• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski erkek arkadaşı ve kız arkadaşı

Amme hizmeti olarak hatırladığım kadarının özetini geçiyorum.

Konu sahibi ve eşi flört ederken geçmişlerinden bahsedip konuyu kapatmışlar. Sonra konu sahibi tekrar sormuş, eşi de eski bir erkek arkadaşının ayrıldığı kız arkadaşıyla birlikte olduğunu söylemiş. Arkadaşı demiş ki kız sana yürüyorsa sen de yürü, o şöyle böyle bir kız vb. O öyle diyince yemeğe çıkıp birlikte olmuslar. Bir hafta sonra arkadaşını arayınca açmamış.

Bir de ne öğrensin? Arkadaşı kızla nişanlanmış. Evlenmişler de galiba. Aynı ortamda bulunuyorlarmış falan, mideleri çok geniş diye düşünüyor konu sahibi.

Bir kısmını sallamış olabilirim, tek sefer okuyup gecmeyle bu kadar oldu hanımlar.

Bari konuyu okuyan biri bi özet geçse, başlığı görünce yanlış okudum sanıp üç kez daha okudum🙄
Eşiyle arkadaşı bı aralar bı kızla değiş tokuş sevgililik geçirmişler sonra eşinin arkadaşı bu kızla evlenmiş .kadın da bunu bile bile devamke 🤣 kocası midesiz kendi tam midesiz beraber bı kızı kullanmislar bı o bı oburu

Konu sahibinin kocasının yakın bir erkek arkadaşı varmış.Yabancı bir kızla sevgiliymiş bu arkadaş.Hep beraber takılırlarmış, sonra arkadaşı kızdan ayrılmış. Kız bu adama yazmaya başlamış, kızın eski sevgilisi olan arkadaş da adama sana yürüyorsa benim için sıkıntı yok, onunla işim bitti demiş.Adam arkadaşının eski sevgilisi ile buluşmuş ve beraber olmuş.Bir ay sonra arkadaşı bununla selamı keşmiş, meğer kızla nişanlanmış. Konu sahibi eşinin bu durumu karşısında midesi bulanmış.Niye kendisine evlenmeden önce anlatmadı diye.
Hepimizin aklında ki soru işaretleri kalktı sayenizde, Allah razı olsun 🙏😀
Evlenmeden önce olmuş yani🤔

Kendime Not: Sansasyonel bir konuysa mutlaka alıntıla ki amme hizmeti olsun.

Konu geri gelecek gelmesine de silindiği için Mune konuyu kapamak zorunda kalacak. Ne anladım ben ondan. Yazık oldu.:KK12:
Hanımlar lütfen not alalım: "sansasyonel bir konuysa mutlaka alıntılayalım ki amme hizmeti olsun. Tüm BDV sakinleri faydalansın"
Kesinlikle hatta ilk cevap alıntılı olması otomatik olmalı adminler duyun sesimizi 😄

Konu sahibinin kocasının yakın bir erkek arkadaşı varmış.Yabancı bir kızla sevgiliymiş bu arkadaş.Hep beraber takılırlarmış, sonra arkadaşı kızdan ayrılmış. Kız bu adama yazmaya başlamış, kızın eski sevgilisi olan arkadaş da adama sana yürüyorsa benim için sıkıntı yok, onunla işim bitti demiş.Adam arkadaşının eski sevgilisi ile buluşmuş ve beraber olmuş.Bir ay sonra arkadaşı bununla selamı keşmiş, meğer kızla nişanlanmış. Konu sahibi eşinin bu durumu karşısında midesi bulanmış.Niye kendisine evlenmeden önce anlatmadı diye.
Nasıl yani iki adam aynı kadınla birliktelik yaşıyor, sonra bunlardan biri o kadınla nişanlanıyor ve hala arkadaslarmiymis ?

Bunların mide ve karakterleri Konya ovasını aşmış,
Serengeti düzlükleri ve ordaki leş yiyicelere dönmüşler

Kendime Not: Sansasyonel bir konuysa mutlaka alıntıla ki amme hizmeti olsun.

