Eşim evde acık giyinmemi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kafada yaşlı bir kadına denk gelmiştim. Çırılçıplak banyo yapılmaması gerektiğini söylüyordu. Melekler görürmüş. Görürse görsün yahu. Dikizliyorsa o da onların ayıbı.
Böyle mi girelim istiyo acaba

Eklentiler

• IMG_4084.jpeg
    IMG_4084.jpeg
    31,6 KB · Görüntüleme: 78
Bu kafada yaşlı bir kadına denk gelmiştim. Çırılçıplak banyo yapılmaması gerektiğini söylüyordu. Melekler görürmüş. Görürse görsün yahu. Dikizliyorsa o da onların ayıbı.
O çok var ya, iç çamaşırıyla girilmesi gerektiğini söylüyorlar hatta. Ben korkudan bi ara donla girerdim

Sende deseydin senin için giyindiğim için melekler sevap bile yazar bu insanlar neden güzelim dinimizi yanlış yonlendirmelerle yasiyorlar yada işlerine geldiği gibi yasiyorlar 🤦

Böyle mi girelim istiyo acaba
Avret yerleri örtülü olmalıymış. O dönem Aşk-ı Memnu oynuyordu. Demek ki sene 2009-2010 falan. Bihter gecelikleri modaydı. Pazarda satılıyor, kadınlar hep ondan alıyor diye kızıyordu. Kocanın yanında öyle durulur muymuş. Teyze kocanın yanında nasıl durulur ki, o zaten çıkıyor demiştim. Demişti ki hiç gözükmemeli. Açık, aleni yapılmamalı. Örtünün altında yapılmalı. Cinsel hayatı kötüydü galiba teyzenin.

Avret yerleri örtülü olmalıymış. O dönem Aşk-ı Memnu oynuyordu. Demek ki sene 2009-2010 falan. Bihter gecelikleri modaydı. Pazarda satılıyor, kadınlar hep ondan alıyor diye kızıyordu. Kocanın yanında öyle durulur muymuş. Teyze kocanın yanında nasıl durulur ki, o zaten çıkıyor demiştim. Demişti ki hiç gözükmemeli. Açık, aleni yapılmamalı. Örtünün altında yapılmalı. Cinsel hayatı kötüydü galiba teyzenin.
Örtü altından nasıl yapsın ayol ameliyat mı oluyoruz hahsha teyzemin gözünü açmamışlar hiç yazık. Burdaki kadınları duysa demek ki kıyamet yaklaşıyor derdi😂😂

Ben bunu duydum ya, hatta 3 harfliler izler yorgan altı çabucak olsun gibi detaylar da hatırlıyorum.
Allahım neler var bu beynimizin içinde, nasıl sağ kalmışız bunlarla!

Ben bunu duydum ya, hatta 3 harfliler izler yorgan altı çabucak olsun gibi detaylar da hatırlıyorum.
Allahım neler var bu beynimizin içinde, nasıl sağ kalmışız bunlarla!
Hahahahhaha boşuna RAM’den yiyor valla

Örtü altından nasıl yapsın ayol ameliyat mı oluyoruz hahsha teyzemin gözünü açmamışlar hiç yazık. Burdaki kadınları duysa demek ki kıyamet yaklaşıyor derdi😂😂
Pazardan o geceliği alan kadınlara bile neler diyordu. Anneannemin komşusuydu kadın. CHP’nin kalesi bir ilçede yaşıyordu. Hala aklıma geldikçe hayret ederim. 🤣

Normalde kapalıyım evde de rahat giyiyorum haliyle yani şort askılı.Bugün kocam sürekli acık giyinmen rahatsız ediyor dedi.Yani hep tahrik halinde olması rahatsız ediyormus meleklerde var günah dedi.Yatakta giyin ya da hep giyme dedi.Yani bana cok garip geldi.Bir erkek neden ister bunu?Ben mi cok abarttım bilmiyorum
Üzgünüm ama bir erkek karısında neyi yasaklıyor kısıtlıyor ise dışarda ona bakıyor öyle kadınlar la olmak istiyor

Ya kardeşim her işe de melekleri,şeytanları karıştırmayın. İşleri,güçleri yok sizinle uğraşacaklar. Hayatı bu kadar zorlaştırmaya ne gerek var ya insan evinde bile rahat olamayacaksa oooo. Siz kapalı giyinseniz de iki gün sonra az özenli,kadınsı ol bu ne erkek gibisin der. Yaranamazsınız bunlara

O çok var ya, iç çamaşırıyla girilmesi gerektiğini söylüyorlar hatta. Ben korkudan bi ara donla girerdim
Müzikle girersen de şeytanlar musallat olur, cin düğünü görürsün diyen vardı. Ben su geçirmez hoparlör kullanıyorum valla favorim 90'lar Türkçe pop eşliğinde duş almak. Avrupa Yakası falan da izliyorum henüz çarpılmadım😂😂

Normalde kapalıyım evde de rahat giyiyorum haliyle yani şort askılı.Bugün kocam sürekli acık giyinmen rahatsız ediyor dedi.Yani hep tahrik halinde olması rahatsız ediyormus meleklerde var günah dedi.Yatakta giyin ya da hep giyme dedi.Yani bana cok garip geldi.Bir erkek neden ister bunu?Ben mi cok abarttım bilmiyorum
🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X