Eşim hayatımı maf etti

Bunun gerçek olduğuna asla inanmıyorum çünkü bir insan ne kadar aptal olursa olsun bunu kendine ailesine yapmaz.
Doğru nasıl kutulucam babam annem perişan ben çocuğu aldırdım diye dayanamıyorum vijdanim içimi kemiriyor gözlerim ağlamaktan görmüyor artık çok kötüyüm

Eşimle severek evlendik ona çok aşığım çok seviyorum ama o sevgililiğimiz boyunca bana hep şiddet uygulayan bana devamlı küfürler hakaretler eden biriydi aşırı kıskanç eve misafirler gelince delirirdi bana söz verirdi değişecem diye her defasında inanırdım ve her defasında beterini yapardı düğünüme 5 ay kala beni kuzeniyle aldattığını öğrendim biz 1 aya yakın küsmüştük o sırada mesajlasmislar ben sonradan mesajları gördüm bana dedi ki sen ayrılmıştın dedi ben bağırdım çağırdım kafayı yedim bunalıma girdim benden bir özür bile dilemedi ben babasını aradım oğlun böyle böyle yaptı diye babasıda çocuğumu var birşey olmaz dedi ben gittim evinin önüne bana bunu nasıl yaptın diye bana tokadı yapıştırdı ben eve geri gittim dayanamadım ben yinede barıştım evlendik hiç mutlu değildi düğün zamanı bir tebessüm bille etmedi bana düğün günü ağzın kokuyor dans ettiğimiz sırada dedi. Bana küfürler etti işte evlendikten 1 ay sonra kardeşim ameliyat olfu beni hastaneye götür dedim kavga çıktı beni dövdü sonra dışarı çıktı annesigille oturdu çay içti annesine şöyle diyordu anne ben bunla evlendim başımı yaktım demi anneside oğlum evet bu kız pislik dedi sonra duydum ben bunları babamın evine gittim eşim geldi almaya gitmedim gel dedi indim aşağı beni gece karanlik yolda burakti bileziklerimide elimden aldı gitti neyse bende annem gille gittim aradan 1 ay geçti barıştık tâbi bu sürede babası geldi dediki babama senin kızın detarjan kullanıyor çamaşır suyu kullanıyor karılık yapmıyor oğlum onun yüzünden kafasini vurdu neler dedi neyse barıştım eve geldiğim bir gün sonra büyük bir kavga çıkardı neymiş flaşı suya girmiş kapıları kirdi küfürler hakaretler neler eşimin bir huyu var çamaşır makinesi bozdun buzdolabına ne yaptım ona dokunma birdaha çamaşır makinesini kullanma makinenin kapağı açık diye oropsu çocuğu bu niye açık diyor neyse hep kavga böyle ailesiyle altlı üstlü oturuyorum bu arada çok hastaydım eşime dedim beni hastaneye götür beni baban görürsün banane diyip tekrar küfür hakaret o gün hamile olduğumu öğrendim şok oldum ağladım istemedim eşim birkez sarılıp ben yanındayım korkma demedi beni yol boyu yürüttü ben hamileyim karnım ağırdı dedim ne olmuş sanki 7 aylık birşey olmaz dedi hergun bana hayatı zindan eden bir adam var köy gibi bir yerde bağnaz bir ailesi var kafayı yedim ben istemedim aldırmak istedim işte ondan sonra eşim beni babamın evine attı ben orda düşündüm eşime dedim ki gel ayrı eve cikak kafam iyi değil ben kötüyüm aldirmayalim ne olur yok ya burayaa gelirsin yada aldirak dedi benim fikrim değişti o dediki ailemi istenmeyen i bende istemem çocuğu aldirdik ayrılmaya karar verdik beni o gün den sonra eski sinden beterim kafayı yedim çocuğumu aldırdım diye ben ölüyorum beni bitirdi eşim sonra yine barıştım gittim kapısına ben dedim barisak baristigim günden beri istemiyorsan yol orada S***** G** (Defol) senin değerin yok bu evde bana o çocuk benden değil bille dedi bana devamlı burda diyemeyeceğim küfürler ediyor babası bana hakaretler ediyor annesi hergun neler diyor annem beni çağırıyor ayda yılda Bir kızım çarşıya gidek beraber izin vermiyor anneme babama devamlı hakaretler küfürler ölmek istiyorum ben bittim beni kapıdan dışarı bırakmıyor sevgililiğimiz boyunca da böyleydi daha neleri var bir bilseniz devamlı başka kadınlar anlatır ne güzel kadın daş gibi seni çekemem ben diyip duruyor yemin ederim işten gelir yemek hazir üstü yıkanmış hiç Bir gün kavga çıkarmam susarım hep sabah annesi akşam oğlu ben bittim
Bence hayatını mahveden kocan değil sensin.adamda yok yok hala aşığım diyosun enteresan

Konu gerçekse eğer ki gerçek olduğuna inanmıyorum, kimsenin bu kadar zekası geri değildir. Baştan bile bile lades demişsin kızım otur evde ye küfürlerini böylesine de müstehak .
eski konusu da var ama tabi bende gerçek olduğuna inanmıyorum
ya da arkadaşta zeka ile ilgili sorun mu var anlamadım (dalga geçmiyorum hastalık mı acaba diye düşünüyorum)
bide ne diyorlardı mazoşist olabilir mi?

