- 19 Mayıs 2020
- 47.255
- 212.212
- 548
Bütün bunlar yalan da olabilir, o tılsımlar kağıtlar tırt olabilir, seni bağladığını düşünen adam sana bunu demez bile, 50 ıq su ile manipule etmeye kalkıyor seni anlamıyor musun?Birde sen istesen de bosanamazsin diyor ben seni kendime bağladım diyor her kavgada
ama ayrılmasi da zor ki adamdan bağlar nasıl olacak . evi sirkeli suyla sil sürekli
Ticareti nasıl oluyor ki adam sabah çıkar akşam gelirdiHiç mi fark etmez insan,pek inandırıcı gelmedi.Kocaniz muhtemelen bunun ticaretini yapıyor.
Onceki konulara bakayım hemenTürkçe mealini okuyun. Diyanetin sayfasinda var. 3 harflilerlw ilgili aydinlanmis olursunuz, iciniz rahatlar.
Esinizin contalar gevsemis. Zaten onceki konularinizda da anlamistim. Normal degil. Hatta zekasinda da dusukluk var. Kendi haline birakin onu, ilismeyin hic
Adamla konuşurken gizlice dinledim amaBütün bunlar yalan da olabilir, o tılsımlar kağıtlar tırt olabilir, seni bağladığını düşünen adam sana bunu demez bile, 50 ıq su ile manipule etmeye kalkıyor seni anlamıyor musun?
Onceki konulara bakayım hemen
Birazdan ucarsin, ucmadan son sozlerini alalim mi?Adamla konuşurken gizlice dinledim ama
Şöyle oluyor,büyü yaptığını söyleyerek milleti söğüşlüyorlar.Ticareti nasıl oluyor ki adam sabah çıkar akşam gelirdi
Senin kocayı yoluyorlar haberin olsunAdamla konuşurken gizlice dinledim ama
konu sahibi , allah yardımcın olsun. senin adına ben bile gerildim burada.Birde sen istesen de bosanamazsin diyor ben seni kendime bağladım diyor her kavgada
Boşanma celbini görünce anlarsın deyinBirde sen istesen de bosanamazsin diyor ben seni kendime bağladım diyor her kavgada
Kapının kendi kendine kapanmasını sağlar cinler sinir eder. Böylece cinler bunları çarpar sorun kökten çözülürKiz bu cinlere ne etsin
Konu sahibine cin büyü olayına gerek yok.Boşanma celbini görünce anlarsın deyin
Lan bdhxbbxjdhhdhdhhdhdh kahkaha attimKapının kendi kendine kapanmasını sağlar cinler sinir eder. Böylece cinler bunları çarpar sorun kökten çözülür
o zaman deyinki,söyle seninkilere ayıp oluyo ama tuvaletten ne istiyosunuz adam gibi gidin salonda oturun,3 harflide olsan herşeyin bir adabı var,ciddi söylüyorum ben o saniyede çığlık atarak evden kaçardım,o şehri terk ederdim,kocam kişisiyle tlfnda bile konuşmazdım dikkat çekmemek icin, vallahi ürkünç olmuş,bide gece olmuş aboooovvvvMerhaba arkadaşlar eşim son 10 gündür gece özellikle tuvaletin kapısını açık bırakıyor sahura kalkarken yada su içmeye kalkarken açık görüyorum uyardım iki defa gene aynı dün de uyardım benimkiler rahatsız oluyor dedi bir tırstım zaten çok korkak biriyimdir ne yapmalıyım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?