• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evde devamlı etek giymemi istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok acımaz sorun yok her fikri değerlendiriyorum olabilir buda bir ihitmal ama bence her giydiğimi yakıştıran modayı seven biriyim,kendi sınırlarım dahilinde güzel giyinirim dışarıda dahi kapalıyken dahi dışarıda durdurulup üzerinizdeki nerden çok yakışmış sorusunu çok işittim
Ya şöyle ki bazı erkekler mesela fiziksel konularda bazı şeylere takıntılıdır. Benim eşim kilo konusunda hassastır mesela. Hiç hoşlanmaz kilolu kadınlardan. hamilelikte çok kilo aldım sonra verdim ama o kilolu olduğum dönemde hiç kırmadı beni fakat ona çekici gelmediğinin farkındaydım. Kilo aldığım dönemde Fantezi kıyafetler giydiğimde de dar şeyler giydiğimde de bundan hoşlanmazdı. Bi şey söylemezdi ama ben fark ediyordum.
Tekrar zayıflayınca bakışları da değişti. Dediğim gibi kasti yapmıyordu ama hoşlanmıyor kilodan ve kilolu olduğunda kadınları çekici bulmuyor gayri ihtiyari bence. Bunu şundan söyledim belki eşinizin de takıntılı olduğu bir şey vardır

Yok zaten izin vermiyorum belki bunu yapsam başka şey daha yapar ama sebebini anlayamıyorum bedenimden mi iğreniyor çok açık giyinen biri değilim ki yazın falan asla şort atlet giyemem yatakta bile bu ne diyor, ama altta yatan sebebi merak ediyorum mantıklı bir açıklaması olmalı, konuştum bir kaç kere diyor ki hep böyle vücudun ortada görürsem sıradanlaşır gözüme basit gelir, ama buda saçma insanın karısı her geçen gün daha güzel gözükmesi lazım gözüne işin içinden çıkamadım,
Deli gibi kıskanıyor seni cnm benim 😅 sakın onu dinleme alıştır

Hanimefendi dogum yaptiniz mi bilemiyorum dogum yapan kafinlarin cogunda karinin genislemesinde dolayi hafifdr olsa sarkiklik oluyor ne yani sarkmiş bir karninin olmasi insanin hayatina engel bi durumm mu sizin beyninizde? Sarkik göbekli olmayi esiniz ve sizin kafa yapiniza degismem canim sarkik gobegim😍
Beni sinirlendirmeyin hanımefendi ne alaka ya yapmadım doğum yazmışım zaten okusaydınız görürdünüz,doğum yapam birinin bu kadar güzel bir şeye sahip olduktan donra göbeğini kim takar insan bedeni kaderi değildir kilo bu alınır verilir zihin dünyanızı güzelleştirin eşime bana laf atmafan önce, derdiniz ney anlamadım ama, sizi alakadar eden bir mevzu da yok sorunuma dair fikriniz yoksa yorum yapmayın Okumayın geçin saygılar

Hanimefendi dogum yaptiniz mi bilemiyorum dogum yapan kafinlarin cogunda karinin genislemesinde dolayi hafifdr olsa sarkiklik oluyor ne yani sarkmiş bir karninin olmasi insanin hayatina engel bi durumm mu sizin beyninizde? Sarkik göbekli olmayi esiniz ve sizin kafa yapiniza degismem canim sarkik gobegim😍
Sarkık göbeğini sevsinler senin😘

Var var. Benim mutfağa bile başı açık gidemeyen arkadaşım vardı. Evde eşofmanla gezince babasi "ne böyle çıplak" diyen başka bir arkadaşım daha vardı. Bir de beni örnek gösteriyormuş babası "bak o ne güzel evde etekle geziyor" diye. Halbuki o etek benim misafir gelince şortun üzerine geçirdigim etek 😁😁 bu adamlar aynısını eşlerine de yapıyor. Yalnız değilsin.
Ben biraz geç gördüm, dini hassasiyeti de çok yok demişsin, eski kız arkadaşıyla tatile gitmiş, ailesi böyle değilmiş. Acaba fikrini değiştirecek ortamlara mı giriyor? Biri mi etkiliyor onu? Yalan yanlış, bilip bilmeden konuşan insan çok.
Bir de ten uyumu problemi olabilir mi? Yani mümkün mü sağlıklı bir adam eşini görmek istemesin. Belki cinsel ilişki sıklığınızı arttırsanız faydası olur. Sonuçta o zaman mutlaka görecek, alışır 😅
Ay vardır tabi doğru ama şu zaman da kaldı mı artık dedirtiyor insana komşumla konuştum şok oldu oda eşimi tanıyor akraba saylırız asla inanmam diyor ne kadar rahatsın sen normalde,
Bence ben napayım biliyor musun tam tersi özel hallerimizde üstümde kıyafet olsun o zaman nasıl yapıyorsa rahat ediyorsa etsin bakalım, 🤭

Seni kıskanıyor ve bu şekilde açılmandan , rahata alışmandan korkuyor benim esimde öyleydi, süslendingimde memnun olmazdı derdi annem kız kardeşim gibi giyin evde , bende şiddetle karşı çıktım hiç kabul etmedim şimdi normale döndü , sende sakın kabul etme nasıl mutluysan öyle gez evde
Acaba olabilir mi benim kıskançlıktan hoşlanmadığımı rahat olduğumu bildiği için belki de tam kendi zihin dünyasını göstermiyor kızacağımı bildiği için olabilir mantıklı ,deneyeceğim sağol

Ay vardır tabi doğru ama şu zaman da kaldı mı artık dedirtiyor insana komşumla konuştum şok oldu oda eşimi tanıyor akraba saylırız asla inanmam diyor ne kadar rahatsın sen normalde,
Bence ben napayım biliyor musun tam tersi özel hallerimizde üstümde kıyafet olsun o zaman nasıl yapıyorsa rahat ediyorsa etsin bakalım, 🤭
Valla öyle de yapıldığını anlayıp hep isterse üzülürsün sonra 😅
Ya acaba cinsel isteksizlik yada iktidarsızlık problemi mi var da oraya giden yolları kapatmaya çalışıyor?

