Eşim haber gönderdi

Konuları okumaya çalıştım ama olaylarin içinde çok insan var aklım karıştı anlayamadım. Şiddet vs varsa açın gitsin dava inat etmektense paşa gönlün nasıl yap diyosa onu yap şu evrak konusunda. Ben evlilikte şiddet ve dönülemez dil yaraları yoksa gurur yapılmasını doğru bulmuyorum. Sen adamı hala seviyosum ki umarsız davrandığı için uzuluyosun. Çocuk niye agliyo ya çocuğa yansitmayin gözünüzü seveyim siz boşanmayı beceremiycekseniz çocuğa boşandığı biz için travma yaraticaksaniz hiç bu çileleri cekmeyin aynı evde kavgalariniza devam edin o zaman. Ayrılığı huzur için yapiyosunuz lütfen tek çabaniz çocuğun huzuru olsun, birbirinize yapicaginiz inatlar değil.
Cocuk kovulurken yanımda ydı kavgada da asla konuşmuyorum yanında ama farkında yani herseyin

Oğlun çok agliyor onu gelip görmeyecek misin desen?
Evlat denince akan sular durmali bence
Oğlunuz adına haber gönderin.Sizde ılımlı olun.Kendinizi ona insancıl bir sekilde ifade edin.babaligini unutmasin.
Kesinlikle katılıyorum belki halinizi görse bi kez düşünür ben ne yaptım yuvami nasıl bu hale getirdim diye çocuğu kullanıyor diye dusunmezse ılımlı ılımlı şekilde anlatın cocuk cok agliyor diye ya yada biz ailemin yanına gideceğiz çocuğu son bi kez görmeye gel diyebilirsin evde olduğunuzu biliyor ku acaba

Kesinlikle katılıyorum belki halinizi görse bi kez düşünür ben ne yaptım yuvami nasıl bu hale getirdim diye çocuğu kullanıyor diye dusunmezse ılımlı ılımlı şekilde anlatın cocuk cok agliyor diye ya yada biz ailemin yanına gideceğiz çocuğu son bi kez görmeye gel diyebilirsin evde olduğunuzu biliyor ku acaba
Ben de böyle düşünüyorum oğlumuz çok üzgün benimle konuşma ama ara oğlumuzla konuş desen?

Her yerden engelliyim birde siz kendiniz halledin diyen bir insan
Dava açmayı neden bekliyorsunuz o zaman? Açın da tedbir nafakası isteyin. Bu şekilde adamın insafa gelmesini bekliyorsunuz gibi duruyor. İyice ezer sizi. Eğer dava açılınca da pişman olmazsa zaten sizi gözden çıkarmış demektir, para pul vermem diyen sizi her yerden engelleyen adamla evli kalıp ne yapacaksınız?

Ben de böyle düşünüyorum oğlumuz çok üzgün benimle konuşma ama ara oğlumuzla konuş desen?
Her yerden engelliyim ayagina mi gideyim?baba o bunu hatirlatmam mi gerektiriyor
9 yilda kackere kavga ettik annesi yüzünden kackere adim attim bi bilseniz

Dava açmayı neden bekliyorsunuz o zaman? Açın da tedbir nafakası isteyin. Bu şekilde adamın insafa gelmesini bekliyorsunuz gibi duruyor. İyice ezer sizi. Eğer dava açılınca da pişman olmazsa zaten sizi gözden çıkarmış demektir, para pul vermem diyen sizi her yerden engelleyen adamla evli kalıp ne yapacaksınız?
Ailem bekle diyor param yok isim yok suan
O acsin diyor herkes
Ne yapabilirim gercekten boşanacagim diyorsa açsın davayı kovan o bosanalim diyen o
Benim param ve işim olsa ve gercekten boşanmak istesem beklemezdim
Eşimin amacı benim çocuğumuz var ayrilmayalim deyip adım atmami sağlamak
Eziyet etmek surundurmek
Defalarca avukatla görüştüm ailem dur deyip duruyor ne yapabilirim?
Sanki karanlik bir kuyuya sıkışmış gibiyim