Konu geri gelecek gelmesine de silindiği için Mune konuyu kapamak zorunda kalacak. Ne anladım ben ondan. Yazık oldu.:KK12:
Hanımlar lütfen not alalım: "sansasyonel bir konuysa mutlaka alıntılayalım ki amme hizmeti olsun. Tüm BDV sakinleri faydalansın"
Cidden herzaman biri alinti yapardi 🤩

Merhabalar. Uzun zamandır takipteyim ama üye olup konu açma fikri yeni oluştu.
31 yaşında ikinci evliliğini yapmış bir kadınım. Yaklaşık 2 sene oldu ikinci evliliğimi yapalı.
Uzatmadan direkt konuya giriyorum. Eşimle evlenmeden önce eski ilişkilerimizden bahsettik kapattık konuyu flört aşamasında. Bu arada benden 7 yaş büyük. Benden önce 3 insanla görüşmüş ama biz tanışmadan seneler önce olmuş son ilişkisi böyle anlattı hep bir garip gelmişti. İçimi nedense bir kaç gündür bir his kapladı eskiye dair konuşmak istediğimi söyledim sordum benden ne kadar önce biriyle oldun diye bi kaç sene önce dedi. Adı nedir dedim hatırlamıyorum flört ettik sadece dedi kestirdi attı.
Dün akşam tekrar konuşurken sordum hatırlaya bildin mi diye.sana bir şey anlatacağım ama çok utanıyorum dedi başladı anlatmaya
Bşz tanışmadan bir ay önce Yaşanmış bir olaymış.Arkadaşının kız arkadaşı yabancı uyruklu bir hanımmış ve arkadaşı, eşim,kız arkadaşı sürekli beraber takılırlarmış hatta arkadaşının kız arkadaşı eşime birkaç tane flört ayarlamış ama uyuşamamışlar görüşmemişler buraya kadar her şey normal. Sonrasında arkadaşı kız arkadaşıyla ayrılıyor ve eşime yazmaya başlıyor arkadaşı da eşime diyor ki ya sana yürüyorsa sen de yürü benimle işi bitti şöyle böyle bir kız diye söylüyor.Eşime bunla görüşmeye başlıyor bir yemek yiyolar sonra kız evine davet ediyor birlikte oluyorlar sonra eşimde arkadaşını arayıp olanları anlatıyor ve takma kafana falan diyor arkadaşı sonra bu olaydan bir ay sonra eşim arkadaşını arıyor tekrar telefonu açmıyor sonra öğreniyor ki bu kızla nişanlanmış Arkadaşı ve bir ay sonra evlenmiş ben. Yaptığının yanlış olduğunun farkında ama eşime dün akşamdan farklı gözle bakıyordum ister istemez tedirgin oluyorum daha fazla utandırmak istemediğim için konuyu uzatmadım ama içim içimi yemiyor değil evet benden öncesi geçmiş Ama bunu bana evlenmeden önce anlatsaydı şu anki pozisyonda olmazdık benim için büyük bir şey. gizlemesini hoş karşılamadım ama olayda çıkarmadım nasıl bir yol izlemeliyim sizce bana anlattıktan sonra soğudun mu benden diye sordu hayır ama anlatsaydın şuna ki pozisyonda olmazdık ister istemez aynı ortama girdiği insanlarla yersiz düşünceler kapladı beynimi. Sonuçta en yakın arkadaşıymış. İster küserler ister ayrılırlar bakılmaz yapılmaz dedim ama erkekler ya da benim denk geldiğim erkekler biraz mideleri geniş sanırım. Sizce çok mu büyütüyorum?
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

İçimi nedense bir kaç gündür bir his kapladı eskiye dair konuşmak istediğimi söyledim sordum benden ne kadar önce biriyle oldun diye bi kaç sene önce dedi. Adı nedir dedim hatırlamıyorum flört ettik sadece dedi kestirdi attı.
Dün akşam tekrar konuşurken sordum hatırlaya bildin mi diye
2 yillik kocayla konusacak konu bitmis, kedi gibi copleri karıştırıyorsun
bence canin huzursuzluk cikarmak istemis. böyle didmenin baska amaci olamaz. adam "hayatimda 3 insan vardi, birini cok sevdim evlenme teklifi ettim kabul etmedi, ayrildik" dese bu sefer ona da takacaktin.
kocan gelip gitse acsa konuyu eski kocan soyle miydi boyle miydi, oncesinde bakire miydin, ayrıldıktan sonra sana yanasan cok olmustur kac kisiyle oldun, adk neydi diye sorsa sana normal gelir miydi?