Yok hiç mantıklı gelmiyor bana bu. İlk başta dinle ilgili bir sebep, tutucu biri sanmıştım ama. Psikolojik bir etmen belki nedeni. Bilemiyorum.
Psikolojisi herkesten sağlam eminim, çok güçlü bir bünyesi var o başkasına piskolojik hasar vermiştir ama kendi olmamıştır bilmiyorum,öyle her şeyden haberi olan bir adamdır , mağazaya beraber gider kıyafet alırız en son yazın tatile çıkmadan önce beni sırf ben orayı beğedim diye avrupa yakasına bir butiğe götürdü, istediğimi giydim çıakrdım gayet pes pembe bir elbise beğendi üstümde ben bayram boyunca onunla gezdim çok güzel olmuşsun dedi falan ama evde tayt eşofman pijama giyince iş değişiyor,

Ya şöyle ki bazı erkekler mesela fiziksel konularda bazı şeylere takıntılıdır. Benim eşim kilo konusunda hassastır mesela. Hiç hoşlanmaz kilolu kadınlardan. hamilelikte çok kilo aldım sonra verdim ama o kilolu olduğum dönemde hiç kırmadı beni fakat ona çekici gelmediğinin farkındaydım. Kilo aldığım dönemde Fantezi kıyafetler giydiğimde de dar şeyler giydiğimde de bundan hoşlanmazdı. Bi şey söylemezdi ama ben fark ediyordum.
Tekrar zayıflayınca bakışları da değişti. Dediğim gibi kasti yapmıyordu ama hoşlanmıyor kilodan ve kilolu olduğunda kadınları çekici bulmuyor gayri ihtiyari bence. Bunu şundan söyledim belki eşinizin de takıntılı olduğu bir şey vardır
Ben de oyle dusundm bir takintisi var

Valla öyle de yapıldığını anlayıp hep isterse üzülürsün sonra 😅
Ya acaba cinsel isteksizlik yada iktidarsızlık problemi mi var da oraya giden yolları kapatmaya çalışıyor?
Vay güzel bir tespit oldu bak bu doğru bence işte, aydım şuan,olabilir kalp rahatsızlığı var zaten ilaç kullanıyor devamlı tansiyonu da var, haliyle onu da etkiliyor ama isteği var bence öyle söyledikleri gibi öküz değil çokta önemser beni ama güdüsel dürtüsel olarak olabilir mi olabilir

Ben biliyorum bu tipi. Evde böyle gezmesine izin verirsem rahata alışır , ileride dışarıda da uygunsuz giymeye başlar tipi bu. Annemin komşusu aynı dertdeydi ama tabi onlar 60larında. Kendince seni kontrolünde tutuyor. Dışarıda dar yada pantolon giymene çok huylanan bir tip ya çok kıskanç ya yobaz.

Doğru kilodan hoşlanmıyor hemde hiç,çokta takıntılı bu konuya, cinsel hayatımızı etkiliyor kilolar diyor ama ben isteyerek almıyorum ki anlayışlı olması lazım sizin eşinizin yaptığı gibi beslenmem çok normal troit hormonlarım çalışmıyor ondna oldum bendeisyemiyorum ki eski kıyafetlerim olmuyor güzel kendi göbeğine baksın o önce nerde eşitlik ya bende onagöbeğin var deyince diyor bu şişlik halbuki hep var bende sevmem göbekli mesela zayıftı eskiden

Vay güzel bir tespit oldu bak bu doğru bence işte, aydım şuan,olabilir kalp rahatsızlığı var zaten ilaç kullanıyor devamlı tansiyonu da var, haliyle onu da etkiliyor ama isteği var bence öyle söyledikleri gibi öküz değil çokta önemser beni ama güdüsel dürtüsel olarak olabilir mi olabilir
Olabilir o zaman. Sorun yaşama korkusuyla hiç yanaşmıyor olabilir. Öyle bir durum varsa, cinsel olmayan dokunuşlarla onu rahatlatabilirsiniz. Performans kaygısı yaşamasın. Yani size her yanaştığında illa bir şey olmalı diye düşünmemesini sağlamaya çalışın.

Ben biliyorum bu tipi. Evde böyle gezmesine izin verirsem rahata alışır , ileride dışarıda da uygunsuz giymeye başlar tipi bu. Annemin komşusu aynı dertdeydi ama tabi onlar 60larında. Kendince seni kontrolünde tutuyor. Dışarıda dar yada pantolon giymene çok huylanan bir tip ya çok kıskanç ya yobaz.
Ama ben zaten rahatım ki kapalıyım evet ama istediğimi beğendiğimi giyiyorum, giyerim yani karışamaz, pekte görmedim karıştığını işimi gücünü bırakıp avmye götürür sırf bir gömlek beğendim diye hemde kendim alırım derim ama yok der paran sana kalsın kendisi alır üstüne şu renk şal al falan der ay benim kocam ne kadar iyimiş ya ama evde neden böyle😂

Yani muhtemelen evde kiz kardesleri annesi vs bile tayt esofman giymemiş.. oyle aileler var ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım.
Bunu anlarım özellikle ergenlik sonrası kardeşin anne babanın yanında uygun giyinmek doğrudur ama eş yani, eş koca istediğin gibi giyersin, evde yabancı olsa anlarım 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X