Eşim evimizi kumarda kaybetmiş

Bide söyle olaylar var kizlar... Bizim komşunun basina geldi.. Su pavyon karilari varya onlar adamlara musallat olup varini yoğunu sattirip adami dimdizlak birakiyo..
.felaket tellalligi değilde anlamsiz para harcamaları bu şekilde de oluyor..Alah korusun...

Bu ihtimal kumar ihtimalinden çok daha yüksek. Yalnız konu sahibi bu gidişle hiçbir şey öğrenemez ve yapmaz.

Konu sahibi, eve gideceksen veya başkasını yönlendireceksen bundan eşinin haberi olmasın, gizlediği şeyler varsa öğrenmemen için önlem alabilir.

Kizlar biz burada kafa uterken konu sahibi kocasiyla çekirdek citleyip okuyo olmasin..

Aslında keşke öyle olsa valla..gam yemem..

Konuyu takipteyim. Kesinlikle bu işin içinde başka bir iş var diyorum. Kumar sebep olsa konuşmaya geldiğinde özür diler pişmanım der bir daha tekrarlanmaz vs. der. Ama adam bildiğiniz üste çıkmaya çalışıyor. O evde kim yaşıyorsa adam o kişi veya kişileri başka yere taşımadan öğrenin. Şoku atlattınız sanırım artık ACİLEN harekete geçin.

Kumar olduğuna çok inandığımı söyleyemem.
Aileye verilmiş, akrabaya devredilmiş, satılmış veya takas edilmiş olabilir.
İşin peşini bırakmayın...

yookkk çok fena kıllandım ben, en fazla sayısal geçmişi olan biri bir ev kaybetmez kumarda baya büyük oynaması lazım, başka bişi olmuştur. ben senin yerinde olsam bi gel eve konuşucaz derim alırım ağzından lafı sonra basarım tekmeyi. ayrıca biri yazmış evi satması için izin gerekir diye ona da tamamen katılıyorum siz şu işi iyice irdeleyin derim.
Arkadaşlar bilgilendirmek istiyorum sizleri.eğer sahip olduğunuz evi nüfus müdürlüğüne gidip aile konutu olarak bildirmrzseniz eşiniz satabilir kiralanabilir ipotek koydurabilir.fakat aile konutu olarak düzenletirseniz bunları yapamaz.bir boşanma durumunda da eğer yapmadıysanız kesin bunu yapın çünkü evlilik süresince edinilen mallar yarı yarıya bölüşüldüğünden eşiniz kan bağı olmayan ama güvendiği birinin üzerine yapar evi yarısını anlamazsın.benim kaynım boşandı ve bunların hepsi bana ders oldu mutlaka kendinizi güvene alın

konu tam da bir delinin kuyuya attığı taşa dönmüş.
bunca ınsan okurken sinirleniyor ama konu sahibi gayet relax.

Eşiniz ev alırken kredi çekerken sizin imzanız gerekiyor. Fakat tapuda sadece eşinizin adı varsa evi eşiniz satabilir. Buna engel olmak için tapuya gidip aile konut şerhi koydurmanız gerekiyor. Bu işlemi yaptığınızda eşiniz sizin imzanız olmadan evi satamaz. Başkasına devredemez.
Geçenlerde eşim benim iznim olmadan evi satmaya kalkıştı. Soluğu tapuda aldım. Ev şahıs malı değil aile konutudur dedim ve aile konut şerhi koydurdum. Hatta geçenlerde buraya yazmıştım. Nasıl konulduğuna dair. Artık eşim istese de evi benden habersiz satamaz.
Artık kimseye güven kalmadı. Bu eşin bile olsa. Ortak bir konut alındığında hemen şerh konulması gerekiyor. Ben de çok güveniyordum. Ama eşim de beni yarı yolda bıraktı. Neyse ki ben hemen önlemimi aldım. Şimdi içim rahat. Onun satarım tehditlerine aldırış bile etmiyorum.
ama biz oturmayı düşünmüyoruz şimdi anlamadığım benm hiç hakkım olmuyor bu durumda öylemi resmen beni kata külleye getırecekler beli oldu oortak tapuya da yanaşmadığına göre madem istemiyorum o zamn ben bu evi satış a çıkarsın altınlarımı da versın kendı de naparsa yapsın

X