Doğru nasıl kutulucam babam annem perişan ben çocuğu aldırdım diye dayanamıyorum vijdanim içimi kemiriyor gözlerim ağlamaktan görmüyor artık çok kötüyüm
Ruh doktoruna giderek neden ağlıyorsunuz iyi ki çocuğunuz dünya gelmemiş yazik gunah bide o yavrunun hayatını da ni mahvedecektiniz kari koca.

eski konusu da var ama tabi bende gerçek olduğuna inanmıyorum
ya da arkadaşta zeka ile ilgili sorun mu var anlamadım (dalga geçmiyorum hastalık mı acaba diye düşünüyorum)
bide ne diyorlardı mazoşist olabilir mi?
Vajinismusum diyor hamile kaldım diyor anlamadım gitti . Böyle insanlarla aynı havayı solumak koyuyor.

sevgililiğimiz boyunca da böyleydi
Peki ama bunu bile bile neden evlendiniz ? Evlenince sihirli değnek mi dokunuyor? Başınızı siz yakmışsınız. Bir de çocuk yapıpta lütfen onun da başını yakmayın böyle rezil bir ortamda…Aileniz arkanızda mı?Boşanın gidin baba evine…Bir iş bulun çalışın.

Böyle konularda şunu merak etmişimdir hep. Gerçekse gerçeği, değilse kurgunuzun mantıklı şekilde açıklamasını öğrenmek istiyorum.
Sabah akşam hakaret dayakla geçirip sonra nasıl sevişiyorsunuz? Yani mideniz nasıl alıyor demiyorum, adam nasıl yaklaşıyor size? O anlık canım cicim mi yapıyor, yoksa yine küfür hakaret yat aşağı falan mı diyor? Aklım almıyor bunu cidden.

Adam seni dövüyor, hamileliğinde bile özen göstermiyor, çocuğa benden değil diyo, çocuk alınıyor, ailene küfür ediyor, ailesi sana küfür ediyor, adamın sana yapmadığı herhangi bir olumsuz davranış kalmamış 4 büyük kitaptaki tüm kötülükleri yapmış. Sen çok aşıksın. Öyleseyse tombalaaaa

Sizde de iyi mide varmış haa adam kuzeni ile aldatıyor ayağına gidiyorsunuz dövüyor sövüyor yine ayağına gidiyorsunuz bumerang gibi adam atıyor siz geri geliyorsunuz hicmi gururunuz yok bu adam sizi sevmiyor bosan kurtul sizinkisi sevgi değil saplantı olmuş

Dayak var küfür var aldatma var ailesinin zulmü var. Olmayan tek şey sevgi aşk. Adam her tür manyaklığı yapıyor siz koşa koşa çağırmadığı halde dönüyorsunuz. Adamın paspası olmuşsunuz bu nedir ya?
Ailenizde de akıl yok. Ben kızım olsa bunun milyonda birini yaşasa alır odaya kilitlerim yine o eve göndermem. Ailecek aptal mısınız? Ezik misiniz? Şuursuz musunuz!
Bir insanın kendine saygısı olmaz mı ya.

Son düzenleme:
Ailesi devamlı bu olanlarda beni suçluyor ben evimde durmamisim yemek yapmamışim çocuğumu aldırmışım karılık yapmamışim devamlı aileme gitmek istemiştim eşimin ailesinden evlendikten sonra anne baba yok eşinin ailesi sadece olacak annem gille Burak desem yok kendine gelir annem aradı kızım gelip çarşıya cikak ben memlekette gidecm kıyafet Alaçam beraber gidek yok gidemezsin ben izin vermiyorum senin annen seni niye arıyor sen evlendin artık ne annesi benim evimin huzurunu annen bozuyor yuvamı yıkacak dedi durdu annemi aradım gelemiycem dedim kadın ağladı bende ağladım ben kurtulmak istiyorum artik

Ben vajinismusum ben çocuk çok istiyordum baba neler yaptıki ben istemedim bana öyle pisikoloji uyguluyorki sen bunları hak ediyorsun sen çocuğumu aldirdin sen birşey yapmissinki ben bunları yaptım bana çocuk bende değil bille dedi
Evet bu tabloda bir vajinismus eksikti. Eksiği tamamlayarak fake hikayenizi sonlandırdınız diye düşünüyorum.

Vajinismusum diyor hamile kaldım diyor anlamadım gitti . Böyle insanlarla aynı havayı solumak koyuyor.
vajinismus değildir o çok zorlanıyordun acı çekiyordur
adam da dinlemiyordur onun acı çekmesini falan

vajinismus bildiğim hiç ilişkiye gireyememek

Dayak var küfür var aldatma var ailesinin zulmü var. Olmayan tek şey sevgi aşk. Adam her tür manyaklığı yapıyor siz koşa koşa çağırmadığı halde dönüyorsunuz. Adamın pastası olmuşsunuz bu nedir ya?
Ailenizde de akıl yok. Ben kızım olsa bunun milyonda birini yaşasa alır odaya kilitlerim yine o eve göndermem. Ailecek aptal mısınız? Ezik misiniz? Şuursuz musunuz!
Bir insanın kendine saygısı olmaz mı ya.
Babam buraya gelip kapıya dayandı g l eve gidecez dedi ben gitmedim bana beni suçlu gösteriyorlar pisikoloji uyguluyorlar

X