Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:hulya:SIMDI TEPEMDEYDI BEN BUNLARI YAZARKEN SUNUDA YAZ SUNU YAZ DIODU
CVP SU EVE PARA GETIREN BENIM YAPCAKSIN CEVABA BAKSANIZAAAAAAAAA
ahh bu erkeklerr klava:
Bızımkıde yakında gorcek ama ıs ısten geccek ole herkese yedırmek nasıl bırseymıs bız sureklı cagırıyoruz kımsenın bızı cagırdıgı yok bu arada ancak ben cagırcamda onlarda utanıp ayıp olmasın dıye cagırıolar ıste
esım kızmaz ben dedım kızlarla dertlescem dıye tek nette yerım burası oldugu ıcın sızıde gercek arkadas gıbı gordugum ıcın sorun olmuyo neyse,,
sen o arkadaslarına sunuda de dıo yemın ederım benıde gulduruo
sız evınızde otururken ben yurtlarda ne yemekler yapardım dıo ıstesem canım ıstese herseyı yaparım dıo
sende esine söylesene z@z@ diyoki de madem öyle misafirlerini kendi agirlasin:umursamaz:
dun nedne kustum bılıyormusunuz ben bırsey ıslıyordum ıcerden geldı bana sormadan aldı kumandayı degıstırdıııııııııııııııııııı ınsan bır sorar demeı cok bencıl ya cokkkkkkkkkkkkkkkkkk bende gıttım uyudum ınsna bır sorar dedıkden sonra o gelmedı kendıne oturma odasından yer acmıs orda uyumus sabahda ne ıs anlamıom gelıo opuyoooooooooooo opceksen pısman olcaksan nıye yapıyoprsun kı anlamıom