• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim Gececi calisirken..

Arkadaslar benim esim vardiyali calisiyor. Bu hafta Gececi. Her vardiyede sorun yasamiyorum cünkü erkenden evde oluyor ama bu gececilik vardiyesi beni benden aliyor korkuyorum evde yanliz olmaya yaaaa eve hirsiz gircek diye ödüm kopuyor korka korka uyuyakaliyorum. Bekarken böyle degildim evde yanliz kaldigim zamanlarda olurdu ama yinede korkmazdim cünkü ailemin evi cadde üzerinde ve sakin bir semt degil oldukca hareketli biryer. Aslinda evde yanlizda degilim bebisim var ama yinede korkuyorum:KK43: Bu korkumu nasil yenebilirim? Bu arada apartmanda en üstte 4. katta oturuyorum ve oturdugumuz yer issiz biyer ondan olsa gerek bu korkularim. Nasil yenebilirim bu durumu? Bana fikir verebilirmisiniz?
ben de aynı durumdayım. tıpkısının aynısı.
ailem kalabalık bi yerdeydi o evde de büyüdüğüm için yalnız kalsam bile hiç korkmazdım. eşim gece gittiği geceler çıtırtı çıksa kalp krizinin eşiğine geliyorum. bu konuda bir kaç çözüm ürettim.
öncelikle uyuyacaksam tv karşısında uyuyorum o yokken.
ders çalışırken hafif bir müzik açıyorum.
çalışmayacaksam da ya film ya da dizi izliyorum. evde hep bir ses oluyor.
o ses tuhaf şeyleri dinlememe engel oldu. kesinlikle kapıları sıkı sıkı kitliyorum.
başlarda çok daha kötüydüm. yaklaşık 1 buçuk yıl oldu iyiye gidiyor. hala temkinliyim ama

Degil vardiyali esim sehir disi gorevine gidip 3 gun gelmedigi oluyo cnm..
Ustelik 2 aylikken evimize hirsiz girdi..
Ilk zamanlar ne kadar isik varsa yakiyodum odalari kontrol edip kapilarini kilitliyodum ki kimse var mi die korkmayayim
Dis kapinin ne kadar kilidi varsa kilitliyodum ki o zmn bebisimde yoktu yalnizdim..
Sonra sonra alistim...simdi isik yaninca gidip kapatiyorum fazla elektrik parasi gelmesin diye:D
..bide bebegim var ztn ayakta uyuyorum:):):)
Zamnla alisirsin yani:)

Tvyi aç muhakkak:)Birde çok korkuyorsan alarm sistemiz vs. taktır...Aslında bende çok korkarım tek başıma kalmaktan hiç akla gelmeyecek şeyler düşünürüm falan, zorla kendimi o tılsımlı moda sokarım....Değişik ruh hali...Umarım alışırsın zamanla..

Bende haftanin 4 gunu evde yanlizim eşim nobetlere kaliyor.Ben hamileyim ve cok korkuyorum hamile kalmadan once hic korkmazdim simdi korkuyorum.ve yanliz oldugumda antirenin isigini acik birakiyorum.tv .de kisik sesle acik birakiyorum.sesle uyuyakaliyorum.bu sekilde idare ediyorum.cok korku bastirdiginda La havle vela kuvvete illa billahil azim diye tesbih cekiyorum biraz gerginligim geciyor.Bebişinin olmasi buyuk bir sans korkunca al kucagina op,kokla.saril bebegine.netten ninni ac dinlerken oda uyusun sende

Arkadaslar benim esim vardiyali calisiyor. Bu hafta Gececi. Her vardiyede sorun yasamiyorum cünkü erkenden evde oluyor ama bu gececilik vardiyesi beni benden aliyor korkuyorum evde yanliz olmaya yaaaa eve hirsiz gircek diye ödüm kopuyor korka korka uyuyakaliyorum. Bekarken böyle degildim evde yanliz kaldigim zamanlarda olurdu ama yinede korkmazdim cünkü ailemin evi cadde üzerinde ve sakin bir semt degil oldukca hareketli biryer. Aslinda evde yanlizda degilim bebisim var ama yinede korkuyorum:KK43: Bu korkumu nasil yenebilirim? Bu arada apartmanda en üstte 4. katta oturuyorum ve oturdugumuz yer issiz biyer ondan olsa gerek bu korkularim. Nasil yenebilirim bu durumu? Bana fikir verebilirmisiniz?

