ben de aynı durumdayım. tıpkısının aynısı.Arkadaslar benim esim vardiyali calisiyor. Bu hafta Gececi. Her vardiyede sorun yasamiyorum cünkü erkenden evde oluyor ama bu gececilik vardiyesi beni benden aliyor korkuyorum evde yanliz olmaya yaaaa eve hirsiz gircek diye ödüm kopuyor korka korka uyuyakaliyorum. Bekarken böyle degildim evde yanliz kaldigim zamanlarda olurdu ama yinede korkmazdim cünkü ailemin evi cadde üzerinde ve sakin bir semt degil oldukca hareketli biryer. Aslinda evde yanlizda degilim bebisim var ama yinede korkuyorumBu korkumu nasil yenebilirim? Bu arada apartmanda en üstte 4. katta oturuyorum ve oturdugumuz yer issiz biyer ondan olsa gerek bu korkularim. Nasil yenebilirim bu durumu? Bana fikir verebilirmisiniz?
Arkadaslar benim esim vardiyali calisiyor. Bu hafta Gececi. Her vardiyede sorun yasamiyorum cünkü erkenden evde oluyor ama bu gececilik vardiyesi beni benden aliyor korkuyorum evde yanliz olmaya yaaaa eve hirsiz gircek diye ödüm kopuyor korka korka uyuyakaliyorum. Bekarken böyle degildim evde yanliz kaldigim zamanlarda olurdu ama yinede korkmazdim cünkü ailemin evi cadde üzerinde ve sakin bir semt degil oldukca hareketli biryer. Aslinda evde yanlizda degilim bebisim var ama yinede korkuyorumBu korkumu nasil yenebilirim? Bu arada apartmanda en üstte 4. katta oturuyorum ve oturdugumuz yer issiz biyer ondan olsa gerek bu korkularim. Nasil yenebilirim bu durumu? Bana fikir verebilirmisiniz?
canım bence zaten bebişin olduğu için korkuyosun bu kadar. bende düşük yaptığım hamileliğimde daha 7 hflık olmasına ramen araba hızlı gittiğinde ödüm kopuyodu kiiiii kendim 140dan aşağı sürmem o korktuğum yolda. annelik içgüdüsü sanırım bu bebişini koruma korkun. ne yapabilirsin bilmiyorum. benm annelik tecrubem malesef bebeğimin kalp atışlarının durmasıyla bittiArkadaslar benim esim vardiyali calisiyor. Bu hafta Gececi. Her vardiyede sorun yasamiyorum cünkü erkenden evde oluyor ama bu gececilik vardiyesi beni benden aliyor korkuyorum evde yanliz olmaya yaaaa eve hirsiz gircek diye ödüm kopuyor korka korka uyuyakaliyorum. Bekarken böyle degildim evde yanliz kaldigim zamanlarda olurdu ama yinede korkmazdim cünkü ailemin evi cadde üzerinde ve sakin bir semt degil oldukca hareketli biryer. Aslinda evde yanlizda degilim bebisim var ama yinede korkuyorumBu korkumu nasil yenebilirim? Bu arada apartmanda en üstte 4. katta oturuyorum ve oturdugumuz yer issiz biyer ondan olsa gerek bu korkularim. Nasil yenebilirim bu durumu? Bana fikir verebilirmisiniz?
canım bence zaten bebişin olduğu için korkuyosun bu kadar. bende düşük yaptığım hamileliğimde daha 7 hflık olmasına ramen araba hızlı gittiğinde ödüm kopuyodu kiiiii kendim 140dan aşağı sürmem o korktuğum yolda. annelik içgüdüsü sanırım bu bebişini koruma korkun. ne yapabilirsin bilmiyorum. benm annelik tecrubem malesef bebeğimin kalp atışlarının durmasıyla bitti
Sendeki cesarete gercekten hayran kaldim eve hirsiz girdigi halde bu korkularini yenmen cok güzel düsünüyorumda herhalde benim evime hirsiz girse hic eve adim atamam hep o senaryo gözümün önünde canlanir.. ayyy allah korusunnnnnnn düsüncesi bile beni benden aliyorrrrrrrrr ins zamanla bende alisirim bu duruma ve korkumu yenerim hersey beyinde bitiyor kendimde mücadele etmem lazim.Degil vardiyali esim sehir disi gorevine gidip 3 gun gelmedigi oluyo cnm..
Ustelik 2 aylikken evimize hirsiz girdi..
Ilk zamanlar ne kadar isik varsa yakiyodum odalari kontrol edip kapilarini kilitliyodum ki kimse var mi die korkmayayim
Dis kapinin ne kadar kilidi varsa kilitliyodum ki o zmn bebisimde yoktu yalnizdim..
Sonra sonra alistim...simdi isik yaninca gidip kapatiyorum fazla elektrik parasi gelmesin diye
..bide bebegim var ztn ayakta uyuyorum:):):)
Zamnla alisirsin yani:)
Sendeki cesarete gercekten hayran kaldim eve hirsiz girdigi halde bu korkularini yenmen cok güzel düsünüyorumda herhalde benim evime hirsiz girse hic eve adim atamam hep o senaryo gözümün önünde canlanir.. ayyy allah korusunnnnnnn düsüncesi bile beni benden aliyorrrrrrrrr ins zamanla bende alisirim bu duruma ve korkumu yenerim hersey beyinde bitiyor kendimde mücadele etmem lazim.
Aynı şeyi ben de söylüyorum :)bende ayetel kürsi okurdum hep. ve duamda mutlaka şöyle derdim '' rabbim lütfen sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyayım'' :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?