Ailem bekle diyor param yok isim yok suan
O acsin diyor herkes
Ne yapabilirim gercekten boşanacagim diyorsa açsın davayı kovan o bosanalim diyen o
Benim param ve işim olsa ve gercekten boşanmak istesem beklemezdim
Eşimin amacı benim çocuğumuz var ayrilmayalim deyip adım atmami sağlamak
Eziyet etmek surundurmek
Defalarca avukatla görüştüm ailem dur deyip duruyor ne yapabilirim?
Sanki karanlik bir kuyuya sıkışmış gibiyim
O zaman hiçbir şey yapmadan onlardan bir hamle bekleyeceksin

Ailenden çok tuhaf. Kv yüzünden kaçıncı kavganızmış bu neden destek olmuyorlar??? En azından yanlarına çağırabilirler. Eşin belki korkar evden gittiğin için. Ama ailenin bu hareketleri de tuhaf.

Ailemin yanına geldim dün kardeşim gelip aldı
Onlar eşimin pişman olup döneceğini düşündü
Ama ben 3 gün boyunca avukat aradım bir avukatla görüştüm
Ama eşimin son yazdıkları beklemenin manasız olduğunu gösterdi şimdi biraz bekleyip ailem de kabullenme sürecine girince bir avukatla görüşeceğim
Ailenden çok tuhaf. Kv yüzünden kaçıncı kavganızmış bu neden destek olmuyorlar??? En azından yanlarına çağırabilirler. Eşin belki korkar evden gittiğin için. Ama ailenin bu hareketleri de tuhaf.

Bugün akşam üzeri eltim mesaj attı
Mesajında :Abim davayı o açsın bana dosyayı göndersin
Yazmış.
Bende tamam yazdım
Annemle babam davayı sen değil o ne zaman isterse açsın. Cebimden para çıkmasın diye açmıyor dediler sen niye yorulacaksin yıpranacaksın oglunla ilgilen gez dolaş evinde dur biz sana para göndereceğiz ama sen açma davayı o açsın dediler
Kız kardeşim se kaynananın istediğini verme birleşmesen bile nikahını verme diyor

Eşimin bu kadar çabuk vazgeçmesine bu türlü vicdansız olmasına inanamıyorum benim sevdiğim adam bu muydu ?
Oğlum sürekli ağlıyor babasıyla hergun telefonda defalarca konuşurdu arayalım deyip duruyor
Evde para olmadığını alışverişe cikamadagimizi çocuğun ihtiyaçlarını dr a gitmemiz gerektiğini biliyor (çinko ve magnezyum eksikliği var oğlumda)

Beni her yerden engelleyip takipten çıkarmış bu kin neden anlayamadım

Şimdi sizce davayı o açsın diye bekleyeyim mı yolda avukatmi bulayım?

Bilmeyenler için önceki konum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-bir-yola-girmek-uzereyim.1075689/

Ber ra Ber ra işin içinde başka hinlikler olabilir. Neden hem seni kovuyor hem seni 9 senedir istemiyorlar hem de davayı sen aç diye haber göndeiyorlar. Bence bekle biraz. Ailenin yanında zaman geçir. Unut onu ailenin yanında bir iş bulmaya çalış. düxenini yavaştan kurmaya başla. Ha niye dava açmadın derse seni bekledim isteyen sizdiniz siz niye açmadınız dersin. En azından bir süre bekle bakalım. Sonra tutup biz bırakmadık onu kendisi meraklıymış boşanmaya da der bunlar. Hele o kayınvaliden den hertürlü numarayı beklerim ben.

Sabırlı ol Allah yardımcın olsun. bunca zaman kıt kanaat geçinmişsin hep alttan almışsın herşeye evet demişsin ama işte malesef ağzınla kuş tutsan da bazılarına yaranamazsın. Sen onları unutmaya çalış Allaha bırak o işini bilir. Sen kendine bir iş bulamaz mısın hem de ilerde mahkeme falan olunca da oğlunun velayeti konusunda elin güçlenmiş olur

Ber ra Ber ra işin içinde başka hinlikler olabilir. Neden hem seni kovuyor hem seni 9 senedir istemiyorlar hem de davayı sen aç diye haber göndeiyorlar. Bence bekle biraz. Ailenin yanında zaman geçir. Unut onu ailenin yanında bir iş bulmaya çalış. düxenini yavaştan kurmaya başla. Ha niye dava açmadın derse seni bekledim isteyen sizdiniz siz niye açmadınız dersin. En azından bir süre bekle bakalım. Sonra tutup biz bırakmadık onu kendisi meraklıymış boşanmaya da der bunlar. Hele o kayınvaliden den hertürlü numarayı beklerim ben.