31 yaşında ikinci evliliğini yapmış bir kadınım. Yaklaşık 2 sene oldu ikinci evliliğimi yapalı.
Uzatmadan direkt konuya giriyorum. Eşimle evlenmeden önce eski ilişkilerimizden bahsettik kapattık konuyu flört aşamasında. Bu arada benden 7 yaş büyük. Benden önce 3 insanla görüşmüş ama biz tanışmadan seneler önce olmuş son ilişkisi böyle anlattı hep bir garip gelmişti. İçimi nedense bir kaç gündür bir his kapladı eskiye dair konuşmak istediğimi söyledim sordum benden ne kadar önce biriyle oldun diye bi kaç sene önce dedi. Adı nedir dedim hatırlamıyorum flört ettik sadece dedi kestirdi attı.
Dün akşam tekrar konuşurken sordum hatırlaya bildin mi diye.sana bir şey anlatacağım ama çok utanıyorum dedi başladı anlatmaya
Bşz tanışmadan bir ay önce Yaşanmış bir olaymış.Arkadaşının kız arkadaşı yabancı uyruklu bir hanımmış ve arkadaşı, eşim,kız arkadaşı sürekli beraber takılırlarmış hatta arkadaşının kız arkadaşı eşime birkaç tane flört ayarlamış ama uyuşamamışlar görüşmemişler buraya kadar her şey normal. Sonrasında arkadaşı kız arkadaşıyla ayrılıyor ve eşime yazmaya başlıyor arkadaşı da eşime diyor ki ya sana yürüyorsa sen de yürü benimle işi bitti şöyle böyle bir kız diye söylüyor.Eşime bunla görüşmeye başlıyor bir yemek yiyolar sonra kız evine davet ediyor birlikte oluyorlar sonra eşimde arkadaşını arayıp olanları anlatıyor ve takma kafana falan diyor arkadaşı sonra bu olaydan bir ay sonra eşim arkadaşını arıyor tekrar telefonu açmıyor sonra öğreniyor ki bu kızla nişanlanmış Arkadaşı ve bir ay sonra evlenmiş ben. Yaptığının yanlış olduğunun farkında ama eşime dün akşamdan farklı gözle bakıyordum ister istemez tedirgin oluyorum daha fazla utandırmak istemediğim için konuyu uzatmadım ama içim içimi yemiyor değil evet benden öncesi geçmiş Ama bunu bana evlenmeden önce anlatsaydı şu anki pozisyonda olmazdık benim için büyük bir şey. gizlemesini hoş karşılamadım ama olayda çıkarmadım nasıl bir yol izlemeliyim sizce bana anlattıktan sonra soğudun mu benden diye sordu hayır ama anlatsaydın şuna ki pozisyonda olmazdık ister istemez aynı ortama girdiği insanlarla yersiz düşünceler kapladı beynimi. Sonuçta en yakın arkadaşıymış. İster küserler ister ayrılırlar bakılmaz yapılmaz dedim ama erkekler ya da benim denk geldiğim erkekler biraz mideleri geniş sanırım. Sizce çok mu büyütüyorum?
Mide ortamı terk etti. (Banlanmamak için yazabildiğim en naif cümle)

Yok daha neler ya gavatlikta çığır açmış eşin ve arkadaşı. En son keşke kızla grup seks yapsalarmış garibim. Olmaz böyle yazık onlara

Son düzenleme:
Erkeklerin çoğu böyle değil. Bu kısma katılmıyorum. Ben eski erkek arkadaşlarımın arkadaşlarından hiç öyle bir elektrik neden hissetmedim? Bu gevşeklik konudaki kişilere has. Genelleyip meşru zemin oluşturmayalım.

Konu bana da ters gelirdi. Geçmiş olduğu için konuşmamak lazım esasen. Utanması iyi. Konuştukça da normalleştirmek oluyor.

Back
X