senin yaşadığında çok sinir bozucu.evet unutmak mümkün değil bende kendime kızıyorum keşke ilk günden kızsaymışım bende senin dediğin gibi kendimi aptal yerine koyulmuş gibi hissettim.eşin yine kuzenini eve çağırıyormu
10 yıldır unutamamışsın çok büyütmüşsün içinde ya. o top oynadığı kızları şimdi yolda görse belki tanımaz eşin boşver zaten o kızlar da şimdiye g..ü göbeği salmışlardır ohoo sanmıyorum eskisi gibi öyle burunlarının havada olduğunu bunları düşünüp kendini rahatlat bari 10 yıl geçmşş aradan yahu
Kızlar belki saçma aradan bu kadar sene geçmiş olmuş bitmiş diyeceksiniz ama.
10 sene önce kızıma hamileyken eşimin bana onurumu kıracak bir tavırda bulundu hala unutamıyorum.kaynanamlarla aynı mahallede oturuyorduk.kaynanamların evi mustakil olduğu için kaynanam,kaynatam ben bahçede oturuyorduk.yeni evli olduğumuz için eşimin işten gelmesini dar bekliyordum.eşim işten gelir gelmez yemeğini veriyordum bulaşıkları yıkadıktan sonra muhabbet edeceğiz diye bulaşıkları bile hızlı hızlı yıkıyordum.eşim sıgara içeceğim diye kapıya çıkıyordu.bir bakıyordum eşim kızlarla top oynuyor.hemde benimle konuşmayıp arkadaşlık yapmayan kızlarla.kendini görümcem,görümcemin kocası.onlar evine gidince eşim oyun oynamaya devam ediyordu.hemde saatlerce.bende saatlerce evde tek başıma karnı burnunda ilgiye daha çok ihtiyacı varken onu bekliyordum.kızlar çok kendini beğenmişti tenezzürsüz insanlara yukardan bakan insanlar olduğu için bende pek yakınlık kurmadım.bir gün yine eşim kızlarla top oynamaya gitti kaynanamla kaynatam kapıda oturuyor.kaynanamın yanına gittim aynur teyzelere gidiyorum beni çağırdılar dedim kaynatam hayır olmaz oğlu gelir işten şimdi bize öyle şeyler ters dedi bende oğlunuz orda top oynuyor kızlarla onun yaptığı ters değilmi dedim sustular.oğlunun top oynarken sesi geliyordu.eşimin top oynarken gülme sesleri bile aklımda.eşim 3 saat belki oynadı sonra eşim ter içinde eve geldi.bayağ tartıştık tamam senlen oynayalım ozaman dedi.9 aylık hamileyim nasıl oynayayım dedim.konuşalım gezelim dedim şartmı top oynaman dedim.bu tartışma sonrası daha öyle yapmadı ama hala aklıma geldikce çok üzülüyorum.sizin eşiniz böyle yapsaydı sizde aynı şeyleri düşünürmüydünüz
ay ne güldüm yeminlee inan...Rabbim de doğacak çocuğunun da senni de eşinin de hep güldürsün inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?