Sabırlı ol Allah yardımcın olsun. bunca zaman kıt kanaat geçinmişsin hep alttan almışsın herşeye evet demişsin ama işte malesef ağzınla kuş tutsan da bazılarına yaranamazsın. Sen onları unutmaya çalış Allaha bırak o işini bilir. Sen kendine bir iş bulamaz mısın hem de ilerde mahkeme falan olunca da oğlunun velayeti konusunda elin güçlenmiş olur
Is arıyorum ama deneyim tecrübe yaş diploma tez avantajlarim var
Babam sadece hiçbirşey yapma sadece dinlen bekle bir süre dedi
Ben bir yol bulacam dedi
Dayımın gelmesini bekliyor galiba (dayım hakim ve eski boşanma avukatı)

Ne gibi hinlikler olabilir ki ? Fikriniz nedir Düşünemiyorum hiçbirşey suan kafam cok dolu ve yorgun

Ne gibi hinlikler olabilir ki ? Fikriniz nedir Düşünemiyorum hiçbirşey suan kafam cok dolu ve yorgun

Valla dedim ya ben o çirkef kayınvaliden den herşeyi beklerim. Başanma aşamasında neler neler yapıyorlar. Bi de çocuğun velayetini almak için her türlü numara beklerim. Bilemedim şimdi ama neden ilk adımı senden bekliyorlar işgillendim biraz. Bi de bi arkadaş yazmış boşanma davalarında ilk dilekçeyi veren sonradan ekleme yapamıyor. ama karşı taraf istediği şeyleri yazıyor.sen davayı açsan senin ayzdıkların akarşılık bir sürü hikaye uydururlar. Sen karşı cevap dilekçesi yazamıyorsun ulul olarak. Bunu onlar biliyor olabilir.

Bence dayını bekle. O daha iyi bilir. iş konusuna gelince de biraz evet dinlen bence de kendine gel. Sonra da iş bakmaya çalış. Çocuk bakıcılığı olur çaycılık olur ne gelirse elden yap. İnan ki o insanlara muhtaç olmaktansa kendi ekmeğini taştan çıkar çok çok mutlu olursun.

Simdi dinlen ama kafanı boşalt

Valla dedim ya ben o çirkef kayınvaliden den herşeyi beklerim. Başanma aşamasında neler neler yapıyorlar. Bi de çocuğun velayetini almak için her türlü numara beklerim. Bilemedim şimdi ama neden ilk adımı senden bekliyorlar işgillendim biraz. Bi de bi arkadaş yazmış boşanma davalarında ilk dilekçeyi veren sonradan ekleme yapamıyor. ama karşı taraf istediği şeyleri yazıyor.sen davayı açsan senin ayzdıkların akarşılık bir sürü hikaye uydururlar. Sen karşı cevap dilekçesi yazamıyorsun ulul olarak. Bunu onlar biliyor olabilir.

Bence dayını bekle. O daha iyi bilir. iş konusuna gelince de biraz evet dinlen bence de kendine gel. Sonra da iş bakmaya çalış. Çocuk bakıcılığı olur çaycılık olur ne gelirse elden yap. İnan ki o insanlara muhtaç olmaktansa kendi ekmeğini taştan çıkar çok çok mutlu olursun.

Simdi dinlen ama kafanı boşalt
Erkek kardeşim ve eşim arkadaslar erkek kardeşim o çok pişman bunu düşünerek hareket et dedi
Bilmiyorum
Ama
3.5 gündür ilk defa sahurdan sonra deliksiz uyudum 6 saat
Sonra kizkardesimle kendimize çikolatalar aldık :)) iftariyelik
Sonra balkonda oturduk sohbetler ettik
Oğlum dün geceden beri hiç aglamadi babasını sormadı
Rahatlamış hissediyorum şuan

Back
X