- Konu Sahibi candostlar
-
Burda bir arkadaş konu açmıştı yeni evliydi
Yatakta yan yana yatarken ayağı değse bile adam çekiyodu ayağını
Yani sonradan gay olunurmu ilmiyorum ama size dokunæmazdı heralde
Heteroseksüelmi deniyo ne ondan olabilir.
Gay olduğunu düşünmüyorum ben niyeyse. Meraktan bakmış olabilir. Mesela bazı erkekler grup ilişkiye ilgilidir bakar izler okur ama yapmaz. Gay olsa karşı cinsle evlenip çoluk çocuğa karışmaktan korkar ya da istemez diye düşünüyorum.
Gay olan bir tanıdığım var ve maalesef evli çocuklu erkeklerin arasında da çok varmış anlattıklarına göre. Takip edin eşinizi. Madem gaysin ne diye evlenip çocuk yaparsın arkadaş ya iğrenç mahlukatlarBazıları da sırf değişiklik olsun diye yapıyorlar (aktif ), sonra da erkeğim diye ortada geziyorlar
gay lere iğrenç diyenlere kendi hayat tarzlarına dönüp bir bakmalarnı öneririm..konuyu açan arkadaş sana gelirsek eşin büyük bir ihtimal değişik tatlar denemek istiyor olabilir :131: gay olduğunu sanmam aktif olarak bir erkekle cinselliği merak ediyor olabilir,belkide denemişdirde bilemem.. çok var böyle evli erkekler, hem karısıyla hemde parlak çocuklarlano panic
evli çocuğu olan o kadar gay varki aklınız şaşar..
Şaşırmamak farklı panik yapma demek farklı bana göre.Yani eşi başka şeylere özenmiş hem karısı hem parlak erkekler falan yazmış.Sonra da no panic.Bana göre çok çok yanlış
cemil ipekçi de zamanında evlenmiş iki kere mi üç kere mi ne kadınlarla evlenmiş amacı da çocuk yapıp ayrılmakmış olmamış öyle demişti bi kere tvde.
ben de burada gamlı baykuş gibi bik bik yazıyorum ama konu sahibi canım aklıma bişey daha geldi acaba etrafta bi tanıdığı gay falan da o semtte onu mu aratmış acaba hani dedikodu olarak mı bakmış acaba :S
onu kırmakta ıstemıyorum ama busekıldede yasayamıyorum baska bır kadın olsa hıc dusunmeden konusurum ama bu durum cok farklı konuyu nasıl acarım onu bıle bılmıyorum ama boyle bısey yaptıysa dıye dusununcede mıdem bulanıyo ıkı gundur hasta numarası yapıp o gelınce uyuyorum
No panik derken boyle erkeklerin var oldugunu
cok da anormal bir durum olmadigini kastetmis bence ve evet var boyleleri
hem de sayisi azimsanmayacak kadar cok
Parlak cocuk tabiri de gayler icin kullanilir benim bildigim
Aslında ona hıc konduramıyorum boyle bıseyı eger aramalar arasında bı kac gun veya bır hafta olsa belkı bırını arastırıyodur derım cunku ınsanların hatalarını yakalayıp dalga gecmeyı cok sever ama bu konuda oyle dalga gecılecek gıbı bısey degılkıen son gecen cuma bakmıs bır hafta daha beklemelıyım bence bır daha bakarsa laf arasında sorarım ama butun gun aklımda nasıl yasarım su bır haftayı bılmıyorum
Aslında ona hıc konduramıyorum boyle bıseyı eger aramalar arasında bı kac gun veya bır hafta olsa belkı bırını arastırıyodur derım cunku ınsanların hatalarını yakalayıp dalga gecmeyı cok sever ama bu konuda oyle dalga gecılecek gıbı bısey degılkıen son gecen cuma bakmıs bır hafta daha beklemelıyım bence bır daha bakarsa laf arasında sorarım ama butun gun aklımda nasıl yasarım su bır haftayı bılmıyorum
evlenip eşi ve çocuğunu paravan yapanlar aslında toplum baskısından korkuyor bence..e kardeşim korkuyorsun ama bir kadın ve çocuğun hayatını neden karartıyorsun..
yıllar önce staj sırasında bir hasta geldi..adam damadına takmış kafayı..bir anlatıyor sormayın..şöyle kaslı böyle karayağız falan..ama arada da kızımı hiç mutlu edemiyor diye sıralıyor..hasta çıktı hoca bize döndü evet arkadaşlar bu kişinin rahatsızlğı ne sizce dedi..herkes bişey söyledi tabii..
hoca bilemediniz arkadaşlar,bu hasta gizli eşcinsel dedi..adam damadına aşıkmış
o günden sonra bu tip konularda hiçbir şeye şaşırmamayı öğrendim..
evlenip eşi ve çocuğunu paravan yapanlar aslında toplum baskısından korkuyor bence..e kardeşim korkuyorsun ama bir kadın ve çocuğun hayatını neden karartıyorsun..
yıllar önce staj sırasında bir hasta geldi..adam damadına takmış kafayı..bir anlatıyor sormayın..şöyle kaslı böyle karayağız falan..ama arada da kızımı hiç mutlu edemiyor diye sıralıyor..hasta çıktı hoca bize döndü evet arkadaşlar bu kişinin rahatsızlğı ne sizce dedi..herkes bişey söyledi tabii..
hoca bilemediniz arkadaşlar,bu hasta gizli eşcinsel dedi..adam damadına aşıkmış
o günden sonra bu tip konularda hiçbir şeye şaşırmamayı öğrendim..
Ayy çok fena koskoca adam damadına he . Ama birazda hem eşcinsel hem enseste girmiyor mu? Bi kavim varmış sodomlar lüt kavmi zamanında eşcinsellik grup sex sapık sapkın şeyler yüzünden çok korkunç şekilde Allahü teala tarfından helak edilmişler. Demek insan ruhu kıyametin yaklaşmasıyla azgınlaşmamış yüzyıllar önce peygamberlerimiz zamanında bile varmış. O geldi aklıma . Arkadaşım senin konuna gelince eşinin gay olduğunu sanmıyorum. Eğer çok kuşku içerisindeysen kendini toplayıp sakin dille yadırgamazcasına konuş ki gerçekleri öğrenebilesin. Hakkında hayırlısı.
Ben parlak çocuk demesine takılmıyorum ki
''konuyu açan arkadaş sana gelirsek eşin büyük bir ihtimal değişik tatlar denemek istiyor olabilir gay olduğunu sanmam aktif olarak bir erkekle cinselliği merak ediyor olabilir,belkide denemişdirde bilemem.. çok var böyle evli erkekler, hem karısıyla hemde parlak çocuklarla''
yazmış bu arkadaş.Velev ki yazdıkları gerçek olsun.Yani eşin gay değil ama başka bir erkekle ilişki yaşamış olabilir bu erkekler çok var seninki de onlardan biri olabilir panik yapma diyor.
Eşim böyle bir durumda olsa tabi ki panik yaparım.Neden yapmayayım.Çok mu normal?
gay lere iğrenç diyenlere kendi hayat tarzlarına dönüp bir bakmalarnı öneririm..konuyu açan arkadaş sana gelirsek eşin büyük bir ihtimal değişik tatlar denemek istiyor olabilir :131: gay olduğunu sanmam aktif olarak bir erkekle cinselliği merak ediyor olabilir,belkide denemişdirde bilemem.. çok var böyle evli erkekler, hem karısıyla hemde parlak çocuklarlano panic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?