Eşim eve habersiz misafir getirdi

goooody

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
2.287
4.008
Bu da sorun mu demeyin şu an canım sıkıldı. Tamam çok büyük bir sorun değil ama hatalı bir davranış.

Şu an işteyim. Eşimin bugün boş günüydü gündüz dedi arkadaşımla buluşacağım, tamam dedim. Biraz önce aradı eve geçiyoruz diyor. Misafirin başımın üstünde yeri var, ama ev pis ve dağınık mı dağınık. Ben tek bir şey hazırlamadım, bu akşam evi süpürüp silecektim.
Arkadaşı eve hep gelen biri olsa yine neyse ilk defa geliyor çocuk. Dün kuzenim bizde kalmıştı onun yatağı bile salonda toplanmış vaziyette duruyor. Eşim uyanınca yatağı topladı mı inanın bilmiyorum. Bir de eve misafir getiriyor ya te Allah' ım. Ben de işten erken çıkmıcam bugün ne yaparsa yapsın, geç gitcem eve. Dünden bilsem evi toparlardım azıcık. Sinir olmamak elde değil ya...

Sorun olmaz mı hemde sorunun ağa babası
Benimde en sinir olduğum şey bu.
benimde eşimin tarafı çok sever misafirliğe gitmeyi gelmeyi. Tamam bende severim ama ben hafta içi çalışıyorum. Hem eve hem işe yetişemiyorum. Pat diye arayıp akşam size gelicez diyolar çıldırıyorum. Yeni evliyken eşimle hep bu yüzden kavga ederdik. Hele bi dayısı var içer içer 22:30 da arar eşimi yemeğe geliyoruz der. Delirir çıldırırım ama eşim ne yapsın gelme dese olaylar olaylar...

Üzülme olan olmuş, eşine ders olur bir daha de öyle pat diye misafir alıp götürmez eve

Gayette sorun edilecek birşey
çok çok haklısın kızmakta ..
Sen çalışan insansın sonuçta, her zaman evin temiz, derlitoplu olamaz .

Çok haklısın bence de.
İyi de evin halini görmüyor mu temizlik yapılması gerek bilmiyor mu adam.
Bu erkek milletinin rahatlığı insanı deli eder :S

Gitme eve işinin yoğun olduğunu söyle ne yaparsa yapsınlar bi dahada habersiz getiremez.misafirde bi tuhaf evin hanımının haberi yok niye geliyo

benim eşim de haber veremden birilerini çağırırdı. bazen arkadaşı bazen abisi, ablasının kocası falan olurdu. ilk evlilk günlerimizde üzerimde sütyensiz tişört varken kapıyı açıp sonra koşarak odada giyinmişliğim var. sonradan öğrendi gerçi artık yapmıyor ama bu seferde ben her an giyinik geziyorum.

Canım eşine ev müsait değil bugunlük dışarda takılın başka bir gün eve davet et deseydın vazgeçirseydin

bu erkek hepsi mi böyle..bende en çok sinirlendiğim şeydir..ne demek ya ev o haldeyken birini çağırmak..ondan sonrada erkek demeyin onlarda dedikodu yaparlar evi dağınık felan diye çalışır diye düşünmezler..vaz geçiremiyorsanız..gitsin toplasınlar evi..yesinler kendi kendilerine..sizde gitmeyin ..sonrada bir güzel eşinin kafasını ütülerdim..

bizimki de beni iş çıkışı arar aksam yemeğe misafir var eve gidince sunu yap sunu yap diye talimat verirdi geçen aksam da tatlı almış getirmiş yarın aksam misafir gelecek bunu onun için aldım dedi be adam benim karnım burnumda misafir ağırlayacak halim mi var ?? onu da geçtim çok haklısın insan bi sorar müsait misin başka bir planın var mı belki uzanmak dinlenmek istersin değil mi ?? ama nerdee öyle düşünceli adam. artık umrumda değil zaten ne hali varsa görsün bu erkeklerin hepsi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…