Eşim gördüğüm şeyi inkar ediyor

öyle büyük tepki veriyorsunuz ki saklama ihtiyacı hissetmiş bu da tüy dikmek olmuş.
sakince konuşsanız yaptığı şeyi gördüğünü bunun sizi gerdiğini bir daha istemediğinizi vs. ozaman rahatlıkla söyleyebilirdi. yine aynı tepkiyi veriyorsunuz. bu durum eşinizi haklı kılmaz ama sizi yormayacak bir rakamsa birbirinizin güvenini zedelediğinize değmez.

Cok ama çok sinirliyim esime öfkeliyim 2 gün önce telefonundan atilacak fotograflari kendime atarken bir grup yazısmasına sahit oldum arkadas grubu normalde okumam zaten ortadadır telefonu gizli sakli yoktur aramızda..Esimin bir arkadasi var belki dolandırıcı degildir ama tam sırtlan tipli biri böyle hic güven vermiyor sevmiyorum asla esimle de her zaman görüsmezler o derece samimi değiller yani.Gecenlerde esimi aramısti para istemisti asla paramizi yedirme o herife demistim yok be ne isim olur demisti.Ayni arkadası herkesten para istemis grupta iste cok zordayım kartlarım patladi intihar derecesindeyim bankalar pesimde cocuguma bez alamiyorum icralik oldum vs herkes üc bes neyse atmıslar dekontlarını gruba bir baktim esim de atmıs insallah kapatirsın kartlarinı bir daha acılma vs. yazmıs 7 bin kadar atmış.
Ben o an olayın sokuyla bagırdım buraya gel bu ne demek oluyor elin at hirsizi kilikli herifine bir kurusumuzu dahi yediremezsin diye.
Apar topar yanıma geldi ne diyorsun diye olayi anladı o arada telefonu alıp kendi dekontunu silmis öyle bir sey yoktu ben para atmadım bak arkadaslar atti al bak kurcala nereye bakacaksan bak ara sor arkadaslarimin hepsine diyor ama gözümle gördüm itiraf etse attim dese belki bu kadar kızmam.Salak yerine koydu resmen beni 2 gündür yüzüne bakmiyorum konusu acilinca hala daha ben para atmadim diyor.

Sadakatsızlik sadece başka kadın sözkonusu olunca mi olur bu da bir tür sadakatsizlik degil mi sizce ? Mobil bankacilikta da gözükmüyor onu silebilmesi mümkün mü ? Gördüğüm seyden emin olmasam inanacagim o derece inkar ediyor atmadim yedirmem ben ona para diye ama hala inanmiyorum inanmayacagim da simdi her yaptigi söyledigi batıyor dogru söylese bile yalan gibi geliyor siz olsaniz ne yapardiniz gözümde mükemmel es degerini yariya indirdi bu yaptigiyla
banka extresi silinemez ki ilk defa duydum

Konu sahibi bakmış banka hareketlerine görememiş. Silinebiliyor mu ki bu işlemler ben silinmez diye biliyorum ama yanlış olabilir
silinenemez ama soyle olabilir; konu sahibi panikle bakarken gozden kacirmistir. yapikrediden para transferleri sorgulaya bastiysa mesela orada tek tek hepsini girmek lazim eft mi, fast mi, cebe havale mi falan.
en sagliklisi hem para karttan hem kredi kartindan hesap gecmisini tane tane ay ay incelesin. bazen kredi kartiyla da para gonderiliyor bazi bankalardan.
tane tane inceledigi halde bulamadiysa findeks raporu istesin ki cok kolay.
arama kismina findex ya da findeks yazsin. cikar zaten neredeyse hepsinde "findeks risk raporu olusturma" yi secsin, 50-70 arasi bjr odeme aliyor , kendi mailini yazsin. o zaman ortaya cikar baska kredi karti var mi baska gizli banka karti var mi vs.
varsa o zaman kiyamet kopar:)

silinenemez ama soyle olabilir; konu sahibi panikle bakarken gozden kacirmistir. yapikrediden para transferleri sorgulaya bastiysa mesela orada tek tek hepsini girmek lazim eft mi, fast mi, cebe havale mi falan.
en sagliklisi hem para karttan hem kredi kartindan hesap gecmisini tane tane ay ay incelesin. bazen kredi kartiyla da para gonderiliyor bazi bankalardan.
arama kismina findex ya da findeks yazsin. cikar zaten neredeyse hepsinde "findeks risk raporu olusturma" yi secsin, 50-70 arasi bjr odeme aliyor , kendi mailini yazsin. o zaman ortaya cikar baska kredi karti var mi baska gizli banka karti var mi vs.
L leylosvemecnun bacım duydun mu bak kadın tane tane anlatmış

Yalan var işin içinde böyle bir şey için yalan söylüyorsa her şeyine ben soru işareti olarak bakarım artık 🤔

