- 1 Nisan 2022
- 10.714
- 11.203
- 228
- 31
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Eskileri eşeleyip durmayı bir bırakın ya.karşı taraf için de çok sinir bozucu sizin için de.herkrs eski eski diye tuttursaydı ortada ilişki kalmazdı.uygulamadan evlendiğiniz için güvenemiyorsunuz anladığım kadarıyla ama bu şekilde de olmaz yani.evlilikte hissedilen sadakat sorumluluğuyla sevgiliykenki aynı değil.Bir kere yine o dönemden eski bir mesaj görüp konusu açılmıştı ve yeminler etmişti ben doğacak çocuğumuzun üzerine yemin et demiştim o da seni asla aldatmadım diye bunun üzerine bile yemin etti yani şimdi konusunu açsam ne olacak
Yani neredeyse 10 yıl öncenin tribini atmazdım konusunu açmazdım ama asla da eskisi kadar güvenmezdim gizliden takip ederdim çaktırma önlem almayı öğrenmesinEşimle yaklaşık 6 yıl sevgililik dönemimiz oldu, her buluşmamızda kalbi heyecandan atardı hissederdim, kısa süre sonra evlenmek istediğini söylemişti, şartlar uygun değildi öğrenciydik, henüz işi yoktu kendisi de biliyordu iyi bir iş bulup evlenmek istiyordu. Bu süreçte saatlerce konuşur, haftada bir buluşurduk. hiç ilgisini eksik etmedi. Sorunlarımla ilgilendi ben mutsuzsam o da gerçekten üzülürdü. Yemeğe çıksak öğrenci haliyle hep kendi ödemeye çalışırdı hediyeleri çok özenliydi , parası olmamasına rağmen hep kaliteli şeyler alırdı.yani kısaca hep değerli olduğumu hissettim. aramızda cinsellik yoktu, sadece öper dokunur fazlası yoktu.
Eşimin uygulama indirme geçmişine baktım. her an değişik değişik sohbet uygulamaları indirmiş. bu arada biz de böyle bir uygulamada tanışmıştık ve ilişkiye başlayınca uygulamayı karşılıklı silmiştik. Ama o farklı farklı uygulamalar indirmeye devam etmiş. Muhtemelen cinsellik konuşmak amacıyla . Ki benimle de konuşurdu ama ben çekinirdim öyle çok açık bir şey konuşamazdım.
2014te tanıştık. Başlamış 3 ay sonra indirmeye. 2015, 2016, 2018 bu tarz uygulamalar indirmiş, biz 2020'de evlendik. Şimdi ben bu adamı napayım görmezden mi geleyim evlilik süresince böyle bir şey olmadı diye, ama midemi bulandırdı bu durum.
Niye şimdi baktın da diyebilirsiniz o zaman hiç elime telefonunu almak dahi gelmezdi şimdi de eskisi gibi değiliz bebeğim var ve aramız biraz daha bozuk o nedenle bir şeylere bakmak istedim.
Üstün ahlaka sahip olan da bunca kadın arasından seni nasıl bulup seçecek o var bir de.ilişkiye çok da açık olmayan, bu işlerle pek arası olmayan bir erkekle de tanışma ihtimali ne kadar oluyor?Yok kim linçleyecek , erkek kalitesi belli işte, öyle üstün ahlaka sahip erkek bu forumda veya günlük hayatımızda kaç tane?
Aynen CIRILLA ve YEngenç hanımefendiler gelir der şimdiya bişey diycem de linç edilcem yine
arkadaşlar büyük oranda (hakkaten istisnalar, az bi kısım hariç) erkekler bu, en azından bu coğrafyada bu yani, büyük kısmının kocaman kocaman defoları var, sadece kadınların fark etmesi zaman alıyor... bazen iş işten geçmiş oluyor.
şimd gelip yooo ne kaliteli erkekler de var, ohooo denecek
tamam sizsiniz, evet, hep çok süper adamlar....
Hiç bakmazdım gece uykudan uyanınca telefonuna baktım geri şarja takacaktım ki eşim sesi açık olduğundan duydu bende kendi telimin şarjını arıyordum falan dedim ama pek inanmadı söylemeli miyim baktığımı. Kendimi suçlu hissettim. Sorup duruyor napıyodun sen diye.
Arkadaş grubu wpye baktım sürekli görüştüğü arkadaşları şehir dışına da çıkıyorlar. Grup konuşma içeriği iğrençti daha fazla bakmak istemedim midemin bulanmaması için birkaç mesajdan sonra okumadım zaten. gerçi eşim yazmamış ama böyle arkadaşları olması rahatsız etti hepsi mi böyle bunların bilmiyorum keşke daha düzgün arkadaşları olsaydı
En son 2018 yılında indirmişse değişmiş gibi görünüyor.bazı insanlarda bu alışkanlık. online sohbet vs alışkanlık kesinlikle. flörte bayılır bazı tipler. bel altı konuşmaya doyamaz. asla anlamıyorum. var bu tipler. mide bulandırıcı. fiziken buluşmasa da biriyle sohbet etmesi kesinlikle ihanettir. kimse sohbet etmeyeceği kişiyi eklemez. ya da sohbet etmeyeceği uygulamayı indirmez. iş olsun diye indirilmez o uygulamalar. arayış devam ediyordur. geri planda bir tatminsizlik vardır. kimi insanlar asla değişmez. alışkanlıkları da değişmez.
