- 15 Şubat 2013
- 25.557
- En iyi cevaplar
- 1
- 97.947
- 798
Kiz bu cinlere ne etsinŞöyle bir şey taktırabilirsiniz kapıya
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz bu cinlere ne etsinŞöyle bir şey taktırabilirsiniz kapıya
![]()
SuperdiBenimkiler de açık bırakmandan rahatsız oluyor deseydin.Kızışırlarsa kavga çıkmadık sizinkiler arasında
Ne kadardır evlisin ? Hep böyle miydi birden mi oldu biraz detay ver güzelim nasıl yorum yapalımCiddi dedi
Kız git ben kalpten giderim yatak odasında ki aynayı bile akşam orterim korkudan
Merhaba arkadaşlar eşim son 10 gündür gece özellikle tuvaletin kapısını açık bırakıyor sahura kalkarken yada su içmeye kalkarken açık görüyorum uyardım iki defa gene aynı dün de uyardım benimkiler rahatsız oluyor dedi bir tırstım zaten çok korkak biriyimdir ne yapmalıyım .
Oha, tövbeler olsun bacım korkmuyormusun bu adamla yaşamaktan??Sordum üç harfliler dedi başta şaka dimi dedim ciddi ciddi söyledi rahatsız oluyorlar diye önceden de Sabah mesela uyanıyoruz ya hep derdi bu gece cin ve periler beni darladi diye hep ruya görüyor heralde derdim
Ya sizi korkutmak için yapıyor olmasın korkunuzu bildiği için. Ne bileyim başka bisiler olmasın kafasında eşinizin. Neler neler okuyoruz.Kız git ben kalpten giderim yatak odasında ki aynayı bile akşam orterim korkudan
Yatak odasındaki aynayı örtecek kadar korkmanız da normal değil ama.Ciddi dedi
Kız git ben kalpten giderim yatak odasında ki aynayı bile akşam orterim korkudan
Öff anlaşıldı kapısız yerden çıktım diyemiyor minnoş aklıyla kafa buluyor sizle.Ciddi dedi
Deşme guzumOnun disinda normal mi adal, gece cinlere perilere karismanin haricinde?
Yok kiz bence bisey var bu iste, bu kadar korkan kadina böyle saka yapilir mi?Öff anlaşıldı kapısız yerden çıktım diyemiyor minnoş aklıyla kafa buluyor sizle.
Ay vermesin. Konu yasak konu zaten.Ne kadardır evlisin ? Hep böyle miydi birden mi oldu biraz detay ver güzelim nasıl yorum yapalım
Ben de ciddiye aldım, korku filmi gibi konu bxbxbxbxbKafa bulmuş, siz ciddiye almışsınız sanırım.
Şöyle birşey bir ara bunun eski sevgilisi instada bana ulaştı biraz konuştuk orası ayrı acmixam şimdi bunlar büyücü dedi neyse bunun leptabi vardı girdim baktım bir sürü arapça birşey Lee yazıyor hepsini arattım Google'da büyü bazıları da tılsım bilmem ne diye yazılar çıktı sonra 4 gün önce bu mutfakta konuşuyordu bir adam buna diyorki benim karı hep gidiyor baba evine birşey yap tesirli birşey o gün benim çalışma odama geçip kalem kağıt istedi ne yapıyor diye girdim dedi çabuk çık benimkiler sana musallat olur dedi korkudan çıktım neyse akşama ceketini makinaya atacam kağıtta yuvarlak çizmiş arapça harfler ve kağıdın içine küçük kilit komus bune dedim eşleri birbirine bağlamak için dedi ben tabi kızdım sen şimdi büyücü mu oldun Allah büyü yapana yaptırana da lanet etmiş dedim kızdım bu sadece dua dediİşerken de duymak istemem yani ama asıl sorun o değil farkında mısınız?
Var mıydı ki öyle şeyleri daha önceden? Çünkü benim kocam dese güler geçerim. Siz korktuğunuza göre bi öncesi, bi alt yapısı var herhalde?
Ay üfürükçü cikti kocasiŞöyle birşey bir ara bunun eski sevgilisi instada bana ulaştı biraz konuştuk orası ayrı acmixam şimdi bunlar büyücü dedi neyse bunun leptabi vardı girdim baktım bir sürü arapça birşey Lee yazıyor hepsini arattım Google'da büyü bazıları da tılsım bilmem ne diye yazılar çıktı sonra 4 gün önce bu mutfakta konuşuyordu bir adam buna diyorki benim karı hep gidiyor baba evine birşey yap tesirli birşey o gün benim çalışma odama geçip kalem kağıt istedi ne yapıyor diye girdim dedi çabuk çık benimkiler sana musallat olur dedi korkudan çıktım neyse akşama ceketini makinaya atacam kağıtta yuvarlak çizmiş arapça harfler ve kağıdın içine küçük kilit komus bune dedim eşleri birbirine bağlamak için dedi ben tabi kızdım sen şimdi büyücü mu oldun Allah büyü yapana yaptırana da lanet etmiş dedim kızdım bu sadece dua dedi![]()
Kul eüzü bi Rabbin Naaaas. Ben gidiyom.Şöyle birşey bir ara bunun eski sevgilisi instada bana ulaştı biraz konuştuk orası ayrı acmixam şimdi bunlar büyücü dedi neyse bunun leptabi vardı girdim baktım bir sürü arapça birşey Lee yazıyor hepsini arattım Google'da büyü bazıları da tılsım bilmem ne diye yazılar çıktı sonra 4 gün önce bu mutfakta konuşuyordu bir adam buna diyorki benim karı hep gidiyor baba evine birşey yap tesirli birşey o gün benim çalışma odama geçip kalem kağıt istedi ne yapıyor diye girdim dedi çabuk çık benimkiler sana musallat olur dedi korkudan çıktım neyse akşama ceketini makinaya atacam kağıtta yuvarlak çizmiş arapça harfler ve kağıdın içine küçük kilit komus bune dedim eşleri birbirine bağlamak için dedi ben tabi kızdım sen şimdi büyücü mu oldun Allah büyü yapana yaptırana da lanet etmiş dedim kızdım bu sadece dua dedi![]()
Çocukluk travmalarim var ondanYatak odasındaki aynayı örtecek kadar korkmanız da normal değil ama.
Tam yerine acmisin ama tükkaniÇocukluk travmalarim var ondan
Şöyle birşey bir ara bunun eski sevgilisi instada bana ulaştı biraz konuştuk orası ayrı acmixam şimdi bunlar büyücü dedi neyse bunun leptabi vardı girdim baktım bir sürü arapça birşey Lee yazıyor hepsini arattım Google'da büyü bazıları da tılsım bilmem ne diye yazılar çıktı sonra 4 gün önce bu mutfakta konuşuyordu bir adam buna diyorki benim karı hep gidiyor baba evine birşey yap tesirli birşey o gün benim çalışma odama geçip kalem kağıt istedi ne yapıyor diye girdim dedi çabuk çık benimkiler sana musallat olur dedi korkudan çıktım neyse akşama ceketini makinaya atacam kağıtta yuvarlak çizmiş arapça harfler ve kağıdın içine küçük kilit komus bune dedim eşleri birbirine bağlamak için dedi ben tabi kızdım sen şimdi büyücü mu oldun Allah büyü yapana yaptırana da lanet etmiş dedim kızdım bu sadece dua dedi![]()