• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim Gececi calisirken..

Valla aramıza hoşgeldin. Benim de eşim gece de, kızım uyudu ben kk dayım. :rolleyes:
Senin gibi uyuyamıyorum.
Şükret ki bebeğin var. :KK46:
O sana bir nefes, yoldaş. Yoksa daha zor. Bol bol oku.
Ay haklisin arkadasim ama bi yandan bebisim sabah erken uyancak uyumaliyim modundayim diger yandan korktugum icin uyumama modu ne tuaf :D Bildigim tüm dualari okuyorum namazimi aksatmadan kiliyorum ama neden bu korkuyu yenemiyorum bilemedim.. Bazende kendimden utaniyorum ya Allahtan kork diyorum kendi kendime günahlarindan kork Allah seni zaten korur diyorum bir güven geliyor ama sonrasinda bir tikirti olayi sil bastan haline getiriyor haydaaaaaa yine basliyor korkular

Ay haklisin arkadasim ama bi yandan bebisim sabah erken uyancak uyumaliyim modundayim diger yandan korktugum icin uyumama modu ne tuaf :KK70: Bildigim tüm dualari okuyorum namazimi aksatmadan kiliyorum ama neden bu korkuyu yenemiyorum bilemedim.. Bazende kendimden utaniyorum ya Allahtan kork diyorum kendi kendime günahlarindan kork Allah seni zaten korur diyorum bir güven geliyor ama sonrasinda bir tikirti olayi sil bastan haline getiriyor haydaaaaaa yine basliyor korkular

Sorma 5 yıldır böyleyim ben, kızım dan sonra biraz rahatladım. Dedigin gibi uyumak lazım ama ne mümkün.
Şanslısın evin yüksek benim gibi müstakil degil. Aslinda başka bi şeye gerek yok kaldığım lojmanın kendisi yeterince korkunç zaten :KK70::KK70:

tek degilmisim buda benim icin teselli:) yok canim bebek olunca insan dahada cok korkuyor ya hirsiz girerse kendimle bebisi nasil korurum vs diye :KK70: ayrica ne güzel sabaha kadar bekleyebiliyorsun ..benim öyle bir lüksüm yok cünkü bebis 8-9 ayakta mecbur uyumam lazim yani yoksa enerjim olmaz onunla ilgilenmeye..
işte bende bebek olsada uyuyamam benimde korum baska sey sen anla 3 harflı olayındna korkuyorum bende

Bu konuyu açtığına gore eşin yokken gidip evinde kalabiliveğin kimsen yok. Benm eşim yokke ben annemlerde kalırım. Hiç tek kalmadım. Çok korkarım. Hsyatta kalamam demiyorum çunku iş başa duşunce insanın yapamiycağı şey yoktur. Duanın gucune sonsuuzz guvenen biri olarak bool bool dua okumanı oneririm. Ayetel kursi biliyorsan ozellikle onu.. Allh yardımcn olsun cnm

Arkadaslar benim esim vardiyali calisiyor. Bu hafta Gececi. Her vardiyede sorun yasamiyorum cünkü erkenden evde oluyor ama bu gececilik vardiyesi beni benden aliyor korkuyorum evde yanliz olmaya yaaaa eve hirsiz gircek diye ödüm kopuyor korka korka uyuyakaliyorum. Bekarken böyle degildim evde yanliz kaldigim zamanlarda olurdu ama yinede korkmazdim cünkü ailemin evi cadde üzerinde ve sakin bir semt degil oldukca hareketli biryer. Aslinda evde yanlizda degilim bebisim var ama yinede korkuyorum:KK43: Bu korkumu nasil yenebilirim? Bu arada apartmanda en üstte 4. katta oturuyorum ve oturdugumuz yer issiz biyer ondan olsa gerek bu korkularim. Nasil yenebilirim bu durumu? Bana fikir verebilirmisiniz?
Canım ben 7 yıldır yalnız yaşıyorum ve şundan emin ol,hayatında benim kadar korkağını görmemişsindir..Öyle ki gece tuvalete giderken annemi uyandırırdım..Ama şimdi mecburen yalnız kalıyorum.Hala korkuyorum ama dua ediyorum. 7 Ayetel Kürsi, 1 Fatiha, 3 İhlas, 1 Felak, 1 Nas okuyup öyle uyuyorum.Dua ederken de "Rabbim evim,canım sana emanet.Sen koru" diyorum.Başka sığınacak kimsem yok çünkü..Sen de öyle yap. Ben duamı okudum,koruyucu kalkanımı kurdum,bana artık bişey olmaz de ve uyu..Allah sabır versin..

Benim de gelecekte, okul falan bittikten sonraki en büyük hayallerimden biri yalnız başıma, kafama göre yaşamak, kafama estiği gibi bir ev düzeni kurmak ama yalnız kaldığım anlarda bazen tavan yapan korkularımla bu nasıl olacak hiç bilmiyorum. İşin garibi beni korkutan şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum aslında. İtiraf ettim resmen şu an. Neyse, her şey insanın zihninde bitiyor. Sizi ve kafanızı rahatlatacak şeyler düşünün ve yapın.

eşim gececiyken ben de çok tedirgin olurdum :( evim bütün odalarının kapılarını kitler de yatardım. tabi kilitleri de yatağımın altına koyardım. bir süre sonra işkence gelmeye başladı. çünkü sabahları erken kalkıyordum. tabi hazırlanmak için az vaktim oluyordu. kilitleri açmak 2 - 3 dkmı alıyordu.sonraları alıştım. ama koridorun ışığı sabah kadar yanıyordu...

