Ay haklisin arkadasim ama bi yandan bebisim sabah erken uyancak uyumaliyim modundayim diger yandan korktugum icin uyumama modu ne tuafValla aramıza hoşgeldin. Benim de eşim gece de, kızım uyudu ben kk dayım.
Senin gibi uyuyamıyorum.
Şükret ki bebeğin var.
O sana bir nefes, yoldaş. Yoksa daha zor. Bol bol oku.
hahahahırsız girerse de uyuyor numarası yapın sakın hırsızla ekşına girişmeyin :) valla ben 3 e kadar ayaktayım o saate kadar duyarım ama 3 ten sonra evimde davul çalsa duymam gelsin girsin :) rahat olun düşünmeyin kötü şeyler.
Ay haklisin arkadasim ama bi yandan bebisim sabah erken uyancak uyumaliyim modundayim diger yandan korktugum icin uyumama modu ne tuafBildigim tüm dualari okuyorum namazimi aksatmadan kiliyorum ama neden bu korkuyu yenemiyorum bilemedim.. Bazende kendimden utaniyorum ya Allahtan kork diyorum kendi kendime günahlarindan kork Allah seni zaten korur diyorum bir güven geliyor ama sonrasinda bir tikirti olayi sil bastan haline getiriyor haydaaaaaa yine basliyor korkular
işte bende bebek olsada uyuyamam benimde korum baska sey sen anla 3 harflı olayındna korkuyorum bendetek degilmisim buda benim icin teselli:) yok canim bebek olunca insan dahada cok korkuyor ya hirsiz girerse kendimle bebisi nasil korurum vs diyeayrica ne güzel sabaha kadar bekleyebiliyorsun ..benim öyle bir lüksüm yok cünkü bebis 8-9 ayakta mecbur uyumam lazim yani yoksa enerjim olmaz onunla ilgilenmeye..
Canım ben 7 yıldır yalnız yaşıyorum ve şundan emin ol,hayatında benim kadar korkağını görmemişsindir..Öyle ki gece tuvalete giderken annemi uyandırırdım..Ama şimdi mecburen yalnız kalıyorum.Hala korkuyorum ama dua ediyorum. 7 Ayetel Kürsi, 1 Fatiha, 3 İhlas, 1 Felak, 1 Nas okuyup öyle uyuyorum.Dua ederken de "Rabbim evim,canım sana emanet.Sen koru" diyorum.Başka sığınacak kimsem yok çünkü..Sen de öyle yap. Ben duamı okudum,koruyucu kalkanımı kurdum,bana artık bişey olmaz de ve uyu..Allah sabır versin..Arkadaslar benim esim vardiyali calisiyor. Bu hafta Gececi. Her vardiyede sorun yasamiyorum cünkü erkenden evde oluyor ama bu gececilik vardiyesi beni benden aliyor korkuyorum evde yanliz olmaya yaaaa eve hirsiz gircek diye ödüm kopuyor korka korka uyuyakaliyorum. Bekarken böyle degildim evde yanliz kaldigim zamanlarda olurdu ama yinede korkmazdim cünkü ailemin evi cadde üzerinde ve sakin bir semt degil oldukca hareketli biryer. Aslinda evde yanlizda degilim bebisim var ama yinede korkuyorumBu korkumu nasil yenebilirim? Bu arada apartmanda en üstte 4. katta oturuyorum ve oturdugumuz yer issiz biyer ondan olsa gerek bu korkularim. Nasil yenebilirim bu durumu? Bana fikir verebilirmisiniz?
Canım ben 7 yıldır yalnız yaşıyorum ve şundan emin ol,hayatında benim kadar korkağını görmemişsindir..Öyle ki gece tuvalete giderken annemi uyandırırdım..Ama şimdi mecburen yalnız kalıyorum.Hala korkuyorum ama dua ediyorum. 7 Ayetel Kürsi, 1 Fatiha, 3 İhlas, 1 Felak, 1 Nas okuyup öyle uyuyorum.Dua ederken de "Rabbim evim,canım sana emanet.Sen koru" diyorum.Başka sığınacak kimsem yok çünkü..Sen de öyle yap. Ben duamı okudum,koruyucu kalkanımı kurdum,bana artık bişey olmaz de ve uyu..Allah sabır versin..
merhaba benim de eşim bazı dönemler gececi çalışıyordu ben yattığım odada tv'yi açık bırakıp öyle uyuyordum. En azından az da olsa rahatlatıyor hem tv izlerken dalıp gidiyorsun daha kolay :)Alarm sistemi falan taktırın, rahat edersiniz. Korkulardan nasıl kurtulabilirsiniz bilmiyorum.
Canım benim eşimde hafta 2 kere geceye gider. bende ilk başlarda öyleydim her sesi hırsız gelecek diye yorumlardımArkadaslar benim esim vardiyali calisiyor. Bu hafta Gececi. Her vardiyede sorun yasamiyorum cünkü erkenden evde oluyor ama bu gececilik vardiyesi beni benden aliyor korkuyorum evde yanliz olmaya yaaaa eve hirsiz gircek diye ödüm kopuyor korka korka uyuyakaliyorum. Bekarken böyle degildim evde yanliz kaldigim zamanlarda olurdu ama yinede korkmazdim cünkü ailemin evi cadde üzerinde ve sakin bir semt degil oldukca hareketli biryer. Aslinda evde yanlizda degilim bebisim var ama yinede korkuyorumBu korkumu nasil yenebilirim? Bu arada apartmanda en üstte 4. katta oturuyorum ve oturdugumuz yer issiz biyer ondan olsa gerek bu korkularim. Nasil yenebilirim bu durumu? Bana fikir verebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?