Yani yalan söylemesi ,gizli gizli iş yapması ,seni salak yerine koyması falan tamamen saçmalık ve rahatsiz edici katılıyorum. Ama yani erkekleri biliyoruz. O an direk yüksek çıkışmışsın, aşırı tepkiler veren biriysen kavgadan korkup eli ayağına dolaşıp salak salak saklamaya çalışmış olabilir🤣 ki zaten bunu da beceremiyorlar. Yani doğrusu hareketinin arkasında durup açıklama yapması ama yine diyorum erkekleeer😅

Bence al karşına önce yeniden sor. Sinirlenmeden,yargilamadan .Gönderdiğine kızmıyorum ama bunu beni salak yerine koyarak saklaman beni çok sinirlendiriyor. Doğruyu söyle kapatalım konuyu ya da ben zaten bulacağım o dekontu o zaman kötü olur de. Buna rağmen devam ederse güzel bir ayar verirsin🤣

Cok ama çok sinirliyim esime öfkeliyim 2 gün önce telefonundan atilacak fotograflari kendime atarken bir grup yazısmasına sahit oldum arkadas grubu normalde okumam zaten ortadadır telefonu gizli sakli yoktur aramızda..Esimin bir arkadasi var belki dolandırıcı degildir ama tam sırtlan tipli biri böyle hic güven vermiyor sevmiyorum asla esimle de her zaman görüsmezler o derece samimi değiller yani.Gecenlerde esimi aramısti para istemisti asla paramizi yedirme o herife demistim yok be ne isim olur demisti.Ayni arkadası herkesten para istemis grupta iste cok zordayım kartlarım patladi intihar derecesindeyim bankalar pesimde cocuguma bez alamiyorum icralik oldum vs herkes üc bes neyse atmıslar dekontlarını gruba bir baktim esim de atmıs insallah kapatirsın kartlarinı bir daha acılma vs. yazmıs 7 bin kadar atmış.
Ben o an olayın sokuyla bagırdım buraya gel bu ne demek oluyor elin at hirsizi kilikli herifine bir kurusumuzu dahi yediremezsin diye.
Apar topar yanıma geldi ne diyorsun diye olayi anladı o arada telefonu alıp kendi dekontunu silmis öyle bir sey yoktu ben para atmadım bak arkadaslar atti al bak kurcala nereye bakacaksan bak ara sor arkadaslarimin hepsine diyor ama gözümle gördüm itiraf etse attim dese belki bu kadar kızmam.Salak yerine koydu resmen beni 2 gündür yüzüne bakmiyorum konusu acilinca hala daha ben para atmadim diyor.

Sadakatsızlik sadece başka kadın sözkonusu olunca mi olur bu da bir tür sadakatsizlik degil mi sizce ? Mobil bankacilikta da gözükmüyor onu silebilmesi mümkün mü ? Gördüğüm seyden emin olmasam inanacagim o derece inkar ediyor atmadim yedirmem ben ona para diye ama hala inanmiyorum inanmayacagim da simdi her yaptigi söyledigi batıyor dogru söylese bile yalan gibi geliyor siz olsaniz ne yapardiniz gözümde mükemmel es degerini yariya indirdi bu yaptigiyla
Siliniyor kayıtlardan. Bankadan hesap dökümü isteyin orada çıkar

Bu erkeklerin zekasızlığı beni öldürecek, maden al bak diyor. Bankacılık işlemlerinden dekontu bulun sokun gözüne, görsün sizi salak yerine koymayı ama muhtemelen izin vermez bakmanıza.

bankasi ayri olsa dahi aile olarak hesabiniz bir böyle senden gizleme gibi bir hakki olamaz
bir daha böyle birsey yaparsa güvenemeyecegini bosanacagini söyle kesinlikle affetmem de tepki göster

Erkekler kendilerince kavgaya, tartışmaya girmemek için ufak(!) yalanlar söylüyor.Doğruyu söyleseler daha küçük bir kıyamet kopar aslında. 😅
"Sırtlan tipli güven vermeyen" olarak tanımladığınıza göre eşinizin arkadaşı çok da düzgün bir çizgide değil belli ki.
Çocuğuna bez alamayacak kadar eksiye düşüp kartları patlamış adama o hale düşene kadar aklın nerdeydi ne oldu hayırdır derler.
Başka ayakları var muhtemelen kumar vs.
Zaten en önemli özellikleri de duygu sömürüsü ki onu da yapmış.
Umarım giden para geri gelir.İhtiyacı olan insanlara yardım edilir mutlaka ama ben de olsam hem yalan söylediği için hem de böyle bir insana borç verdiği için kızardım.
Öyle üstü kapatılacak,uzatılmayacak bir mesele değil bu.
Böyle bir dekont var ki görmüşsünüz.
Kanıt için üstüleyip gerilmenin faydası yok.
Güzelce konuşup bir daha böyle bir durumda asla tolerans tanımayacağınızı belirtin,umarım tekrarlamaz.

