• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim evi terk etti

Sizi bir nebze anlıyorum. Çocuklar var vs ama adamda hiçbir emare yok bu evliliği düzene sokabileceğinize dair. Yol yakınken diyemeyeceğim ama daha da geç kalmadan kurtulup yolunuza bakmalısınız. Zor geliyordur elbette ama sizin için en hayırlısı ve doğrusu bu. Allah yardımcınız olsun.

İse donmeyi ben istedim aslinda evde cok bunaldigim icin. Simdi de cok yoruluyorum. Esim bebekleri hic bezlemedi evi hic supurmedi, baska islere yardim eder eşref saatiyse, rica minnet. Sonra da tesekkur bekler. Ben ona bir ogun yemek veriyormusum zoruma gidiyormus. Maasimi eve harciyormusum lafini yapiyormusum iyi ki bir maasim varmis. Ama kendisi bulasik makinesine kullandigi tabagi canagi koydugunda madalya bekler elinden gelen budur fazlasini beklememem lazimdir.

İyi yonleri : disari hayati yok alkol kumar yok, siddet yok, eli aciktir, baska insanlara cok merhametlidir el iyisi yani, ozel gunleri hatirlar
Kirli camasirini sepete koyar Tuvalet egitimi var😂😂

Kotu yonleri: kavga etmeyi bilmiyor cok agir konusur, hakaret beddua bosanma laflari vs annesine ailesine cok duskun, ev islerine yardim etmez, ataerkil geri kafali, askim cicim demez

İse donmeyi ben istedim aslinda evde cok bunaldigim icin. Simdi de cok yoruluyorum. Esim bebekleri hic bezlemedi evi hic supurmedi, baska islere yardim eder eşref saatiyse, rica minnet. Sonra da tesekkur bekler. Ben ona bir ogun yemek veriyormusum zoruma gidiyormus. Maasimi eve harciyormusum lafini yapiyormusum iyi ki bir maasim varmis. Ama kendisi bulasik makinesine kullandigi tabagi canagi koydugunda madalya bekler elinden gelen budur fazlasini beklememem lazimdir.

İyi yonleri : disari hayati yok alkol kumar yok, siddet yok, eli aciktir, baska insanlara cok merhametlidir el iyisi yani, ozel gunleri hatirlar

Kotu yonleri: kavga etmeyi bilmiyor cok agir konusur, hakaret beddua bosanma laflari vs annesine ailesine cok duskun, ev islerine yardim etmez, ataerkil geri kafali, askim cicim demez
İyi yönleri dediğiniz şey iyi yön değil standart olması gerekendir. Sandalye ararken 4 bacağı olsun oturulabilir olsun demiyoruz cunku sandalyenin normali o. Adam ne iyi bir eş ne de iyi bir baba. Nerden tutsan sıfır. Anasının evine zır zır gitmesi zaten skandal .

Sizde boşanmanız gerektiğini biliyorsunuz ama dönerse affederim kafasında olduğunuz için boşansanız bile mutlu olamazsınız. O yüzden önce elinize kâğıt kalem alın mutlu ve mutsuz olduğunuz anıları yazın. Kafanızda netleştirmeye çalışın hayatınıza ona göre yön verin. Destek alın dicem ama artık psikolog ücretleri uçmuş durumda maddiyatınız varsa kesinlikle alın. Kendinize inanıp devam etmek için.

Boşanmazsan kalkip o kahvaltiyi hazirlamak sadece senin gorevin. Hersey senin gorevin olacak. Sorumlulugu para kazanma kismi haric paylasmayacak. Bu da yeni nesil Turk erkegi modeli. Kadin calissin. Ama benden fedakarlik beklemesin.
1) kadin calisacak
2) kadin evin tum temizligini yapacak
3)kadin yemek yapacak, kahvalti hazirlayacak
4) kadin kocasina hizmet edecek
5) kadin cocuklara bakacak, onlarin okul odevleri ve tum sorumlulugunu yerine getirecek
6) kadin kocasinin ailesini memnun edecek, onlari agirlayacak
erkek ne yapacak? karisinin maasina el koyup cebinde cift maas karti ile rahat rahat yasayaack. peki erkegin ustunlugu ne? çükü var onun her seye yeter.

