eşim hakkında unutamadığım

Çok sabırlıymışsın valla.. Benim eşimde daha 2 yıllık evliyken asker arkadaşıı gelmiş bulundugumuz şehre ama eşi ve çocuklarıyla beraber. Bana haber verilmiyor geziliyor tozuluyor bende evde adamın yolunu bekliyorum. Neyse akşamına kayınvalidemlere gittik. bende kayınpederime anlattım oğlunuz evli olmayı içine sindiremedi hala bekar sanıyor kendini dedim saydım sıvadım. Öyle bir rencide ettimki bir daha cesaret edemedi

Tepkinizi zamanında vermiş olsaydınız şimdi muhtemelen o olayı hatırlamıyor olacaktınız.
Hatırlasanız bile öylesine hatırlayıp geçecektiniz.

Konuşmadığımız şeyler içimizde yara olur, olayın büyüklüğü-küçüklüğü çok da fark etmez.

Eşinize içinizi dökmezseniz, dediğiniz gibi bir 10 sene daha gider böyle

Yerinizde olsam geçer karşısına yarı şaka-yarı ciddi anlatırdım bunu.
"O zamanlar saflığıma geldi kıramadım kafanı" der iki tane vururdum kafasına

Can sıkıcı bir şey yaşanmış, ama 10 sene önce yaşanmış...

Arkadasim evet kotu bir durum o donem hamile oldugun icin dahada hassas bir hal almis...ama bitmis...onemlisi sen soyleyince bir daha gitmemis...10 sene bundan daha ciddi bir sey yasamadiysan sana ozendim bile diyebilirim...ben 5 senedir evliyim ve unutmak icin ugrastigim o kadar cok sey yasadim ki...derdini kucumsemek degil yanlis anlama ama inan kendini 10 sene sonrada yipratmana degmez...yapman gereken bence bundan sonra bu gibi bir durumda aninda tepkini koy olayi aninda coz icinde buyutme....bu seni bitirir eminim esin unutmustur bile ....

Olanla ölmüse care yok, ne düsünsen, nekadar yipratsan simdi kendini bos.
Aninda patliyacaksin bundan sonra. Ozamanlar yeni gelinmissin, hamileliginden dolayida cok duygusallasmissin ve birtürlü atlatamamissin üstünden. Esinde gencligin verdigi cahilligiyle ancak kendi derdindeymis, hem top oynamak hem kizlarin ilgisi, totosu kalkmis iste. Sen zaten evdeydin, niye senle ilgilensinki. Bosuna karni burnunda eslerini aldatan veya terk eden adamlar yok bu dünyada, benciller iste ne olacak. Hatta eminim su an bu anlattiklarini esine anlatsan gülüp gecer, galiye bile almaz, unutmustur hatta. Sen kendi kendini üz dur isin gücün yoksa, bos isler bunlar.

kıyamam ya haklısın canım ınsanın aklına gelmezmı
olsun artı ole deılse boswer unutmaya calıs

eşiniz kaç yaşındaydı ozaman heralde küçük evlendiniz aklı oturmamış ozamanlar

neyse 10 sene geçmiş unutun artık ilerde yaşlanıncaa anıp gülersiniz eşinizin şaşkın durumuna

aklı yetse oynamaya gitmezdi sanırım

ne topmuş be ya,yuva yıkacakmış neredeyse :) ben olsam 10 yıl önce olmuş bu olayı hala düşünmezdim çünkü tepkimi belli etmek için 9 ay beklemezdim.önce güzelce konuşur,sonra uyarır daha da anlamıyorsa o topu onun kafasında patlatırdım! sonra sen sağ ben selamet

Bu olayin icinizde bu kadar büyümesinin sebebi o zaman ki hamileliginizden dolayi icinde oldugunuz durum.
Cok haklisiniz, bende olsam aklima geldikce üzülürdüm ama o olay artik gecmis gitmis.
Siz asil simdi sizi üzen duruma, alisverislerde ki tezgahtar kizlarla falan sakalasmasina care bulun.
Sizi rahatsiz edecek derecede hic tanimadigi insanlarla samimi olmasi, sakalasmasi hos degil, konusun ve yapmamasini söyleyin.

Geçmişi düşünüp şimdi ki anı harcamaya kendinizi yeniden saat gibi kurmaya gerek yok.

Belki haklısınız yaşadığınız üzüntü de ama çok seneler geçmiş artık acıtmasın sizi noktalayın.

ve artık üzülmeyin olur mu

konu sahibi arkadaşım insanın aklına geldikçe içine batan bazı olaylar ve anlar vardır muhakkak ne yaparsa yapsın unutamaz aklına geldimide kalbini sızlatır geçer. sizin içinde bu durum böyle olmuş. hamilelik döneminde olması da sizin hassasiyetinizi arttırmış belli. şükür ki bu konuda kavinvalidenze içinizde kalmayacak şekilde cevap vermişsiniz ve eşinizle konuşup onun birdaha gitmemesini sağlamışsınız. en azından bunu düşünmek lazım sevinmek için. olsun ya hayatta daha neler göreceğiz ne kadar kalbimiz yanacak kalp yakacağız bilemiyoruz. ama zamanla bunları önemsememeyi öğrenmeliyiz..

koskaca adam koskoca kızlarla mahallede top mu oynuyormus,
yoksa kız cocuklarıyla felan mı anlayamadım
amma 10 yıl oncekı olayı neden düşünüyorsunuz ki demekkı hala bir şeyler yolunda değil

Siz biraz kıskanmışsınız galiba birazda takıntılık var gibime geldi:) Elbette eşinizin sizinle ilgilenmesi lazımdı ama o an için belki düşünememiştir.Bence kafaya takmayın aradan 10 sene geçmiş.

yok onun yuzunden cok tartişmalrımız oldu konusmayacaksın dedim annesi gile bile söyledim herkezin bana tepkisi bekar kızın senin evinde ne işi var demek oldu cok sukur gelmiyo eşimle mutlu olmak beni daha cok mutlu ediyo tek dilegim huzur

bnde merak ettim eşinle senin o zamanki yaşını ....

eşin çocukça davranmış:18:

ama geçmiş zaman takmayın illa ki unutmazsınız ama bunu saplantı haline getirmeyin eşinizinn yapısı böye demekki herkezin hayatında unutamadığı unutmak istemediği olaylar vardır.

Benzerleri mi? :) devede kulak diye bir deyim varya canımcığım işte o..

Herneyse.. Maalesef çoğu erkek; kadın-erkek ilişkilerinde temkinli yada mesafeli yada biz kadınlar gibi dikkatli davranamıyorlar yada ince düşünemiyorlar vs. Kötü niyetden yada kasıtdan değil, sözüm meclisten dışarı. Senin anlattığın da bu duruma uyuyor. Zaten zaman içerisinde bu tip benzer davranışları tekrarlamamışsa sorun yok. Böyle düşünerek bazen unutuluyor, ama bir tartışma da yada kırgınlıkta hatırlamadığı müddetçe :)

ay ne güldüm yeminlee inan ...Rabbim de doğacak çocuğunun da senni de eşinin de hep güldürsün inşallah....

Gökten üc top düssün ücüde esinizin basina düssün :)
Üzülmeyin, gecmis gitmis.
Sizde onu oyuna almayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…