eşim gay olabilirmi? :(

ben burda bu konuyu okudum $imdi
aktif yaad pasif gay ne demek bilmiyorum, buyuk ihtimalle sonr abi ara aratir bakarim netden
lyada aktif pasif lezbiyeen bakrim i$te her heyse inunda ne oldugunu bilmmiyorum
bu beni lezbiyen yapmazki
bence yargisiz infaz yapmayin e$inize,biraz takip edin
serbest birakin bakalim ne yapacak ..

Son düzenleme:
Yok biseksüel deniyor.Heteroseksüel karşı cinsten hoşlananlar oluyor

Heteroseksüel karşı cınse ılgı duyana denıyor biseksüel olabılır iki cinsede ılgı duyan

şu durum için cahil olmam gayet mutlu etti beni..artık herne zıkkımsa işte ondan

:120:

Pompei şehri var bu şekilde helak olan. Erkekler kadınlarını bırakıp birbirleriyle ilişkiye giriyorlar. Ayrıca çocuk ticareti mevcutmuş. Bu konuda çok ünlüymüş bu şehir. Dışardan akına uğrarmış erkek çocukları için. Sonları helak oldu tabi. İbretlik bir şekilde cesetleri taşlaşmıştır. Kim ne yapıyorsa o şekilde kalmış ( çocukla ilişkiye giren bir adamın cesedi de mevcut ). Aklıma şu geldi. Erkekler derler ya kadınlar şeytandır diye. Nedense bütün pislikler de erkeklerde mevcut ( ahlaklı ve temiz olan beyfendilerimiz dışında )

hayat tarzıma döndüm baktım hala iğrenç diyorum

yanı etrafında bu kadar guzel kadın (ve hepsı turk erkek delısı) varken erkeklerı merak etmesı bana cok sacma gelıyor bu ancak secım olmalıdır yanı bı erkegı merak etmesı cok garıp yada ben cınsıyetımden memnunum bana oyle gelıyor... Allahım yardım et bana dogru yolu goster hepınıze cok teskkkur edıyorum arkadaslar en ıyısı bır hafta daha gozlemlemek sonra konusmaya calısırım.

canım bu konulara moralini bozma 5 yıllık evlıysen eşini mutlaka tanımışsındır.. erkekler meraklı oluyor sadece bakmıştır.. benım nişanlım butun konuları bır uzman kadar bılıyor ve bunu kendılıgınden öğrenmiyorlar internetten araştırıyorlar.. eşin gay falan değil sadece bırazcık meraklıdır içini ferah tut :)))

Ya arkadaslar igrenc demeyin.
hepimizin cocugu var ilerde ne olacagini bilemeyiz ki ?

Allah korusun erkekler gayligi, kizlar lezbiyenligi bile secebilir
Buyuk konusmayalim

Bu psikolojik hormanlarla ilgili bir problemdir ...

Dahasi cift cinsel organla dogan bebekler var .
Aile kucukken gozlemliyor , Buyuduklerinde de onlara soruluyor hangi taraf agir basiyorsa ameliyat olup hayatlarina devam ediyorlar...

canım iğrenç olan kişinin gay ya da lezbiyen olması değil bunu kapatmak için paravan olarak bir kadınla evlenmesi ondan çocuk yapıp sonra da dürtülerine engel olamayaıp farklı arayışlara girmesi..

yoksa neden o insanlara iğrenç denilsin? sırf cinsel tercihi farklı diye değersiz olamaz kimse.

Son düzenleme:

pompei mi bilmiyorum ama lut kavmi var...çok manidar bir şekilde resmen yerin dibine sokulmuşlar..gökyüzüne kadar çıkarılıp -taki öten horozların sesi gökyüzünde yankılanana kadar- sonra bırakılmıştır o şehir
dünyanın en alçak (deniz seviyesinden)ve iğrenç kokan yeridir orası..lut gölü ve çevresi
sonrada biz normal görüyoruz

Son düzenleme:

Iyi de bu onlarin sucu degil ki
TOPLUMUN SUCU...

canım kimse kınayıp büyük konuşmuyor ki
yapılan şey iğrenç..
evet Allah korusun herkesin başına gelebilir ama bu durumu normalleştirmiyor ki

Benim dediğim kavim lüt kavmi evet pompei şehri aynı bu şekilde anlattığın gibi okumuştum.

iki gundur arastırıyorumda butur sıtelerı sayfaları 5 bın 7 bın kısı begenmıs ınanamadım tanıstıkları sıtelerı zıyaret ettım ama azımsanmıycak derecede cok ınsan yazık rabbım dogru yoldan ayırmasın bızı ve cocuklarımızı.

amin .....................

ben öyle düşünmüyorum..hiç oyuna girmeden kendini ifade edebilen insanlar da var..toplum baskı yapıyor diye bir insanın hayatını karartmak neden?

Yapma cancagizim ya
surda bile millet neler saydirdi

Hep dalga konusular, hep yerden yere vuruluyorlar

Onlari savunmuyorum
zira bunu gunumuzde unlu olmak, dikkat cekmek icin yapan da cok
ben gercekten psikolojik olarak rahatsiz olanlardan bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…