• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim gözlerime bakamıyor🙄

Eşim gözlerime öyleeee baksa manali manali gulmekten yerlere yatarım ki eşim de öyledir tam bir odun 8 sene içinde bende evrilip kalasa döndüm sanıyorum :KK53:

Bence her aşık çift romantik olmak zorunda degil her romantik cift de aşık değil ztn😁 o nedenle bence sevmesi onemsemesi yeterli çokta takılmayın mutluluklar dilerim 💜

uff bu ne yaa...romantizim dozunda guzeldir de hadi sarki acalim birbirimize bakalim cok klişe degil mi?

Göz göze konuşmaaayiii
Özleduum kaaavuşmayii 😂

Eşinizden ısrarla rica edin istediğinizi. 5 6 saniye bakışınca bir gülme tuttuğunu göreceksiniz.

Evet dert aradım sanırım kendime gece gece, hatta o da burayı okuyacak biliyorum yorumları da okuyo he ona göre yazın he kadın dayanışması:KK8:
Şöyleki mesela romantik bi şarkı galan dinliyoruz ne biliyim böyle ben gözünü yiyorum adamın ama o bakamıyo gözlerime utanıyorum diyor ama insan eşinden utanır mı diyorum başka şeye utanmıyosun da buna mı utanıyosun falan diye takılıyorum ama merak da ediyorum hani böyle bir durumu olan var mı diye, özlüyorum onunla göz göze bakışmayı uzun süre oluyo öyle olmayalı, sevgisini hissetiriyo ama onda sorun yok sadece bunun sebebini şaapıyorum ben🙄

Yüzüne bakmayan var eşinin😀😀
Dertsiz başınıza dert aramayın 😀😀
Göz göze bakma bende sadece filmlerde oluyor
Benim gülesim gelir mesela 😃😃

Bende bakamam ki öyle oğluma bile bakınca gülesim geliyor utanma değil de o gidiklaniyormus gibi bir his iste oluyor öyle giz göze sey edince:KK48:

Beni gülme tutuyor ya :) Bazen dizi izlerkem romantik müzik çalar eşim hadi dans edelim der ben gülmekten kopar giderim:) eşimde ne garipsin kız der

Biz bir gün eşimle çay bahcesinde otuyorduk sevgili birini gördük kızla ikisi birbine öyle bakıyor bayağı gülmüştük. Dışarıdan bakınca inanın çok tuhaf duruyor ve romantik değil tam tersi gözlüğünü unutmuş gibi duruyorsun.

Back