eşim gay olabilirmi? :(

Gay erkekler hakkinda ne dusunuyorsun diyerek agzini arayabilirsin. Hatta bir aktor ya da sarkiciyi baz alarakta sorabilirsin. Asil soru eger boyleyse ne yapacagindir.

pompei vezüv yanardağının patlaması sonucu yok olmuş bi şehir, italyadaydı sanırım turistik bi yer, insanlar zenginlikten ve ahlaksızlıktan ne yapacaklarını şaşırmış durumdalarmış, kusup kusup tekrar yerlermiş o derece,filmi falanda vardı galiba
bu arada zannetmiyorum bu adam gay olsun, bende o kadar çok hatun aratırım ki gugılda ohoooooo
onun dövmesi bunun makyajı bilmem nesi, eşim görse lezbican mı der ki bana

Meraktan oldugunu dusunuyorum bende..
Allah kimseyi dogru yoldan ayirmasin saptirmasin.
İciniz rahat degilse uykulariiniz kaciyorsa ya bu durumu esinizle konusacaksiniz ya da meraktan deyip bi kenara birakacaksiniz..

ben de sımdı merak ettım bak. aktıf pasıf ne demek bı tek ben mı bılmıyom:44::44::44::44::44:

canım demek istediğim şu;bir insan farklı yönelimlere sahip olabilir ama bu yönelimleri başka insanlara zarar veriyorsa burada bi düşünmek lazım..toplum baskısı mı kişisel tercih mi diye..

bana göre eş cinsellik bir hastalık değil,kişilerin yaradılış biçimi gibi..ama nasıl yaşayacaklarını belirlemek tamamen bir tercih meselesi.

bak bir arkadaşım vardı.hatta bir ara çok beğendiğim bir arkadaştı o :) sonra gay olduğunu öğrendik.yıllarca tüm baskılara rağmen evlenemek istemiyorum dedi..ailesi bilmiyordu bu durumu.yani o evlenip de bir başkasını mutsuz etmeyi tercih etmedi..

işte buna saygım sonsuz..

yani Allah insanları ya erkek ya kız yaratsın inşallah.
ama Allah'ın yarattığına iğrenç demek ne haddimize?

o insanlarda inşallah bu tür evlilikler yapıp kadının günahına girmezler.
ne diyeceğimi bilemedim duadan başka

yani bu çağda bu zamana kadar neyin ne oldugunu ögrenmiştir.

şüphe uyandırıcı

konu sahibi bence emin olmadan o helak olan kavimden falan bahsederek girme olaya..kanıtlamadan eşini suçlamış olacaksın hem de bu tür şeyler nedeniyle yerle bir olan bir kavimden bahsederek..bence bu doğru adım değil..önce gözlemle sonra konuş.belki de eşinin ki bir merak,olamaz mı?

Bahsettiğin pozisyonu sevmesi eşinin gay olduğunu göstermez.
Lakin facebookta o aramaları yapması endişe verici.
Pasif gay değildir muhtemelen ama diğeri çok daha daha tiksindirici bana göre.

Bir süre takip et bence, gözlemle. Farkettirmeden telefon ve maillerini kontrol altına al.
Çünkü böyle bir konuyu konuşursan alacağın cevap belli.

"Evet karıcım arada erkeklerle münasebette bulunasım geliyor" demeyecektir sana.

allahın yarattığına iğrenç demıyoruzki seçimine iğrenç dıyoruz sonuçta allah akıl vermiş

Lut kavmi de var dediğiniz gibi. Benim dediğim İtalya'da Vezüv yanardağının eteğinde bir şehir. Bir gece ansızın yanardağ patlamıştır. Ve herkes ne yapıyorsa o şekilde taşlaşmıştır. Kalıntıları mevcut günümüze kadar gelmiştir. Müzesi de var. Sapkınlığıyla ünlü bir şehirdir.

Eşiniz gay olabilir.

Bunu bir sosyal paylaşım sitesinde (aktif pasif gay şeklinde) aratmasına binaen yazmıyorum.

Her heteroseksüel kılıf altındaki erkeğin homoseksüel olabilme ihtimaline dayanarak yazıyorum, karşımdaki babam dahi olsa bu ihtimal vardır.

