikten muaf olma durumu söz konusu değil.
İlaç kullanmayanlarTamam işte sizinki inaktif bu yüzden askerlikten muaf olma durumu söz konusu değil.
Ay inşallah inşallah duanızı bekliyorum içim rahatladi az da olsaEeee o zaman sorun yok
Şimdiden hayırlı teskereler
ya orası öyle de herkes bişi diyor ben anlamadım ciddi bişey olsa ilaç kullanır sürekli tedavi görür gibime gelio ama ne ilaç kullanio ne de tedavi bişi yapıyor kan tahlili alınıyor bişey yok diyip değerler normal diyip eve yollanıyor her seferindevatani görevleri arasında cinsel münasebet yer almadığına göre sorun yok.