Canım ben 7 yıldır yalnız yaşıyorum ve şundan emin ol,hayatında benim kadar korkağını görmemişsindir..Öyle ki gece tuvalete giderken annemi uyandırırdım..Ama şimdi mecburen yalnız kalıyorum.Hala korkuyorum ama dua ediyorum. 7 Ayetel Kürsi, 1 Fatiha, 3 İhlas, 1 Felak, 1 Nas okuyup öyle uyuyorum.Dua ederken de "Rabbim evim,canım sana emanet.Sen koru" diyorum.Başka sığınacak kimsem yok çünkü..Sen de öyle yap. Ben duamı okudum,koruyucu kalkanımı kurdum,bana artık bişey olmaz de ve uyu..Allah sabır versin..

bende ayetel kürsi okurdum hep. ve duamda mutlaka şöyle derdim '' rabbim lütfen sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyayım'' :)

Neden korktuğunuzu anlamadım hiç.
Depremden falan korksanız o mantıklı. Hırsızdan korkuyorsanız alarm taktırıp çelik kapı kullanın. Işık açık uyuyun. Bebeğiniz varmış bu korkuyu ona sakın aşılamayın.

dışardan hırsız giremez zaten 4. kattaymışsın, içerden de çelik kapına zincir taktır nerden gircek kapıyı açsada zincir varken giremez, kapının önüne de sandalye dolap bişeyler koy rahat et :KK14:

Alarm sistemi falan taktırın, rahat edersiniz. Korkulardan nasıl kurtulabilirsiniz bilmiyorum.
merhaba benim de eşim bazı dönemler gececi çalışıyordu ben yattığım odada tv'yi açık bırakıp öyle uyuyordum. En azından az da olsa rahatlatıyor hem tv izlerken dalıp gidiyorsun daha kolay :)

Celik kapi bi de ekstra demirleri var onlarin tamamdir. Anahtari da kapinin ustunde birakin ama en onemlisi bu korkunuzu yenmeye calisin.

Merhaba, benim eşimde bir dönem gece çalıştı, kızım ufaktı o zaman ikimiz kalıyorduk. İlk başlarda korksamda sonrasında alıştım kızımla vakit geçirirken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum bile sonra ikimizde uyuyorduk zaten uykuya dalınca tüm korkuların geçiyor. İlk zamanlar korktuğum için çelik kapının önüne bir de demir kapı yaptırdı eşim yalnız kalıyorum diye, şimdi kapıda 10 tane kilit var 6 demir kapıda, 4 çelik kapıda hepsini kilipleyip yatıyordum. Camlarda da kilit var yani çelik kapı ve camlardan sonra korkumu yendim desem daha doğru olur. Çünkü bizim kapıyı açmaya çalışsalar değil ben bütün bina ayağa kalkar herhalde çünkü çelik kapının içten bir de zürgüsü var duvara geçmeli :)

Arkadaslar benim esim vardiyali calisiyor. Bu hafta Gececi. Her vardiyede sorun yasamiyorum cünkü erkenden evde oluyor ama bu gececilik vardiyesi beni benden aliyor korkuyorum evde yanliz olmaya yaaaa eve hirsiz gircek diye ödüm kopuyor korka korka uyuyakaliyorum. Bekarken böyle degildim evde yanliz kaldigim zamanlarda olurdu ama yinede korkmazdim cünkü ailemin evi cadde üzerinde ve sakin bir semt degil oldukca hareketli biryer. Aslinda evde yanlizda degilim bebisim var ama yinede korkuyorum:KK43: Bu korkumu nasil yenebilirim? Bu arada apartmanda en üstte 4. katta oturuyorum ve oturdugumuz yer issiz biyer ondan olsa gerek bu korkularim. Nasil yenebilirim bu durumu? Bana fikir verebilirmisiniz?
Canım benim eşimde hafta 2 kere geceye gider. bende ilk başlarda öyleydim her sesi hırsız gelecek diye yorumlardım :KK53: eşim saat 10:30 da çıkar evden gece için. o çıkınca hemen yatağıma geçerim tuvaletimi yaparım suyumu içerim kapıları kilitlerim çelik kapının her kilitini en az 2 kez kilitliyorum sabah eşim gelince resme 5 dk kilit açıyor :63:. yatakta telefonla oyun oynarım eşime mesaj atarım arada konuşuruz uyuyup kalırım. komşularımında telefonları var hep bende. hepsi yaşca bizden büyük insanlar. korkarsan birşey olursa saat kaç olursa olsun ara derler. birazda o içimi ferahlatıyor.:KK73:

hepinize tskler yorumlar icin:) aksam isiklari acik birakip yattim asagiya gözlerimi bi actim sabah olmusss bebisim uyanmis yatagindan bana bakiyor :)) bundan sonra korkmayacagim korkularim yersiz ve onlari yenecegim ins

Bebeğinin senin korktuğunu anlamasını ister miydin, düşünsene bebeğinin senin korktuğunu anladığını ? Ya da bu bebek 2-3 yaşlarına gelince korkusundan diğer odalara gidemiyor diyelim. Ne yapacaksın, ben de korkuyorum gidemeyiz mi diyeceksin ? Elinden tutup gideceksin, bak korkulacak bir şey yokmuş diyeceksin
O halde korkmak anlamsız, korkunun ecele faydası yok

Back
X