Eğer tek korkunuz hırsızsa alarm siztemi taktırın ve bulunduğunuz odanın kapısını kilitleyim, varsa gece lambasını yakıp uyuyun.
Maalesef benimde karanlık korkum var 23 yaşında kocaman kızım geçen gece geç yatmıştım elektrikler kesildi gece lambası asla uyuyamam.
Annemle babamın yanına gitmeye dahi korktum inanın yorganın altında havasızlıktan can verecektim :KK48:
Surekli çantamda fenerle geziyorum, elektrik falan kesilsin kas katı kesiliyorum aklıma bi ton şey geliyor.
Sizi çok iyi anlıyorum o yuzden.

canım bence zaten bebişin olduğu için korkuyosun bu kadar. bende düşük yaptığım hamileliğimde daha 7 hflık olmasına ramen araba hızlı gittiğinde ödüm kopuyodu kiiiii kendim 140dan aşağı sürmem o korktuğum yolda. annelik içgüdüsü sanırım bu bebişini koruma korkun. ne yapabilirsin bilmiyorum. benm annelik tecrubem malesef bebeğimin kalp atışlarının durmasıyla bitti:KK61:

canım bence zaten bebişin olduğu için korkuyosun bu kadar. bende düşük yaptığım hamileliğimde daha 7 hflık olmasına ramen araba hızlı gittiğinde ödüm kopuyodu kiiiii kendim 140dan aşağı sürmem o korktuğum yolda. annelik içgüdüsü sanırım bu bebişini koruma korkun. ne yapabilirsin bilmiyorum. benm annelik tecrubem malesef bebeğimin kalp atışlarının durmasıyla bitti:KK61:

ay canim ya cok üzüldüm cidden.. rabbim insallah en kisa zamanda sana evlat verir o güzel duyguyu yasatir ve kucagina almani nasip eder. Bana gelince aslinda ben hamileykende herzaman koruyorum evlendigimden beri bu durum böyle bendeki korkulardan olsa gerek ama tabiiki bebegin etkiside var simdi hani biri girse bisey olsa onu nasil korurum gibi düsünceler.. ama insallah bu korkularimi yenerim is bende bitiyor önce beynime korkmamam gerektigini hatta korkmadigimi eve biri girmez girsede oda bir insan sonucta oldugu ve herzaman Allahin gözetimi altinda oldugumu kabullendirmem gerek.Isik acik uyuyorum ama odamin kapisini kilitlemem yoksa daha cok korkarim

Degil vardiyali esim sehir disi gorevine gidip 3 gun gelmedigi oluyo cnm..
Ustelik 2 aylikken evimize hirsiz girdi..
Ilk zamanlar ne kadar isik varsa yakiyodum odalari kontrol edip kapilarini kilitliyodum ki kimse var mi die korkmayayim
Dis kapinin ne kadar kilidi varsa kilitliyodum ki o zmn bebisimde yoktu yalnizdim..
Sonra sonra alistim...simdi isik yaninca gidip kapatiyorum fazla elektrik parasi gelmesin diye:KK70:
..bide bebegim var ztn ayakta uyuyorum:):):)
Zamnla alisirsin yani:)
Sendeki cesarete gercekten hayran kaldim eve hirsiz girdigi halde bu korkularini yenmen cok güzel düsünüyorumda herhalde benim evime hirsiz girse hic eve adim atamam hep o senaryo gözümün önünde canlanir.. ayyy allah korusunnnnnnn düsüncesi bile beni benden aliyorrrrrrrrr ins zamanla bende alisirim bu duruma ve korkumu yenerim hersey beyinde bitiyor kendimde mücadele etmem lazim.

Sendeki cesarete gercekten hayran kaldim eve hirsiz girdigi halde bu korkularini yenmen cok güzel düsünüyorumda herhalde benim evime hirsiz girse hic eve adim atamam hep o senaryo gözümün önünde canlanir.. ayyy allah korusunnnnnnn düsüncesi bile beni benden aliyorrrrrrrrr ins zamanla bende alisirim bu duruma ve korkumu yenerim hersey beyinde bitiyor kendimde mücadele etmem lazim.

Zamnla insan herseye alisiyor cnm..yoksa inanki bende memnun deglm ..
Bazen olsun gece gidiyo ama gunduz butun gun beraber olucaz die teselli edyrm kendimi ..

Tv açık uyu hatta ışıksız bir ortamda uyuma boş bir odanın ışığı hep açık kalsın.
Ev kalabalık izlenimi ve evde birisi var hissiyatı verir.
Bebeğinde var oyna bak nete gir yani bir uğraş elbet bulursun :)

Canim benim esimde 3 lu vardiyada calisiyor bu hafta gece vardiyamiz var ilk zamanlar cok korkuyodum ama alistim artik cok şükür evliligimin 3. senesinde ama :) muhakkak bir isik yanik birak mesela ben televizyonun sesiyle uyuyorum arkadas oluyor bana esim yokken birde 7 aylik hamileyim dusun artik zorlugumu :(

Back
X