Doğrudur ama strawberry_cake bu sebeplerden eşinden ayrılmayı düşünmüyorsa, yapacağı en doğru şey kendinden ödün vermemek olur, sırf eş memnun olsun diye kimse kıyafetinden kendi isteklerinden vazgeçmemeli.
Evlilikte karşılıklı bazı tavizler olur veya fedakarlıklar lakin bu tavizler fedakarlıklar sizi siz yapan şeylerden vazgeçerek olmaz.
Biri 3-4 yaşında diğeri 1,5 yaş civarı olan bir kadın sanırım yaşça çok da büyük değildir, 30-40 yaş aralığında desek, o yaştaki bir kadın neden 60-70 yaşındaki biri gibi giyinsin, üstelik bundan kendisi de mutsuz olacakken.
50 yaşına geldim kıyafetim 20'li yaşlarda giydiğimden farklı değil, eşim bana mune yaşın 50 oldu artık giyim tarzını değiştir dese ki demez, değiştirmem çünkü ben böyle mutluyum, kumaş diz altı etek-bluz kombininde rahat edemem, ben gibi hissetmem bu da beni mutsuz eder.
Erkeklerin böyle müdahalelerine de kızıyorum, bazen görüyorum adam her şeyi giymeyi kendine hak görürken yanındaki kadının kolu görünse gözlerini pörtletiyor, o gözlerini yuvalarına geri sokasım geliyor.