Ne desek bilemiyorum. Her ihtiyacı karşılancak oh ne ala bebekleri bakılcak ev işleri ve kendi mesleği derken bir kadının pili resmen bitiyor ve kendine bile vakit ayırıp bakamıyor vakti de yok çünkü kurulmuş saat gibi... Allah'ım korkunç evlilikten bu sebeble korkuyorum.
Birde kendine bakamayan kadına da eşim kendi saldı diyebiliyorlar..Kimse dadı olmak için evlenmiyor resmen büyümemiş adamlarla evlenmek hayat karartıyor. Ataerkil diye kavram yok bence annesinin sağladığı konfor alanından kopamadıkları için birebir istiyorlar evlenince de istisnalar olsada hazıra alışmış şımartılmış erkekler bunlar.
Bu adam acayip rahat senin boşanmayacagına adım kadar emin kafasına göre git diyor yada kendi toplanıyor falan çok dişil enerjili mıymıy bir tip sıkıcı.
Eline bir boşanma dilekcesi lazım ki sürüm sürüm sürünsün. Cesaretini görsün kimse vazgeçilmez değildir.

Ne desek bilemiyorum. Her ihtiyacı karşılancak oh ne ala bebekleri bakılcak ev işleri ve kendi mesleği derken bir kadının pili resmen bitiyor ve kendine bile vakit ayırıp bakamıyor vakti de yok çünkü kurulmuş saat gibi... Allah'ım korkunç evlilikten bu sebeble korkuyorum.
Birde kendine bakamayan kadına da eşim kendi saldı diyebiliyorlar..Kimse dadı olmak için evlenmiyor resmen büyümemiş adamlarla evlenmek hayat karartıyor. Ataerkil diye kavram yok bence annesinin sağladığı konfor alanından kopamadıkları için birebir istiyorlar evlenince de istisnalar olsada hazıra alışmış şımartılmış erkekler bunlar.
Bu adam acayip rahat senin boşanmayacagına adım kadar emin kafasına göre git diyor yada kendi toplanıyor falan çok dişil enerjili mıymıy bir tip sıkıcı.
Eline bir boşanma dilekcesi lazım ki sürüm sürüm sürünsün. Cesaretini görsün kimse vazgeçilmez değildir.
Bosanabileceginiz adamlarla evlenin diye bi soz var ya. Oyle bir tip de degil her turlu cirkefligi yapar cocuklari magdur eder, cocuklar arada kalir. Ailesinin evi duzeni berbat cocuklarim orda nasil kalir daha cok kucukler. Bunlari dusunuyorum en cok. Bana diyor ki cocuklar haftasonu benimle kalacak daha sut cocugu bunlar. Kavga cikacak cocuklarim arada kalacak goturur getirmez guvenemiyorum ki napicam bilmiyorum

Bosanabileceginiz adamlarla evlenin diye bi soz var ya. Oyle bir tip de degil her turlu cirkefligi yapar cocuklari magdur eder, cocuklar arada kalir. Ailesinin evi duzeni berbat cocuklarim orda nasil kalir daha cok kucukler. Bunlari dusunuyorum en cok. Bana diyor ki cocuklar haftasonu benimle kalacak daha sut cocugu bunlar. Kavga cikacak cocuklarim arada kalacak goturur getirmez guvenemiyorum ki napicam bilmiyorum
Siz çalışırken kim bakıyordu çocuklara?

Çocuklar hafta sonu bende kalacak diye de bir eli sizin ustunuzde olsun diye diyordur. Yoksa çoğu erkek çocuk bakmayı beceremez zaten. Çalışıyormussunuz ne güzel hem kendisi gitmiş alırsınız da iki çocuk için nafaka. Anneniz yakin ise o çocuklara bakar büyüyene kadar. Hic affetmeyin böylesini

Sizi bir nebze anlıyorum. Çocuklar var vs ama adamda hiçbir emare yok bu evliliği düzene sokabileceğinize dair. Yol yakınken diyemeyeceğim ama daha da geç kalmadan kurtulup yolunuza bakmalısınız. Zor geliyordur elbette ama sizin için en hayırlısı ve doğrusu bu. Allah yardımcınız olsun.
Adam surekli beni sucluyor zaten. Nankormusum kocaya saygim yokmus. Tabi her dedigine he deseydim boyle olmazdik. Ne zaman ben soyle istiyorum hayir dedim o zaman kotu oldum kapi gosterildi aninda bosanmakla tehdit etti surekli. Simdi de diyor ki cocuklarimla gelecegimi caldin.

