Eşim gördüğüm şeyi inkar ediyor

Hesap hareketlerini göstersin madem

Çok fevri çıkış yaptınız gördüğünüz anda. Alevler saçma ihtimalinizi düşünmüş olmasi anormal degil ilk yorumumda da demiştim kavgadan korkusuna saçmaladı kesin diye. Yaptığı yanlış ama yalan söylememe konusunda ciddi bir konuşma yapıp kapatın konuyu bence.

Hesap hareketlerini göstersin madem
Konu sahibi bakmış banka hareketlerine görememiş. Silinebiliyor mu ki bu işlemler ben silinmez diye biliyorum ama yanlış olabilir

Aaaa ben de baktığını anlamadım.
Hayır silinmez yahu. Başka bir bankada hesabı vardır belki

Bu konuda kendimi törpüleyemedim bir anda cok sinirlenip 5 dk sonra sakinlesebiliyorum ama olay aninda asla sakin kalamiyorum

Bu konuda kendimi törpüleyemedim bir anda cok sinirlenip 5 dk sonra sakinlesebiliyorum ama olay aninda asla sakin kalamiyorum

Tepkinizi bildigi halde niye yollamis parayi? Yalan daha cok tepki vermenize neden oldu bunu dusunemiyor ama ahh bu erkekler

ama bu kötü bir özellik. bir de esinle siz sanirim ergenlikten beri berabersiniz. o seni böyle bilmis, böyle sevmis. belki isine bile geliyordur aniden parlayip 5 dakika sonra o pismanlikla yumuşaman.
ama geride iki cocuk var, onlar bu ozelligini secmedi, kabullenmek zorunda da degiller.
kendini bir yerde torpulemelisin çünkü cocukluk hafizasi nasil illetse unutulmaz asla. benim annem de kötü biri degil, merhametli vs vs ama iste aniden parlamasi ablami da beni de attigi adimi 'aman annem duymasin' diye saklayan iki ergen ve genc yapti.
o yuzden sinirlendiğin anlarda önce düşünüp sonra cumle kurmaya bir an önce baslamalisin

Silinen resimleri geri getiren uygulamalar var bayada iş görüyorlar.Ayrica bilginiz olsun bir erkeğin telefonunda bir şey yakaladığımız zaman direk kendi telefonunuza atın.Nasil oluyorsa kavga anında Allem kallem edip fotoyu silip birde üste cikiyorlar.konusmaysada ekran kaydı alıp kavgayı öyle baslatmak lazimki delil karartamasinlar

Mesele atmasi degil ki gördügüm seyi öyle bir sey yok demesi atmasina kizardim belki 2 3 gun söylenirdim susardim ama silip öyle bir sey yoktu diyip aklimla oynamasi normal mi sizce ?
Gayet normal.
Çünkü siz olay çıkarıyorsunuz. Kontrol ediyorsunuz karşınızdakini uşağınız var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…