Eşim gözlerime bakamıyor🙄

Valla seni bilmem de ben kesin yanlışlıkla yutmuşum o kalası. Bugün bir konuda daha yazdım buradaki kadınları gördükçe kendimi erkek gibi hissediyorum.
Yalnız değilsin

Bizim evde göz göze gelmek meydan okumaktır. Gözlerini kim kaçırırsa önce genelde kavgayı o kaybeder

başlığı okuyunca, kesin aldatma diye girdim konuya :)
ben de öyle anlamlı bakan olunca ne bakıyon diyenlerdenim. uzun süredir, uzun uzun sadece kedim bakıyor, o da acıkınca.
meret öyle de manalı bakıyor ki ne istediğini hemen anlıyorum.

Yanlış yerden destek beklediniz galiba

Ama göz göze bakışma vs lisede kalmadı mı

Sevgilimle el ele bile gezmezdim üniversitede dalga konusu idi

Vay böyle mesafeli sevgililik mi olurmuş

Ne mesafesi demek isterdim aramızdaki yakınlığın boyutu kimsede yoktu bu nedenle el ele temas çok da gerekmezdi daha fazlası vardı aramızda

Evli barklı insanlar müzik dinleyip neden bakışsın ki yapılacak çok daha fazla atraksiyon var

Bana da boş geliyor ‘sen sus gözlerimiz konuşsun muhabbeti’ . yani ben hiç dikkat etmemişim bu meseleye şimdiye kadar :)
gözlerinin içine ancak çok sinirliysem bakarım . Ay Hemde ne fena bakarım.

Genel bir erkek durumu bence. Tamam bizler duygusal, romantik insanlarız, dizi ve filmlerde de hep öyle gördük adam kadının gözlerinin içine bakar durur büyük bir aşkla ama normal hayatta sanki biraz garip gibi. Tamam 2-3 saniye bakılır da uzun uzun bakmak da ne bileyim bana da gereksiz geliyor..

Göz göze bakınca ne oluyor? Dizi film mi bu?
Hiç romantik gelmez bana bu haller. Eşimle ikimiz de bir yerden sonra koparız

Ben kimseyle konuşurken göz göze bakamam. Yüzüne baksam da gözüm illa ki başka yere kayar..

Bana bir tür manyaklığı çağırıştırıyor açıkcası..

Çok antiduygusal bir insanım galiba..

Ben eşimi 6 yıldır tanıyorum aynı şekilde gözlerine bakamam yapı meselesi
Eşim rahat rahat bakar ama ben utanıyorum. Bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor tabi çok seviyorum eşimi ama huy mu desem utanmak mı desem bilmiyorum

Yalnız kadın dayanışma istemiş, adamın bakacağı varsa da yapmaz artık, bi tane hak veren çıkmamış
aynen öyle kız yemin ederim bunu düşünüyodum bende şimdi, eşim bakcak yine dicek ki hah noldu diye gerim gerim gerincek höf

Aman iyi be bakmasın iyi ki bişey dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…