Evlilik farklı oluyor arkadaşım . Hele çocuk varsa o zamanda bile yıpranıyor . Evlilik demek sorumluluk demek geçim sıkıntısı demek .6 yıllık sevgililikte mukemmel olup 4 yillik evlilikte bozulan sey ne oluyor cidden merak ediyorum. KKda cogu konuda var sevgiliyken harika olup evlenince degisen erkekler. Cinselligi gözünde büyütüyor, yasayinca "ay bu muymus" tatminiyle mi azaliyor sabirlar desek sevgiliyken cinsellik yaşayanlar da benzer konular açabiliyor.
sizin cicim ayi 1 - 2 sene de degil. 6 sene sürmüş.
cidden hic anlayamiyorum. simdi bir diziye basladim ismi ilk ve son
8 saatlik bir dizi. ilk bolumde 2011 ve 2022 seneleri var. tanistiklari gun ve bosandiklari gün. ikinci bölümde 2012 ve 2021, asklarinin doruga ciktigi ilk yil ve birbirlerinden iyice biktiklari bosanma oncesi sene falan. boyle devam ediyor. tam da bu konu uzerine düşünüyordum. Ne oluyor da o büyü bozuluyor? sevgiliyken sevgilisini yere göğe koyamayanlar evlenince göz deviriyor. cidden merak ediyorum.
sizin konunuza da üzüldüm. resmen bir yalanin icinde yasamissiniz. "benden baskasina göz ucuyla bile bakmaz" dediginiz adam ne b.klar yemis. her sey bir yalanmis yani, gel de bu adamin bugünkü sözüne inan.
gecmis gecmis ama o gecmisinde de size bir sadakat sozu varmis. takilmiyormuşsunuz.
bilmiyorum, konuyu acip büyük kavgalar etmek mi daha iyi yoksa gormezden gelip "geçmişte kaldi" diye köt taklidi yapmak mi.
ama arasi cook iyiyken sevgisi icinden tasarken(!) kiz arkadasini aldatan artık her gun kavga ettigi- evde soguk savas olan karisini aldatmayacak mi? adamin karakteri bu yani...
isiniz coook zor. ama ben olsam - her seyi goze alabilecegim bir ekonomik durumum varsa- konusunu acmadan yapamazdim. ya da en kötü bebek icin isten ayrildiysam bebek biraz kendine gelince - krese baslayinca ben de ise dönüp sjfirdan hayat kurmak icin gereken parayi biriktirince konuyu acip ağzına etmek icin kisa bir sureligine gormezden gelebilirdim
Yani siz sevgili iken uygulamalar indirip başkaları ile cinsellik konuşmuş. Kısacası sizi ayakta uyutmuş ve aldatmış. Evlilik sürecinde böyle bir durumun olmaması ona olan güvenini hiçbir zaman sağlamayacak. Çünkü insanın geçmişi peşini bırakmıyor. Hep aklınıza gelecek.Eşimle yaklaşık 6 yıl sevgililik dönemimiz oldu, her buluşmamızda kalbi heyecandan atardı hissederdim, kısa süre sonra evlenmek istediğini söylemişti, şartlar uygun değildi öğrenciydik, henüz işi yoktu kendisi de biliyordu iyi bir iş bulup evlenmek istiyordu. Bu süreçte saatlerce konuşur, haftada bir buluşurduk. hiç ilgisini eksik etmedi. Sorunlarımla ilgilendi ben mutsuzsam o da gerçekten üzülürdü. Yemeğe çıksak öğrenci haliyle hep kendi ödemeye çalışırdı hediyeleri çok özenliydi , parası olmamasına rağmen hep kaliteli şeyler alırdı.yani kısaca hep değerli olduğumu hissettim. aramızda cinsellik yoktu, sadece öper dokunur fazlası yoktu.
Eşimin uygulama indirme geçmişine baktım. her an değişik değişik sohbet uygulamaları indirmiş. bu arada biz de böyle bir uygulamada tanışmıştık ve ilişkiye başlayınca uygulamayı karşılıklı silmiştik. Ama o farklı farklı uygulamalar indirmeye devam etmiş. Muhtemelen cinsellik konuşmak amacıyla . Ki benimle de konuşurdu ama ben çekinirdim öyle çok açık bir şey konuşamazdım.
2014te tanıştık. Başlamış 3 ay sonra indirmeye. 2015, 2016, 2018 bu tarz uygulamalar indirmiş, biz 2020'de evlendik. Şimdi ben bu adamı napayım görmezden mi geleyim evlilik süresince böyle bir şey olmadı diye, ama midemi bulandırdı bu durum.