öyle büyük tepki veriyorsunuz ki saklama ihtiyacı hissetmiş bu da tüy dikmek olmuş.
sakince konuşsanız yaptığı şeyi gördüğünü bunun sizi gerdiğini bir daha istemediğinizi vs. ozaman rahatlıkla söyleyebilirdi. yine aynı tepkiyi veriyorsunuz. bu durum eşinizi haklı kılmaz ama sizi yormayacak bir rakamsa birbirinizin güvenini zedelediğinize değmez.
Hanımefendi katılmıyorum size bilin istedim :KK53:

Esimle bu tarz bir konuda ilk defa tartisiyoruz esi yalan söyleyen biri degildir zaten ya da ben ilk defa yakaladim para kopegi olsun hic sorun degil asil mesele bana gözümle gördügüm bir seyi yoktu ki oyle bir sey demek dekontun fotografini gördüm yani hala inkar

Siz anlatınca hatırladım benim de eşimin pislik bir arkadaşı vardı. Bir gece saat 5te msj sesine uyandık. Tabii ben biliyorum para isteyecek eşime yaz ne diyor dedim. Tahmin ettiğim gibi para istedi🙄 ne münasebet dedim. İş yerinden para çalmış, yerine koyması lazımmış, yoksa işten atarlarmış, annesi de yarın maaş alıyormuş, hemen ödermiş. Verdirtmedim tabi. Ertesi gün oldu, yine msj. Yengeden borç iste 😀 benden istiyor. Ve o gün benim maaş günüm 😀 hani annesinin bugün maaşı yatıyordu adam mı kandırıyor bu dedim.
Ha bize başka zararları da oldu eşim hayatından çıkardı diye biliyorum. Ama böylelerine yüz verirlerse de kaybedecekleri daha çok şeyleri olur

Esimle bu tarz bir konuda ilk defa tartisiyoruz esi yalan söyleyen biri degildir zaten ya da ben ilk defa yakaladim para kopegi olsun hic sorun degil asil mesele bana gözümle gördügüm bir seyi yoktu ki oyle bir sey demek dekontun fotografini gördüm yani hala inkar
sinirlenmekte haklısınız birde gördüm diyorsunuz.. fakat yaptığının yanlış yada istemediğiniz birşey olduğunun farkında muhtemelen. bile bile neden yapıyor diye de kızıyor insan. belli ki bir sebepten söylemeye çekiniyor. tabiki tepkinizii koyun ama sakin olmakta yarar var

Erkekler kendilerince kavgaya, tartışmaya girmemek için ufak(!) yalanlar söylüyor.Doğruyu söyleseler daha küçük bir kıyamet kopar aslında. 😅
"Sırtlan tipli güven vermeyen" olarak tanımladığınıza göre eşinizin arkadaşı çok da düzgün bir çizgide değil belli ki.
Çocuğuna bez alamayacak kadar eksiye düşüp kartları patlamış adama o hale düşene kadar aklın nerdeydi ne oldu hayırdır derler.
Başka ayakları var muhtemelen kumar vs.
Zaten en önemli özellikleri de duygu sömürüsü ki onu da yapmış.
Umarım giden para geri gelir.İhtiyacı olan insanlara yardım edilir mutlaka ama ben de olsam hem yalan söylediği için hem de böyle bir insana borç verdiği için kızardım.
Öyle üstü kapatılacak,uzatılmayacak bir mesele değil bu.
Böyle bir dekont var ki görmüşsünüz.
Kanıt için üstüleyip gerilmenin faydası yok.
Güzelce konuşup bir daha böyle bir durumda asla tolerans tanımayacağınızı belirtin,umarım tekrarlamaz.

Ya supersiniz aksam bakacagim yazacagim buraya da umarim yoktur gizli hesabi falan yoksa buyuk olay cikar

salak yerine koymaya çalışırsa beni çok sinir olurum. Konuyu hatırlamıyorum ama benim eşimde bir kere böyle bildiğim bir şeyi inkar etmişti, normalde kabul etse kesinlikle bu kadar kızmazdım ama çok sinirim bozulmuştu. Salak yerine koyulmanın duygusu hiç hoş değil.

Bazi kadinlar adami zorla yalanci yapiyor.
Atmak istemistir acimistir úzúlmustür, koskoca adam her adimini kontrolmu ediyosunuz
Valla tatillerde üzümlü storyler atarken bizim mabadimizdan terler akiyordu tutsaymis parasini bebegine bez alamayacak derecedeymis cocugunu cok dusunen biri tabiri caizse arkadaslarindan dilenmez bizim de var 2 cocugumuz ayagimizi yorganimiza gire uzatiyoruz

Back
X