Ay sende kendi evliligimin ilk yillarini gordum
Ayni esimde seninki gibiydi anneme gittin mi bugun kac kere gittin alt ust oturuorum ben. Bi misafir gelir kv indin mi die sorardi hemen sinir olurdum haliyle sende daha yeni evlisin sonra sonra bu kadar olmuolar. Ben bu gidip gelme mevzularindan dolayi esimde ayrilma noktalarina geldik bi takim nedenlerden dolayi kv kustuk yeni baristik simdi napiorum anne sen yap biz yiyelim beraber olalim hep diorum esim inmeden ben iniorum yemegi attim uzerine cocugada bakio esimin agzida kapandi ben gittigim icin benim ailemede kayitsiz sartsiz gitmek zorunda simdi kendi dior hadi gidelim evimize die sabirli ol aklini kullan mezarda kullanmayacagiz bu akillari
Bir erkeğin ev işinden çok anlayacağını da ev işleriyle ilgileneceğini de sanmıyorum. Bir üstteki yorumda arkadaşın da dediği gibi acaba annesi mi dolduruyor? Bir erkek bunu kendisi düşünüp de demez bence. Annesi mutlaka şikayet ediyordur gelmiyor gitmiyor işimi yapmıyor vs diye o da artık laf duymak istemediğinden böyle söylüyor olabilir. Annem diyor da demez zaten erkekler kendi düşünmüş gibi söylerler bir de bu lafları.Biz o kadar yakın oturmuyoruz bi de ben çalışıyorum tatil günlerim anca kendime yetiyor ev temizligidir dinlen derken pazartesi geliyor. Benimki ne dese begenirsin evde iş yapma temizlikçi çağır ama git annemin işini yap diyor ağzım açık kalıyor resmen
Ana birde gidip annesine temizlik mı yapacakmissin o zaman hergun işten çıkıp annesine git illaki pes edecek gece gündüz çıkma orda bunalt onları :) ben KV mı aradım bir gün iki saat konuştum abartmiyorum iki saat saçmaladım kadın iki hafta aramadı beni .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?