Eşim evde açık giyinmemden hoşlanmıyor

olabilecek bir sebep

ruhu ölmüş ayol bi de gidip evlendiniz yani.

Merhaba bazı erkeklerin kapalı kadınlara karşı zaafı daha yüksek bu yüzden diyeceğim ama ilk zamanlar bile isteksizlik varmış bunla alakası yok anladığım kadarıyla, Böyle giyinmeniz her erkeğin hoşuna gider aslında ama eşinizde sorun yaratması sanırım kendi eksikliği yüzünden ama size tavsiyem eşinizle konuşun bu konuyu açık şekilde kendisi bu konularda konuşur mu nasıl biri bilmiyorum ama anlatın yani içinizdekileri sonuçta eşiniz herşeyi rahatça konuşmanız gerekiyor sertleşme sorununu istek arttırıci alıp giderebilir eşin eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa konuşun çözüm bulun bence çünkü ileride daha büyük sorunlara yol açar şimdiden birbirinize isteklerinizi söylemeye cekinirseniz içinde birşey varsa konuş içine atma açık olun birbirinize karşı içinizde tutup köşeye attıkça birbirinizden uzaklaşır hata yaparsınız.

İlk dediğiniz doğru eşimin kapalılara zaafı var diye düşünüyorum çünkü bu konuyu konuştuk ve de kapalı olduğumda bana yanaştığı oluyordu. Diğer konuları da konuştuk baştaki isteksizliğin sebebinin de cinselliğin ilk gecedeki başarısızlıktan dolayı artık onun için korkuya dönüşmesiymiş. Rahatlattım kendisini ve artık daha özgüvenli oldu bana da daha sık özen göstermeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…