Eşim gece bilerek tuvalet kapısını açık bırakıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sordum üç harfliler dedi başta şaka dimi dedim ciddi ciddi söyledi rahatsız oluyorlar diye önceden de Sabah mesela uyanıyoruz ya hep derdi bu gece cin ve periler beni darladi diye hep ruya görüyor heralde derdim
Oha, tövbeler olsun bacım korkmuyormusun bu adamla yaşamaktan??

Kafa bulmuş, siz ciddiye almışsınız sanırım.

Şöyle birşey bir ara bunun eski sevgilisi instada bana ulaştı biraz konuştuk orası ayrı acmixam şimdi bunlar büyücü dedi neyse bunun leptabi vardı girdim baktım bir sürü arapça birşey Lee yazıyor hepsini arattım Google'da büyü bazıları da tılsım bilmem ne diye yazılar çıktı sonra 4 gün önce bu mutfakta konuşuyordu bir adam buna diyorki benim karı hep gidiyor baba evine birşey yap tesirli birşey o gün benim çalışma odama geçip kalem kağıt istedi ne yapıyor diye girdim dedi çabuk çık benimkiler sana musallat olur dedi korkudan çıktım neyse akşama ceketini makinaya atacam kağıtta yuvarlak çizmiş arapça harfler ve kağıdın içine küçük kilit komus bune dedim eşleri birbirine bağlamak için dedi ben tabi kızdım sen şimdi büyücü mu oldun Allah büyü yapana yaptırana da lanet etmiş dedim kızdım bu sadece dua dedi

Ay üfürükçü cikti kocasi

Kul eüzü bi Rabbin Naaaas. Ben gidiyom.

Amann aman sakin bunlara kulak vermeyin. Sizi hasta eder. 3 harfliler bizlerle iletisim kurmaz. Tek kaynaginiz Kuran'ı Kerim olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…