Kafasında ki planlara bak sevgisi de kalmamış gibi. Her planı yapmış. Çocuklar küçükse baba da kalmıyor haftasonu diye biliyorum. Doğru yanlış bilemem de.
Aslında boşanma avukatına danışıp herşeyi net belirlemek lazım öğrenmek lazım.

Kafasında ki planlara bak sevgisi de kalmamış gibi. Her planı yapmış. Çocuklar küçükse baba da kalmıyor haftasonu diye biliyorum. Doğru yanlış bilemem de.
Aslında boşanma avukatına danışıp herşeyi net belirlemek lazım öğrenmek lazım.
Oyle. Bosanmazsak ve bu evlilik surerse boyle istedigi gibi at kosturur cocuklari alir zorla goturur. Bosanirsak cekismeli olur buyuk ihtimal velayet konusunda gorus gunleri konusunda sorun cikarir ama en azindan gunu saati belli olur cocuklarimin bi duzeni olur.

Adam surekli beni sucluyor zaten. Nankormusum kocaya saygim yokmus. Tabi her dedigine he deseydim boyle olmazdik. Ne zaman ben soyle istiyorum hayir dedim o zaman kotu oldum kapi gosterildi aninda bosanmakla tehdit etti surekli. Simdi de diyor ki cocuklarimla gelecegimi caldin.

Manipülatif laflar. Boşanma konusunda da seni geçimsizdi diye ilan eder. Hiç şaşmaz.

Anneniz bakıyorsa sıkıntı yok yine bakmaya devam eder. Hiç bir mahkeme küçücük bebekleri babaya vermez. Sadece görmeye gelebilir onu da mahkeme belirler.
Erkeklerin en büyük kozudur bu eşlerini çocuklarından vurmak. Al bak desen annesine atar haftada bir görmeye gider. Canınızı sıkmayın alamaz çocukları

Asla sen dön deme,gelince daha beter olur,dönecekse senin şartlarınla olmalı.

Calismasaydiniz bi sure ekenomik olarak yetiyormuydi esiniz. sadece eve cocuklara zaman harcayin. Size ev cocuklar ortada olmayan koca is stresi agir gelebilir farkinda olmadan bitirmissiniz birbirinizi adamin gitmesini istemoyrsaniz evde 1 2 yil cocuk bakabilirdiniz .birini birakaydiniz keske ama su asamada artik eşinizi birakacaksiniz bosanirsaniz is sart nafaka cok cok az bağlanıyor siz maddi olarak %90 harciyacaksiniz o sadece maasinin %10 ni verecek hazirlikli olun
Bir insan mesleğini böyle bir eşe güvenerek bırakır mı? Daha aklı salim tavsiyeler verin.
Bibirinizi yıpratmak değil onun adı, erkek tarafından hizmetçi gibi kullanılmak..

Bir insan mesleğini böyle bir eşe güvenerek bırakır mı? Daha aklı salim tavsiyeler verin.
Bibirinizi yıpratmak değil onun adı, erkek tarafından hizmetçi gibi kullanılmak..
Dönse affederim diyo ne demem gerekir di adam degismiyor kadin affederim diyor

Yapamayacak ne var? Ohooo üstüne yeni koca bile bulurum ben. Mok yesin kendisi de. O topladığı valizler göZüne girsin.
Aynen öyle . Bir söz var normalde hiç sevmem iş işte koca kocada bulunur diye. Hemen yenisi bulunuyor valla şimdiki aklım olsa hayatta yas tutmakmış üzülmekmış asla mahkemeden cıkar cıkmaz kapıda bulurdum ahahahah :KK70:

Back