Niye şimdi baktın da diyebilirsiniz o zaman hiç elime telefonunu almak dahi gelmezdi şimdi de eskisi gibi değiliz bebeğim var ve aramız biraz daha bozuk o nedenle bir şeylere bakmak istedim.
çocuk varsa stres uykusuzluk, sağık sorunları vs. anlarım daEvlilik farklı oluyor arkadaşım . Hele çocuk varsa o zamanda bile yıpranıyor . Evlilik demek sorumluluk demek geçim sıkıntısı demek .
biri kendi Türk değil öbürü partneri Türk değil, öyle olmadığı zaman parametreler değişiyor, saylanmaz.Aynen CIRILLA ve YEngenç hanımefendiler gelir der şimdişu ismin link halinde olanı nasıl yapılıyor bilmediğim için böyle yaptım artık.
Türk olmayan kimmiş?biri kendi Türk değil öbürü partneri Türk değil, öyle olmadığı zaman parametreler değişiyor, saylanmaz.
Cirilla etnik olarak Türk değil ama Slav mı artık Balkan haklarından mı bilmiyorum o kadar.Türk olmayan kimmiş?
Katılıyorum sana.masraf çoğalıyorsa maaş da iki katına çıkıyor.üstelik kirayı bölünmüş oluyorsunçocuk varsa stres uykusuzluk, sağık sorunları vs. anlarım da
şu çağda evlenmek (çocuk haricindeki) sorumluluk, geçim sıkıntısı demek kısmını anlamıyorum
benim etrafımda 100 insandan 80'i babasının evinde değil
kendi evleniyor, kendi geçiniyor evlenene kadar da
zaten babası en fazla üniversitede harçlık yolluyor o da işte KYK bursunun üstüne aç kalmayacak kadar
benim neslim zaten belli bir oranda lisede, çok büyük oranda üniversite hep kendi okudu ben babamdan en son harçlık aldığımda muhtemelen 10 yaşında filandım, o da maksimum bi simit parası
hadi benimki çok çocuklu ailenin en büyüğü olmakla alakalı da çoğu kişi 3 aşağı 5 yukarı benzer, hadi üniversitede harçlık almıştır ya da evde KPSS çalışırken 1-2 sene babasının evinde oturmuştur. en fazla olup olan bu
sonra artık ya bir iş buluyor gidiyor ya atanıyor
ya da evleniyor
ama bu şartlarda evlenen kişi zaten ne zaman bolluk görmüş ne zaman geçim sıkıntısı çekmemiş de evlenince çeksin? evlenene kadar da aç mı geziyor, çıplak mı geziyor, sokakta mı yatıyor bu insanlar? evlenmeden evin faturasını melekler mi ödüyor?
aksine 2 kişi çalışırsa, bütçe yönetimi de becerirse insanlar genelde evlenince daha iyi geçiniyor çünkü o geçici evler, geçici eşyalar, ev arkdaşım evlendi hadi ben taşınmak zorunda kalıyorum dönemleri bitiyor, 2 kişi bölüşüyorsun masrafları, dışarda yemiyorsun. daha düzenli stabil bi hayatın oluyor zaten evler birleştiriliyor ev birleştirilirken eşyalar da birleştiriliyor varsa eksik o alınıyor. ya da muhafazakarlarda eş ailesi alıyor, evlenip arabasını yükseltmeyen yok benim etrafımda bırak bekarlığına göre geçinememeyi, çünkü düğünde altın taklıyor hiç bişey yoksa...
diyeceksiniz ki herkesin ailesi dar gelirli, çok çocuklu vs değil herkes okuyup aynı zamanda çalışmıyor
e iyi de onları zaten ailesi borçsuz evlendiriyor, bazısı evini arabasını veriyor, daha nereye geçinemiyor?
neyse kısacası kim bu evlenene kadar uzayda yaşayıp evlenince anyayı konyayı görenler? hangi premsesler bunlar ben çok merak ediyorum...hem babasının evinde rahatı iyi olup, bütçe geçim derdi olmayıp, hem de fakir kocayla evlenip durumunu bozacak kadar evlenme meraklısı, kim bunlar?
aynı ülkede ne kadar farklı dünyalarda yaşıyoruz diyecem de dediğim gibi bi ben değil (ben zaten evli değilim) benim etrafımda yok yani..ki etrafımda iş çevrem alayı ateist seküler, aile çevremse dindar muhafazakar tutucu çevre, orda da yok burda da yok arkadaş...
Bebek olana kadar iyiydi genel olarak bebekten sonra da ilgili ama saygısızlık arttı bebek beni çok yordu ben de fazla söylenmeye başladım tartışmalar arttı.Geneli nasıl evliliğin geneli iş güç varmı kenarda para ev arsa mal mülk iyi babalık iyi kocalık ilgi güvence varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?