Şu cümle gayet açık ve net aslında. Ne kadar kavga etmiş olursanız olun iyi günde kötü günde diye söz vermediniz mi? siz tüm fedakarlığı yapmışsınız, Adam ne ne yaparsan yap demiş. son karar sizin ama boşanmak doğru bir hareket olur sanırım.sokaktaki muhtaç bir insan bile yandım dese koşar neyi var der bakarsanız ama eşim gelmedi
Ya ev ev diye diretip insanı hayattan soğutacak birine benziyorsunuz. Adam yeni borçtan kurtuldu belki tekrar girmek istemiyor. Ülkenin hali ortada normal değil mi ?
Yalnız hastaneye gelmemesi tam bir fiyasko. Merhaba yorumunuz için teşekkürler ancak ev alacak durumumuz vardı ve zaten aracında almak için satın aldık. üstelik borca da girmiyorduk ancak o arabasını tercih etti…
Ya ev ev diye diretip insanı hayattan soğutacak birine benziyorsunuz. Adam yeni borçtan kurtuldu belki tekrar girmek istemiyor. Ülkenin hali ortada normal değil mi ?
Yalnız hastaneye gelmemesi tam bir fiyasko. Merhaba yorumunuz için teşekkürler ancak ev alacak durumumuz vardı ve zaten aracında almak için satın aldık. üstelik borca da girmiyorduk ancak o arabasını tercih etti
Her iki tarafı da gören tarafsız yorumunuz için teşekkür ederim.Eşinizin hastahaneye gelmemesi çok üzücü olmuş. Fakat şu ev konusunda haksizsiniz.
İnsan ömrü okadar azki.. perişan oluyor strese giriyor insanlar ödeme yapmaktan.
İşten çıkarsam borcumu nasıl ödeyeceğim diye islerini bile kendilerine zehir ediyorlar.
Kirada olmakta kolay değil fakat okadar borcun altına girmek insan ömrünü de kiyaslarsak değer mi bence değmiyor.
Biz zamanında aldık evimizi düşüktü ozaman krediler. Şimdiki aklım olsa kredi işine hiç girmem bilinclendim Allah affetsin inşallah eşimi beni..
Ben esasında da ne olursa olsun eşimle ailemin evine de ücret ödemeden oturmazdim.
Cocuğunuzda varmış dilerim eşiniz düzelir ortak noktada buluşur evliliğiniz düzelir.