Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

Arnavut bi komsum vardi. Evli falan degildi benden 3-4 yas buyuktu ama net hatirlarim cocuk annesi istesin cam silip arnavut boregi falan acirdi ayni gun icinde

+100000000

Nesi abes ki? İki tuvaletim olsa birini eşime veririm ve elimi bile sürmem. Kendi temizlesin kendi kirletsin

bizim evimizin içinde ki en büyük problemlerden biri.
Ben işte çalışıp evin geçimine yardımcı oluyorsam bi zahmet paşa da ev işlerine yardım etsin.
Hem işte çalışıp hem evde eksiksiz ev hanımlığı yapacaksam niye evlendim ki ben.otururdum mis gibi anacığımın dizinin dibinde anacığım sağolsun elimi sıcak Sudan soğuk suya sokmazdı çalışıyorum diye.
Erkekler evlenirken çalışan eş aramasını biliyorlar ama.maddi zorluk çekememek için.maddi saltanatını sürerken bi zahmet ev işlerine ve çocuk bakımına da yardımcı olsunlar.

Boş yapma senin çalıştığın iş ne erkeğin çalıştığı iş ne kaç saat çalışıyonuzz erkek daha uzun ve zor işlerde çalışır tabi sen yapacan bide erkeklerin şınartmayıb demiş bence siz fazla şımardınız çalışmak istiyorum diyorsan ev işi yapacan zaten artık çoğu erkek ev işi yapıyo ya da hizmetçi tutuyorlar senin kocan gibi sanma herkesi küçüklüktdn beri işte çalıştırılan erkek yan gelip yatan kızlardır iki işe girdiniz götünüz mü kalktı

Ayrıca ne ev geçimine yardımı ya kendin için harcıyondur kesin ben kazandım benim param diye ayrıca burda yazacağına kocana de

Kadın erkeğin yaptığı ağır ilerde mi çalışıyo o zaman gözünüzü açın habere çıkmıyor ya da erkekler söylemito diye yok sanmayın ekrkekler de ev işi yapıyo

Ya boş yapma sanki biz inşaatçı veya sanayici olarak doğuyoz sizde o zaman öyle işler yapın gidiyonuz masa başı işte sabah 8 akşam 4 çalışıyonuz ahkam kesiyonuz bide

Ya sanki kazandıkları parayı ailesi için harcıyor kadınlar ha kuaföre yatırıyonud bütün parayı boş yapma çalışan kadın arıyonuş erkekler peh hayır adam gibi ev işi yapan kadın arıyorlar sabah 8 akşam çalış gece 10 11 de gelen adamdan ev işi için yardım bekle peh zaten çoğu erkek ev işi yapıyo merak etme söylemiyor çoğu zaten ondan yok sanıyonuz kendiniz bi iş yapıyo sanmayın hem kolay işte hem daha az çalışıyonus zaten çoğu eve hizmetçi gider eğer ikisi de çalışıyosa ki çalışan kadın sayısı yüzde 15 felandır hala bütün yük erkekte yani

Yapıyoz zaten

Esim bana yardim ediyor sağolsun. Ben tam tersi misafir gelince kim olursa olsun yapma diyorum. Dalga geçiyorlar diye. Can kocamm

Sakın müdahale etmeyin,isterse kırk saate yapsın ama yapsın.Sonra evliliğin tüm yükü size kalır,hayat müşterek tabiki de yapacak.Sonra evlilikte en çok kadın yıpranıyor,çocuğa koş ev işine koş,işe koş..Böyle hayat geçmez,evlilik beraber yürütülemiyorsa bir taraf yükün altında kalıp ezilecekse evliliğe gerekte yok.

Boş yapmışsın ne eşit yükü sen çalıştığın parayı kendin için harcıyon erkek ev işi için zaten çalışma sürelerinis de kısa eşit yük diyonuz eve bişet alınsa erkek alıyo ama yine

Ne günlük işi amk sanki çok zor iş ha ev işi ayrıca çalıştığınız işler kısa ve kolay erkepe göre

Yalnız burası kadınlara özgü bir platform erkekler burda takilmıyor .içinizdeki cahil fikircik kalintilarini başka yere saçın
Burda kafanıza göre salak salak konuşmayın diye girdim erkek daha fazlasıyla çalışıyo ve daha yorucu işte çalışıyo ayrıca ev işi yapıp söylemeyen erkekler olduğu için yok sanıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…