Siz bunu farkedersiniz farketmezsiniz tepki verir vermezsiniz sizin bileceğiniz iş.

Ve bilmenizi dilediğim birşey daha var..

Gay diye isimlendirilen (erkek eşcinsel) bu insanlar herhangi bir sapıklık ya da hastalık sahibi insanlar değillerdir.

Bunu iddia edenler gay olmayan (heteroseksüel olan) tecavüzcü, sapık, yalak erkekler hakkında ne düşünüyor, çok merak ediyorum.

Halk arasında özür dileyerek yazıyorum 'ibne' diye nitelendirilen kişilerle gayler arasında zilyon tane fark vardır.

Son olarak iğrenerek yaklaşan arkadaşlara tavsiyem,

varsa erkek kardeşiniz ve varsa veya varolabilecek oğlunuz için temkinli olunuz.

Nitekim gelecekte onlarda gözlemleme ihtimaliniz %1 dahi olsa var, o zaman iğrenir misiniz bilmem.

dipnot:tercih değil yönelim.

Bu nasıl sevimsiz bir üslup.Senin de farklı zevklerin var galiba.Böyle bir durumu hoş karşılayabiliyorsan kursağın genişmiş derim.Sen nerden biliyorsun böyle evli erkeklerin çok olduğunu.???Sen kocanı başka erkeklerle de paylaşmayı hoş görebilirsin ama herkes senin gibi olamaz.Bir de no panic diyor.Peeeehhh!!

evli çocuğu olan o kadar gay varki aklınız şaşar..

Bu ne lakayıtlık?

Bir insanın hormonlarından ötürü kendini diğer cinse ait hissetmesi ayrı, sırf meraktan ötürü bir erkeğin hemcinsiyle ilişkiye girmesi apayrı.
Elbette tiksindirici ve iğrenç bir durum bu.

Renklendirdiğim kısımda ise bir savunma mekanizması sezdim

Ama canım bahsettiğin homoseksüellere özel bir durum bana göre.
Ben biseksüellere saygı duymuyorum. Çünkü bu bir hastalık değil bir tercihtir.
Sırf meraktan ötürü her iki cinsle ilişki yaşayanları ciddi anlamda tiksindirici buluyorum.

alt tarafı meraktır dert etme sen..acabaları vardır meraktır gelip geçicidir..daha önce nasıl bir insan sen ona bak..

Ama bak ailesinden sakliyor
Demek ki saklamak icin bir nedeni var

Ben bu tur insanlarin nevrotik vaka oldugunu dusunurum.
Erken mudahale ile tedavi edilebilecegini dusunurum.
Aileler iyi gozlem yapmali,
cunku bu hem psikolojik, hem hormonal bir durum...
Cocuklukta mutlaka ipucu verirler.

Bu bir sapkinlik bana gore, psikolojik sapkinlik..
Iradesi karakteri saglam bireylerin yasayacagi sey degil bence...
kucukken tacize ugramis olabilir vs vs sebepleri bilincalti ...

Ayrica lut kavminden bahsedilmis .
Cahiliye doneminde kiz cocuklari, engelli cocuklar diri diri topraga gomulurmus Simdi biz de boyle insanlara olumu reva mi gorelim?

Ya da Allah korusun cocuklarimiz bu durumu yasadiginda yine igrenc diyip sirt mi donecegiz onlara , yoksa tedavileri icin mi ugrasacagiz ?

Ben doğuştan kadınlık hormonu fazla olan erkekleri kınamıyorum. Çünkü onların suçu değil bu. Benim kızdığım nokta, kendi cinsel yaşamını saklamak uğruna başka bir kadına erkek rolü oynayıp, onunla evlenmesi. Sonuçta yine kendi için bir başkasının hayatını karartıyor. Ayrıca nefret ettiğim erkekler özellikle belirtmek istiyorum, erkek diye geçinip, sırf farklı şeyler yaşamak için, bu tip insanlarla ilişki yaşayan kişiler. Bir de şu var, bunun tedavi yolları varken, tedavi olmayı reddediyorlar maalesef. Oysa kendini bu şekilde hissedip tedavi olan çok erkek te var. Ailelere büyük görev düşüyor, çocukları iyi takip edip, küçükken böyle birşey sezince hemen önlemi alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…