Kesinlikleee... su bir aile hikayesinde Cem i her izledikce icim gidiyor adam oyle guzel bir es oyle guzel bir baba kiii Allah immm ....ah bu diziler olmasa hayatımız daha güzel olcak :)
Yalnız değilsinValla seni bilmem de ben kesin yanlışlıkla yutmuşum o kalası. Bugün bir konuda daha yazdım buradaki kadınları gördükçe kendimi erkek gibi hissediyorum.
Arada benimde hissetmişliğim oluyor tabiValla seni bilmem de ben kesin yanlışlıkla yutmuşum o kalası. Bugün bir konuda daha yazdım buradaki kadınları gördükçe kendimi erkek gibi hissediyorum.
Evet dert aradım sanırım kendime gece gece, hatta o da burayı okuyacak biliyorum yorumları da okuyo he ona göre yazın he kadın dayanışması
Şöyleki mesela romantik bi şarkı galan dinliyoruz ne biliyim böyle ben gözünü yiyorum adamın ama o bakamıyo gözlerime utanıyorum diyor ama insan eşinden utanır mı diyorum başka şeye utanmıyosun da buna mı utanıyosun falan diye takılıyorum ama merak da ediyorum hani böyle bir durumu olan var mı diye, özlüyorum onunla göz göze bakışmayı uzun süre oluyo öyle olmayalı, sevgisini hissetiriyo ama onda sorun yok sadece bunun sebebini şaapıyorum ben
Hahaha bence de ya o nedir Allah aşkınaYemek yerken, konusurken, dinlerken bakiyoruz zaten goz goze ama oturup romantik sarki acip dakikalarca göze bakmakta sacmalik yahu benim gülesim gelir.
Genel bir erkek durumu bence. Tamam bizler duygusal, romantik insanlarız, dizi ve filmlerde de hep öyle gördük adam kadının gözlerinin içine bakar durur büyük bir aşkla ama normal hayatta sanki biraz garip gibi. Tamam 2-3 saniye bakılır da uzun uzun bakmak da ne bileyim bana da gereksiz geliyor..
aynen öyle kız yemin ederim bunu düşünüyodum bende şimdi, eşim bakcak yine dicek ki hah noldu diye gerim gerim gerincek höfYalnız kadın dayanışma istemiş, adamın bakacağı varsa da yapmaz artık, bi tane hak veren çıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?