Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnançlarla ilgili şeyler bunlar, sonra çok garip diyaloglar oluşuyor diye şey ettiydimKiz bi ogreneydik once tam olayı niye hemen Mune yi caariyonuz ya![]()
Belki adam kafadan catlakİnançlarla ilgili şeyler bunlar, sonra çok garip diyaloglar oluşuyor diye şey ettiydim![]()
Felak nas falan oku, bi de psikiyatriste gidelim mi diye bibyokla agziniBen aynı evde yaşıyorum ne yapmalıyım ya
Senden benden daha kurnaz suya götürür susuz getirir cinsten biri yani anlardımBelki adam kafadan catlakanlayamadik ki daha
Kocası büyü yapıyormuş,nasıl girmesinlerBilmiyorum artik nedir degildir. Ama konu sahibi herseyin ilaci Kurani Kerim. Bol bol okuyun dinleyin. Kuran okunan eve bunlar giremez
Doktora zor götüruyorum hasta olduğundaFelak nas falan oku, bi de psikiyatriste gidelim mi diye bibyokla agzini
pardon palu ailesi olayı diye bak çıkar karşına. ayril eşinden bence kurtulamazsınız bunlardan..allah korusun.
Ya hu adam büyücü ve diz bunu yeni öğreniyorsunuz.Kac senelik evlisiniz?Senden benden daha kurnaz suya götürür susuz getirir cinsten biri yani anlardım
Bana da bulaşır mı ki birde 2 kızım var küçükler dahapardon palu ailesi olayı diye bak çıkar karşına. ayril eşinden bence kurtulamazsınız bunlardan..allah korusun.
Ay kadın hepten uyuyamaz artik bxjxjhwwhpardon palu ailesi olayı diye bak çıkar karşına. ayril eşinden bence kurtulamazsınız bunlardan..allah korusun.
Yani çok tedirgin oluyorsanız o adamla nasıl aynı evde bir ömür gecireceksiniz. Bilemiyorum ama eşiniz değişir mi ki? Önceden de varsa böyle şeyleri değişmesi zor. Sonradan olduysa bence destek alın. Ben hala işin psikolojik boyutu olduğunu düşünüyorum. Ama diğer anlamda da aklı selim bu işin ilim irfanıni öğrenen kişileri dinlerse onlarla da gorusturebilirsinizBen aynı evde yaşıyorum ne yapmalıyım ya
Hergun okuyan biriyim ama çok da korkak biriyim şimdi ben ne yapmalıyım
5 olacakYa hu adam büyücü ve diz bunu yeni öğreniyorsunuz.Kac senelik evlisiniz?
Birde sen istesen de bosanamazsin diyor ben seni kendime bağladım diyor her kavgadaYa hu adam büyücü ve diz bunu yeni öğreniyorsunuz.Kac senelik evlisiniz?
Hiç mi fark etmez insan,pek inandırıcı gelmedi.Kocaniz muhtemelen bunun ticaretini yapıyor5 olacak
O da olası tabi de burda bu yazılanlardan etkilenecek çok fazla genç kız, ergen de varBelki adam kafadan catlakanlayamadik ki daha