• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim gördüğü rüyaları anlatıyor.

Şimdi bunları dinleki ne istediğimi bil diyor işte..
Adam pozisyon konusunda utangaç anladığım kadarıyla,rüya üzerinden anlatıyor sanki.
Yani şunu da yapalım,rüyamda gördüm gibisinden..
Senden beklediği cevap ise : "ruyalarini gerceklestirelim" 🤣

Adamcağız belki de size mesaj vermeye çalışıyor, özel hayatımızda sorun yok demişsiniz, cinsellikten mi bahsediyorsunuz?

Size test ediyor olabilir mi?
Tepkinize göre bir adım atacak veya farklı bir teklifte bulunacak gibi geldi bana.

Eşim gördüğü rüyaları bana anlatıyor. Ama özel rüyaları anlatıyor. Özel hayatımızda sorun yok ama gördüğü farklı rüyalanmalarını bana anlatıp sonra yakınlaşıyor. Bazende beni görüyormuş rüyasına engel olamam ama neden bana o tür rüyalarını anlatıyor sizce
Bazen de sizi goruyorsa bazen de görmüyor. Bazen de görmediği rüyaları da mı anlatıyor :KK64:

Evliyken duzenli iliski ve her iliskide orgazma ragmen boyle ruyalar gorup, kamyonu deviren bir ben varim galiba. Adam ya fantezi yapiyor ya oylesine konusuyor bence cok buyuk bir mesele degil

Düzenli cinsel hayatınız varsa rüya görmesi garip değil mi?
Ben cinsellik yaşamayan erkeklerin gördüğünü düşünüyordum çünkü.
Size mesaj mı veriyor acaba ya da dediğiniz kadar iyi bir özel hayatiniz yok?
Bende katılıyorum düzenli bir cinsel hayatınız varsa rüyada bu tür şeyler görmez adam fantezi pesinde

Back
X